Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תשכח דבר אחד: רכישת הרכב נעשית בשלב החיזורים ההדדיים, בשלב הזה הצד המחזר (המוכר) מנסה להראות יפה ואטרקטיבי אל מול הצד המחוזר.

אחרי החתונה צריך לחיות חיי זוגיות עם גורם אחר לחלוטין, המוסך.

גש אל השירות ברח' לח"י 14 בראשון לציון, תראה אם אתה גם יכול לחיות עם הכלה.

לא לחינם קרסו מכרו במשך כל השנה כ - 80 מכוניות בלבד, הרכב נפלא - והשירות ?

אני יכול לחשוב על עוד סיבות למה הם מכרו מעט רכבים, אבל יכול להיות. מה תוכל לספר לי על השירות?

פורסם

היי,

אותו מנהל בחר בסופו של דבר לרכוש את הרכב (צבע אפור).

שאלתי אותו לגבי השירות וכמובן שהוא לא ידע (הרכב בן חודש בערך).

מה שכן, הוא ציין שהוא לא נדרש ללכת למוסך, הוא יוצר קשר עם המוקד, נותנים לו רכב חלופי ולוקחים אותו בשבילו.

הוא אומר שהמוקד מבצע עבורו גם שירותים אחרים (הזמין דרכם איזה כרטיסים לאנשהוא).

פורסם
אני יכול לחשוב על עוד סיבות למה הם מכרו מעט רכבים, אבל יכול להיות. מה תוכל לספר לי על השירות?

ההתרשמות שלי מהשירות וממערך המכירות שלהם היא שלילית ביותר.

שירות - את ריכבי שבסמלון רכשתי וקיבלתי מהמשלוח הראשון שהגיע לארץ, כבר אז היה מוסך שירות שהמתין ללקוחות (שכאמור עדיין לא היו) ושההגדרה "בית מרקחת" עושה לו עוול (גש לרח' תובל בת"א ותראה בעצמך).

מה יש לנו באינפיניטי? ליפט (או שניים) שהועמדו במוסך המרכזי לטובת רכב היוקרה שקרסו מנסים לשווק.

שיווק - קיבלתי מכוניות לנסיעת מבחן ואני נמנה על קהל המטרה של היבואן הזה, מה קרה בפועל? שום כלום לא עניינתי את איש המכירות "הנמרץ" שלהם שלא טרח ליצור איתי קשר (בוודאי שבשל לחץ הרוכשים...).

אני לא רוצה להתייחס ל"אולמות התצוגה" שהיבואן פתח ברהיטי קסטיאל ובשד' רוטשילד...

למלך מידאס היה מגע זהב, כל מה שהוא נגע בו הפך לזהב (כולל ביתו והאוכל שהוא ניסה לאכול), גם לקרסו יש את המגע של מידאס אבל הפוך, זהב שהם נוגעים בו הופך מיד לח*א.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעלה מהאוב את השרשור. התמזל לי היום להצטרף למכר ולעשות על ה- G37 נסיעת מבחן. מה שאוזכר פה בשרשור מדויק מאד: איכותית, אלקטרוניקה טובה, טיפה רועשת, הגיר לא לגמרי סגור על עצמו אבל על $#@% כל זה - ה- V6 שיושב מקדימה הוא מנוע פשוט מפלצתי (ביחס למתחרות, ובכלל).

אחרי הנסיעה ישבנו וקיבלנו סדרי גודל של מחירים. גרסא הבסיסית: 320 כ"ס על 1.6 טון, 0-100 ב- 6 שניות, סלון נעים ומאד מרווח. כל זה ב- 340 אלף ש"ח בלבד. אחרי כל תוספות האבזור (GPS, בקרת שיוט אדפטיבית, מערכת איכותית וכו') היא לא תעלה יותר מ- 400 אלף ש"ח.

יכול להיות שזה רק אני, אבל נראה לי שמדובר בתמורה מעולה לכסף. בנוסף - וזה בהחלט נתון לויכוח - העובדה שמדובר במותג יוקרה רענן בארצנו ולא אחד בשחוק לעייפה מוסיפה המון חן לקניה.

דבר אחרון לסיום - באותו מעמד לקחנו גם את ה- EX (קרוסאובר סטייל Q5) בגרסת בסיס לסיבוב, כנוסעים בלבד הפעם. למרות שמדובר בפלטפורמה משותפת ל- G37, איכשהו שם העניינים פשוט לא מתחברים. נוחות הנסיעה פחותה, מרחב הנוסעים מצטמק ובהרבה, והמכונית משדרת תחושה זולה. היא ירדה מהפרק לחלוטין.

סופ"ש נעים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לגבי הEX קשה לי מאוד להסכים איתך, נהגתי עליו שהתחילו למכור אותו. ההתרשמות שלי הוא שהרכב מדהים נקודה (באותו יום נהגתי גם על הQ5) בקיצור מנוע מעולה, אחיזה גבוהה מאוד, גימור מעולה (לא ברמה של לקסוס) המון איבזור. עיצוב נהדר, האוטו די צפוף אבל לא ברמה מטרידה, ורעש המנוע שמנגן כמו סימפוניה ברקע. בקיצור אני מקווה עוד שנה למצוא אחת משומשת..

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לניב - יכול להיות שזו הייתה רמת הגימור ו\או העובדה שזה היה רכב מבחן שכנראה עבר לא מעט. מה שבטוח, כנוסעים פשוט נשמנו לרווחה כשירדנו מהאוטו. יכול להיות שמכסא הנהג זה מרגיש אחרת.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אחרי שנתיים עם האינפיניטי g35 (שמקבילה ל37 מלבד תוספת של 114 כוחות סוס ותיבת הילוכים מעט שונה), החלפתי אותה בב.מ.וו 335ix . הב.מ.וו יותר יקרה ,אבל בכל זאת עולם אחר . מבחינת איכות פנימית, מנוע מדהים ואפילו מבחינת גאדג'טים, הרכב הגרמני עדיף.

אין ספק שהאינפיניטי נותנת חבילה מאד משתלמת, אבל אם תוספת המחיר לא קריטית, עדיף לקחת את ה335 מאובזרת.

• תוכן חדש...