Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהירות, ארוך

יום חמישי טלפון: "אתה יכול לעשות לי טובה ולשחרר אינפיניטי מהסוכנות לנסיעת מבחן?"

אני: "מה זאת אומרת? אתה עושה לי טובה!".

מסתבר שמישהו הזמין נסיעת מבחן אבל שכח שהוא לא יכול לקחת אותה...

כך התחילו יומיים של תענוג במחיצתה של ה-G37.

יום שישי. צהריים. נכנס לת"א, שד' רוטשילד, מצעד הגאווה, עדיין אין פקקים.

אשתי מלווה אותי ברכב השני.

נכנס לסוכנות, חותם על טופס, מצלם רישיון ויוצא החוצה.

צבע לבן, אנונימי, אשתי אומרת שהיא יפה, לי יש בעיה (עם המכונית, לא עם אשתי), היא לא נראת "אחידה", לא הכי יפה בעולם. אבל לא בשביל זה באתי.

נכנסים לרכב, הסבר קצר מאוד של האיש מכירות, ועושים סיבוב קטנטן מסביב לסוכנות.

הרכב עטוי עור בהיר ועץ (דמוי עץ?!) אבל יש קצת תחושה של פלסטיקה זולה....

פאק! מה זה ההגה הזה? ההקשחה המלאכותית הזו....זה לא זה...מרגיש כאילו מתנגד לך בכוח. לא אהבתי.

מתחיל נסיעה לבד, עדיין לא יודע איך מפעילים את הרדיו, אבל בינתיים אני לא צריך אותו.

סיבוב ימינה שני, קצת גז, ומערכת בקרת היציבות מהבהבת. ברמזור אשתי שואלת אותי מה זה היה???

החלטתי עם עצמי שאני לא אנתק אותה...לפחות לא בעיר.

חוצים את ת"א לכיוון גבעתיים, האספלט שבור, המתלים קשיחים ומתמודדים לא רע עם המטרופולין.

מהמכתשים של מע"צ גם ככה אני בורח.

אחד השיקולים לבחירת הרכב, אני מניח, היא אנונימיות מוחלטת ובאמת רק יודעי דבר נועצים מבטים.

האוטו שקט. הצלחתי להשתלט על המערכת המרכזית (איך קוראים לה בניסאנית?)

ובניגוד למה ששמעתי/קראתי על מערכות דומות (i-DRIVE? MMI?), קל ואינטואיטיבי מאוד. תוך רמזור או שניים אני כבר מצליח לסנכרן את הסלולארי עם הרכב.

אבל אני לא כאן בשביל זה. בכל הזדמנות, שולח קיק דאון שמאלץ את התיבה להוריד 2-4 הילוכים מתוך ה-7 שיש לה. מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבב!! המנוע הזה מטורף! זה ממכר!

תוך שניות את מוצא את עצמך במהירות בלתי חוקיות בעליל תוך זעקות של מערכת בקרת היציבות.

חייב לנסוע לאשתאול.

בדרך לאשתאול, 90 קמ"ש חסכוניים (ועל כך הכותרת, קיבלתי את הרכב עם חצי מיכל ולא רציתי "לבזבז" אותו בנסיעה בין עירונית), קרוז קונטרול, הילדה ישנה מאחור.

מגיע לאשתאול. כתושב האזור, קטע ה"ראלי" הזה, שבין אשתאול-רמת רזיאל בואכה עין כרם, ידוע לי היטב. ביצעתי אותו אלפי פעמיים במגוון מכוניות שונות.

עולה למעלה, בודק חלקית את יכולת הכביש שלה, אין ספק שלא לזה היא נועדה, היא גדולה וארוכה מידי, אבל עדיין, איזה מנועעעעעעעעעעע

היגוי יתר קליל נרשם כמעט בכל דרישה.

אני מזכיר לעצמי: "אל תתפתה לכבות את מערכת בקרת היציבות!" אז כיביתי אותה.

מוריד את הבנות וממשיך לבד. בדרך עוצר אותי איזה ילד ואני צריך להחזיר לו את הלשון לתוך הפה.

אחרי סיבוב וחצי מדליק את הבקרה. זה לא בשבילי הפחד הזה.

סתם נקודה לציון, ב-205/309/306 היה ה-ר-ב-ה יותר כיף לעשות את ה"סטיג" הזה.

אחרי רבע מיכל ושאני רגוע, חוזרים למרכז, אשתי נוהגת, מתמכרת לעוצמה, אני תופס אותה במהירות בלתי חוקיות בעליל.

איך היא תחזור אח"כ לנהוג ביאריס 1300 ידנית??

איך למען השם אני חוזר למאזדה ליסינג??

לסיכום אומר שלא נהגתי במתחרות שלה ובטח ב.מ.וו ואודי עושות גם עבודה לא רעה ואולי ה-G (נקודת הג'י?) אולי סתם בינונית, אבל איזה מנועעעעעעעעעעע.

פורסם

נהנתי לקרוא.

ב-G סדאן לא נהגתי, אבל אם היא דומה אפילו במעט ל-G קופה, אז מדובר במכונת נהיגה מצוינת. כבישי אשתאול הצפופים לא ממש מתאימים לה (נס-הרים קצת יותר טוב) - היא צריכה כבישים כמו סדום-ערד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אהבתי לקרוא, אם הבנתי נכון הרכב מוריד בין 2-4 הילוכים בקיק?

מתוך 7

נהניתי לקרוא.

אבל אם אפשר לשאול למה התקשרו אליך לשאול אם תוכל לעשות נהיגת מבחן? אני גם רוצה:cry:

פורסם
נהנתי לקרוא.

ב-G סדאן לא נהגתי, אבל אם היא דומה אפילו במעט ל-G קופה, אז מדובר במכונת נהיגה מצוינת. כבישי אשתאול הצפופים לא ממש מתאימים לה (נס-הרים קצת יותר טוב) - היא צריכה כבישים כמו סדום-ערד...

+1

נהגתי על שתיהן, אהבתי יותר את הקופה כי ה- 4*4 ב- G37 לא היה לטעמי.

בכל מקרה, המכוניות דומות למדי ומדובר בכלי משחית אמיתי לכביש.

הרכב הזה מסוכן להחריד לשלום רשיון הנהיגה, זו רק שאלה של זמן עד שמגיעים לשלילה...

פורסם
+1

נהגתי על שתיהן, אהבתי יותר את הקופה כי ה- 4*4 ב- G37 לא היה לטעמי.

הרכב הזה מסוכן להחריד לשלום רשיון הנהיגה, זו רק שאלה של זמן עד שמגיעים לשלילה...

יש גם סדאן 2X4, ההנעה הכפולה היא תוספת.

בכל מקרה, יש ברכב רעש רוח חזק ב 160 ומעלה, הרבה יותר מהמתחרות.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
יש גם סדאן 2X4, ההנעה הכפולה היא תוספת.

אני יודע.

העניין הוא שלנסיעת המבחן מסרו את הרכב עם ה- 4*4 ואותו פחות אהבתי, למרות שישנו דמיון ברור ומורגש בין הקופה לארבע דלתות.

פורסם
אני יודע.

העניין הוא שלנסיעת המבחן מסרו את הרכב עם ה- 4*4 ואותו פחות אהבתי, למרות שישנו דמיון ברור ומורגש בין הקופה לארבע דלתות.

נכון, הייתה אחת כסופה 4X4, כיום יש לבנה 2X4

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

היי,

רק עכשיו נזכרתי שבכלל כתבתי בפורום. מצטער שלא עניתי קודם.

אחד המנהלים בחברה התרשם מהרכב וביקש לבצע נסיעת מבחן לפני רכישה (רוצה להחליף קאמרי 3.5 שלו).

הבחור שכח שהוא לא יכול לבצע את הנסיעה מאחר ויש לו אילוצים נוספים.

אז התקשר אלי ושאל אם אני רוצה....

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוה! איזה צירוף מקרים! בדיוק חיפשתי מישהו שהתרשם מהמכונית הזו. אני גם שוקל לקנות אחת.

אני אקח את הקופה לנסיעת מבחן בקרוב (כי אם אקנה, זו תהיה הסדאן עם חבילת הספורט שלטענת אנשי אינפיניטי דומה מאד בהתנהגות לקופה). נסעתי טיפה בסדאן, והמנוע באמת מדהים. נסעתי לפני כמה חודשים ב-A6 3T - כבר מהמעט שהספקתי בשישי, שבאמת כלל מעט מאד - היא יותר מרגשת מהאודי. מבפנים היא לא מרגישה פחות מהודרת, ועולה הרבה פחות.

פורסם
אוה! איזה צירוף מקרים! בדיוק חיפשתי מישהו שהתרשם מהמכונית הזו. אני גם שוקל לקנות אחת.

אל תשכח דבר אחד: רכישת הרכב נעשית בשלב החיזורים ההדדיים, בשלב הזה הצד המחזר (המוכר) מנסה להראות יפה ואטרקטיבי אל מול הצד המחוזר.

אחרי החתונה צריך לחיות חיי זוגיות עם גורם אחר לחלוטין, המוסך.

גש אל השירות ברח' לח"י 14 בראשון לציון, תראה אם אתה גם יכול לחיות עם הכלה.

לא לחינם קרסו מכרו במשך כל השנה כ - 80 מכוניות בלבד, הרכב נפלא - והשירות ?

• תוכן חדש...