Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כל כך מתלהב מטויטה... גם העיצוב של היאריס לא משהו בכלל

יש לנו בבית טויוטה וזה לא משהו

אגב קיים סיאט איביזה 1.6 ? כי ראיתי שיש באתר שלהם רק 1.4

פורסם
לא מצאתי נתונים של יאריס אפשר לקבל אותם ?

דניאל.

-לא רציתי לפתוח שירשור חדש -

לא מצאת כי לא חיפשת.

יש במיליון אתרים, החל מפרקרס, דרך אתר טויוטה ועד גוגל הידוע. בהצלחה. (וואלה, יש גם בפורום - חיפוש, מכיר?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
על מה אתם ממליצים ? חשבתי על SEAT IBIZA

כדאי ?

רכב חדש??

איזה שנתונים??

מנועים??

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
לא מצאתי נתונים של יאריס אפשר לקבל אותם ?

דניאל.

-לא רציתי לפתוח שירשור חדש -

לא מצאת כי לא חיפשת.

יש במיליון אתרים, החל מפרקרס, דרך אתר טויוטה ועד גוגל הידוע. בהצלחה. (וואלה, יש גם בפורום - חיפוש, מכיר?)

רוני

חיפשתי בפרקרס ובקארפוליו אני לא יודע מה לרשום בגוגל :oops: ...

בפורום לא ניסיתי.

בלי שום קשר מצאתי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני לא כל כך מתלהב מטויטה... גם העיצוב של היאריס לא משהו בכלל

יש לנו בבית טויוטה וזה לא משהו

אגב קיים סיאט איביזה 1.6 ? כי ראיתי שיש באתר שלהם רק 1.4

תשמע, לפי הדרישות שרשמת עד עכשיו ( היא קטנה ויפנית) היאריס T ספורט היא הכי משתלמת. היאריס גם דיי מהנה לנהיגה, לא מטחנת דלק, מנוע דיי טוב, אחריות ל-3 שנים ואמינות מוכחת וידועה בשטח אבל בעלת תנוחת ישיבה כמו של ג'יפ.

אפ תפרט יותר מה הדרישות שלך (נוחות, ביצועים, עיצוב, בטיחות וכו') אז נוכל לתת לך אופציות שיתאימו יותר לדרישות שלך ...

אה, ועוד משהו (לאחר עריכה), להגיד על היאריס T ספורט שהיא לא משהו בכלל בגלל שיש לך טויוטה אחרת בבית זה מאוד ישראלי. אז בטח לפי דעתך גם ה-RX8 החדשה היא לא משהו בכלל בגלל שיש לי מאזדה אחרת בבית (לאנטאיכס) ...

זה רמז דק ששווה לך קודם לעשות נסיעת מבחן ורק אח"כ להחליט אם הרכב טוב או לא (או להפסיק לשלול רכבים לפי המראה שלהם) מכיוון שלא חסרים רכבים שנראים כמו מליון דולר אבל נוסעים יותר גרוע מהקורולה שלי (טיגרע, יונדאי קופה דור קודם וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אז ככה,

אני אישית נוהג על האיביזה של אימא שלי. אם אני לא טועה יש 1.4 ליטר עם 100 כ"ס.

(אצלנו רק 75)

נסעתי עליה בזמנו נסיעת מבחן - התרשמתי לטובה (וגם היום.... :lol: ). האוטו עצמו, לדעתי מאוד נוח, תנוחת נהיגה נוחה, ההרגשה היא של אוטו מסיבי, שנוסח ביטחון בנהג.

היאריס: הצד החיובי, האוטו זריז יחסית לאיביזה. מנוע 1300 סמ"ק שנותן 87 כ"ס - בזכות תיזמון שסתומים משתנה.

העניין הוא שהיאריס גבוהה יחסית מהקרקע (עם כל הכבוד ליפנים, ויש כבוד, אני לא מחפש לנהוג על רכב שטח או ואן, ומבחינתי עדיף אוטו עם מרכז כובד נמוך).

כשלקחתי סיבובים ביאריס (היינו אני, אחי, אימא שלי והנציגת מכירות באוטו) הרגשתי שהרכב לא יציב כמו האיביזה.

זה שיקול נוסף.

היאריס אגב, היא מעיין קונספט שניסה לתפוס שתי ציפורים במכה אחת, מצד אחד רכב ואן מרווח, ומצד שני רכב שייכנס לקטגוריית הסופר-מיני...

האיביזה לעומת זאת, תוכננה כרכב משפחתי שפשוט הקטינו אותו ועדיין - שישאר רכב בעל אותן תכונות (סופר-מיני מובהק יותר, במילים אחרות)

תעשה נסיעת מבחן, ותראה איך אתה מרגיש בכל אוטו. לעדיפות האיביזה, אני חושב, גם איכות ההרכבה - פתחתי מכסה מנוע בשתיהן והאיביזה נראתה לי ולאחי יותר איכותית בבניה שלה.

צד בעד היאריס: המחיר שלה זול הרבה יותר מהאיביזה, בזמנו, שקנינו את האוטו, פער שך 10K ש"ח, היום אני בטוח שזה יותר...

מקווה שנתתי לך נקודות למחשבה

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איביזה טורבו

גולף גי טי איי

אוודי אי 3 1.8 טורבו

הונדה סייויק האצבק

ואם אתה רוצה קבריולט אתה יכול גם mx5

רובר mg vvc

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אז ככה,

אני אישית נוהג על האיביזה של אימא שלי. אם אני לא טועה יש 1.4 ליטר עם 100 כ"ס.

(אצלנו רק 75)

נסעתי עליה בזמנו נסיעת מבחן - התרשמתי לטובה (וגם היום.... :lol: ). האוטו עצמו, לדעתי מאוד נוח, תנוחת נהיגה נוחה, ההרגשה היא של אוטו מסיבי, שנוסח ביטחון בנהג.

היאריס: הצד החיובי, האוטו זריז יחסית לאיביזה. מנוע 1300 סמ"ק שנותן 87 כ"ס - בזכות תיזמון שסתומים משתנה.

העניין הוא שהיאריס גבוהה יחסית מהקרקע (עם כל הכבוד ליפנים, ויש כבוד, אני לא מחפש לנהוג על רכב שטח או ואן, ומבחינתי עדיף אוטו עם מרכז כובד נמוך).

כשלקחתי סיבובים ביאריס (היינו אני, אחי, אימא שלי והנציגת מכירות באוטו) הרגשתי שהרכב לא יציב כמו האיביזה.

זה שיקול נוסף.

היאריס אגב, היא מעיין קונספט שניסה לתפוס שתי ציפורים במכה אחת, מצד אחד רכב ואן מרווח, ומצד שני רכב שייכנס לקטגוריית הסופר-מיני...

האיביזה לעומת זאת, תוכננה כרכב משפחתי שפשוט הקטינו אותו ועדיין - שישאר רכב בעל אותן תכונות (סופר-מיני מובהק יותר, במילים אחרות)

תעשה נסיעת מבחן, ותראה איך אתה מרגיש בכל אוטו. לעדיפות האיביזה, אני חושב, גם איכות ההרכבה - פתחתי מכסה מנוע בשתיהן והאיביזה נראתה לי ולאחי יותר איכותית בבניה שלה.

צד בעד היאריס: המחיר שלה זול הרבה יותר מהאיביזה, בזמנו, שקנינו את האוטו, פער שך 10K ש"ח, היום אני בטוח שזה יותר...

מקווה שנתתי לך נקודות למחשבה

סער

קודם הקטע של שילוב בין ואן לסופרמיני ממש אבל ממש לא נכון. זה נכון שהיאריס דיי גבוה אבל להגיד שהיא מאוד לא יציבה זה גם לא נכון. עם כל הכבוד לא מדובר פה במרצדס A קלאס או ג'יפ ותאמין לי שאפשר להנות ממסלול מפותל גם עם היאריס !!! מבלי להרגיש שהיא עוד שניה מתהפכת ...

שוב, לפי דעתי אין כמעט מה להשוות בין היאריס לאיביזה, אומנם יש כמה תחומים שבהם האיביזה עדיפה על היאריס אבל בשורה התחתונה היאריס מנצחת בגדול. תוסיף לזה שמדובר ברכב חדש מהחברה, עם 3 שנים אחריות (אמיתית, מלאה, כוללת הכל ולא יתחמקו מתיקונים ותקלות כגון ההיסטוריה העשירה של צ'מפיון) ומוסכים מאוד מקצועיים ומחירים הוגנים מאוד לעומת מסוכים מאוד לא מקצועיים ויקרנים בטירוף של צ'מפיון ...

ד"א, איכות ההרכבה השתפרה מאוד במתיחת הפנים האחרונה שהרכב עבר עם תחילת יבוא דגמי 2004.

לסיכום, לעשות נסיעת מבחן וללכת על מה שיותר מוצא חן בענייך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מנוע 1300 סמ"ק שנותן 87 כ"ס

מה קרה ל1500 סמ"ק 106 כ"ס בדיוק??

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
חשו לי גם עיצוב

ולאיביזה יש עיצוב יפה וצעיר

וזה גם גרמני

לא מגרמניה, אלא מספרד.

ואם ארץ היצור גרמניה כל כך חשובה לך, גם אל תקנה TT (היא לא מיוצרת בגרמניה).

גיא.

• תוכן חדש...