Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שיהיה בהצלחה ותתחדש אני מכרתי לפני כחצי שנה מאזדה 3 SPIRIT שמד האוץ הראה כ 70000 ק"מ.

הרכב היה בבדיקה בקומפיוטסט ראשל"צ מערב (שם הקונה רצה לבדוק ) בבדיקה התגלו רק שני צמיגים יבשים ,לבצע כיוון פרונט ולבדוק בלמים ,אז לא באמת להטיל ספק אם רכב שגמע רק כ 20000 ק"מ יצא חדש .

אגב דרשתי כ 5000 ש"ח מעל המחירון ,עכשיו יש שישאלו למה ? ככה, המכונית היתה ללא כל שריטה או לחיצות או תאונות וספר טיפולים של מאזדה .

היו שבאו ממש לבלבל את המח, והיו שמוכנים לשלם כ2000 עד 3000 מעל לבסוף הגיע מישהו שכנראה כבר בדק וראה כמה כאלה ואיך אומרים היה כבעל ניסיון או היה כבר בשל לעסקה ,בדק, שילם כמה שרציתי ונסע .

היה חבר פורום שרצה את האוטו בזמנו אבל התעכב בגלל סיבותיו הוא .

ללא קשר, נאמר ע"י חבר פורום כי אם המאזדה הגיע לטרייד מוביל הינה בגלל תאונה ,לא נכון בכלל ,אם תכנס לאתר החברה תראה כי החברה מבצעת טרייד אין לכמה יבואנים ,בזמנו חברי ביצע טרייד אין לאיפרזה 2007 וקיבל מחירון בהחלפה לB3 ,המכונית שלו היתה ללא תאונות ומטופלת .

ברשותי כרגע B4 שכנראה עוד כחודשיים תימכר ויש לי שכן שכבר מנדנד לי ויודע שישלם מעל המחירון .

אל תיתן לכל מיני יועצים פה להטיל ספק במחיר ששילמת (אנשים מחפשים זול ,עולה להם יקר ), בדקת את המכונית נמצאה לשביעות רצונך זה המחיר ששילמת עכשיו רק נותר לך להינות.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל שיהיה בהצלחה ותתחדש אני מכרתי לפני כחצי שנה מאזדה 3 SPIRIT שמד האוץ הראה כ 70000 ק"מ.

הרכב היה בבדיקה בקומפיוטסט ראשל"צ מערב (שם הקונה רצה לבדוק ) בבדיקה התגלו רק שני צמיגים יבשים ,לבצע כיוון פרונט ולבדוק בלמים ,אז לא באמת להטיל ספק אם רכב שגמע רק כ 20000 ק"מ יצא חדש .

אגב דרשתי כ 5000 ש"ח מעל המחירון ,עכשיו יש שישאלו למה ? ככה, המכונית היתה ללא כל שריטה או לחיצות או תאונות וספר טיפולים של מאזדה .

היו שבאו ממש לבלבל את המח, והיו שמוכנים לשלם כ2000 עד 3000 מעל לבסוף הגיע מישהו שכנראה כבר בדק וראה כמה כאלה ואיך אומרים היה כבעל ניסיון או היה כבר בשל לעסקה ,בדק, שילם כמה שרציתי ונסע .

היה חבר פורום שרצה את האוטו בזמנו אבל התעכב בגלל סיבותיו הוא .

ללא קשר, נאמר ע"י חבר פורום כי אם המאזדה הגיע לטרייד מוביל הינה בגלל תאונה ,לא נכון בכלל ,אם תכנס לאתר החברה תראה כי החברה מבצעת טרייד אין לכמה יבואנים ,בזמנו חברי ביצע טרייד אין לאיפרזה 2007 וקיבל מחירון בהחלפה לB3 ,המכונית שלו היתה ללא תאונות ומטופלת .

ברשותי כרגע B4 שכנראה עוד כחודשיים תימכר ויש לי שכן שכבר מנדנד לי ויודע שישלם מעל המחירון .

אל תיתן לכל מיני יועצים פה להטיל ספק במחיר ששילמת (אנשים מחפשים זול ,עולה להם יקר ), בדקת את המכונית נמצאה לשביעות רצונך זה המחיר ששילמת עכשיו רק נותר לך להינות.

ההשוואה שלך בכלל לא לעניין ולא נכונה,למאזדה 3 סיפיריט יש שוק חזק יותר ממאזדה 1.6, כי את המנוע 2.0 ליטר לא ניתן למצוא בליסינג וגם יש פחות היצע בשוק של מנוע 2.0 , לכן אותו אדם שקנה ממך את הרכב וראה לפני כן כמה רכבים יד 3 עם 100,000 ק"מ היה שווה לו לשלם קצת מעל המחירון, אבל המצב כאן לא דומה אפילו.

גם קונה הרכב ששילם 4,000 מעל המחירון יודע שהוא שגה כאן ומתחרט על כך ולכן לא נעים לא להודות.

ובאופן כללי אני בכלל לא הייתי משלם על מאזדה 3 5,000 מעל המחירון כשהמחיר של מאזדה 6 רק בכמה אלפים בודדים מעל המאזדה 3 ועם סחירות פחות טובה,אני ישר הייתי עובר לחפש מאזדה 6.

פורסם
הפקדת רשיון לטובת סוחר בשום אופן לא מתבטאת ביד.

נראה חשוד מאוד, במיוחד לאור העובדה שלא אפשרו לך לקחת את הרכב לבדיקה במכון מטעמך.

אני הייתי משקיע עוד בדיקה במכון המרוחק מהם פיזית ושלא ידעו לאיזה מכון אתה הולך.

לא מחייב בכלל, בן אדם לא רצה לסוע לעיר אחרת. גם אני שמכרתי את האוטו שלי, אמררתי רק בעיר איפה שאני גר ולא היו לי שום קומבינות או דברים אחרים, פשוט אין שום סיבה בעולם שאני יסע לעיר אחרת בישביל מישהו אחר שיבדוק אותו. ככה שלדעתי שום דבר לא מחשיד כאן, לפחות לא אותי.

לגבי תופס הבדיקה, הגיוני ועוד איך שהכל יהיה בסדר עם האוטו, כמובן שהם כותבים שצריך לבדוק ולפרק בלמים. אז למה הם כותבים את זה?

מנוע וגיר וכל השאר יכולים להיות וצריכים להיות תקינים בהחלט בשנה הזאת וקילומטרז' הזה.

קילומטרז' שהוא מזוייף יש דרכים לדעת אם זה שקר או אמר. כמובן שזה לא מדע מדוייק אבל אפשר, אחת זה המצב המכני שלו, ומצב הסלון שלו, בעיקר מתבטה בידית ההילוכים ובהגה, רואים ששחו קצת או לא, אבל שוב כל זה לא מחייב אלה רק יכול לתת לך סימנים. אבל צריך לבדוק את זה עם מוסך מורשה.

פורסם
אם אומר מעל, במחירון או מתחת, התשובה ממש תשנה לך?

אבל יש לי שאלה אחרת, למכוניות מהשנתון הזה לא אמורה להיות תמיכה ב-MP3? כי אצלנו אין..

שמעתי שזה קשור למס' הרכב שמסתיים ב-65 או יותר למס' השילדה?

ועוד משהו, מחשב דרך בא רק בדגמי ה-2 ליטר?

קודם כל תתחדש

מקווה מאוד בשבילך שלא תפתח בעוד חודש חודשיים שרשור "איך אכלתי אותה בקניית רכב "חדש" מסוחר"

כתבתי לך שרכב עם 19K לא צריך להיות לו צמיגים אחוריים שחוקים גם לא הבדל לא תקין בין בולמי הזעזועים. אלה מעידים על קילומטרג' לא תואם לקילומטרג' שרשום במדאוץ.

תתקשר לבעל הרכב המקורי ותוודא איתו. ואשמח להתבדות.

הפורום הזה נועד לתת ולקבל.

קיבלת כאן עצות רבות חשובות ומועילות.

ירקת בפרצוף למי שביקש לקבל ממך מידע, שהוא לגיטימי בהחלט, . אתה יכול רק להתבייש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמו שכבר כתבתי פה אני באמת לא מבין את מטרת השירשור.

נחתם כבר זכרון דברים לפני שהת'רד הזה נפתח, ובסופו של דבר הרכב (כמה במפיע) נקנה בלי שום התייחסות להערות שניתנו פה.

תתחדש

פורסם

ישה, אני מודה לך על העצות אבל עם כל הכבוד לך ולכולם כאן,

לא חשבתי שסקר מחירים זה משהו חשוב בפורום הזה, למרות שלא התכוונתי להעליב,

אבל לדעתי זה כמו להיכנס למישהו לחשבון בנק..

ולשאלתך - כן, קנינו מעל המחירון.

לגבי החיישנים והאלקטרוניקה, כבר רשמתי לפני כן, בדקנו במוסך מורשה והכל תקין באוטו.

יצא שפיספסנו כמה וכמה מכוניות כאלה לא בגירסאות הבסיסיות, שנמכרו כבר במחירון או מעל ונחטפו.

הסיבה שלא קנינו 2 ליטר, היא כי לא היה לנו צורך, למרות שאוטו כזה משנת 2007 הוא כנראה אותו מחיר,

חיפשנו וכולם היו או יד שנייה, לשנת 2007 או 2008, או יד ראשונה אבל עם ק"מ גבוה לשנתון

או צבע שלא אהבנו - רצינו או לבן או כסוף.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

לא מבין את אלה שכותבים "אני לא מבין למה נפתח השרשור אם כבר חתמתם זכרון דברים".

קודם כל, אפשר לבטל כל דבר גם אם נחתם זכרון דברים ( כמובן שזה גורר קנס של 7-12 אחוז ממחיר הרכב, תלוי בזכרון הדברים שחתמתם עליו ) ולפעמים שווה לשלם את הקנס הזה ולא להשקיע כ"כ הרבה כסף על משהו שאח"כ יתברר כטעות.

דבר שני, לקנות היום מאזדה 3 מעל המחירון זה במודה רק בדגם ספיריט שיש לו שוק מטורף, המכוניות נחטפות בשנייה שהבנאדם מפרסם את המודעה ולכן המוכרים מנצלים את זה. רק לא ברור לי למה הסכמת לשלם מעל המחירון לסוחר, הם דווקא אמורים להוריד טיפה, בטח בדגם אקטיב או קומפורט כי את הרכב הזה יש כמו כלום למכירה בארץ ובמחירים זולים הרבה יותר.

בכלל, למה הלכת לסוחר כשהאינטרנט מלא ברכבים מהסוג הזה ובמחירים ממש אטרקטיביים? חבל..

בכל אופן, כבר קנית. רק אוכל לומר לך שאין לך מה להצטער, מדובר ברכב לוהט היום בשוק, בטח שקנית 2008, כשתמכור אותו לא תפסיד הרבה ( למרות שהמחירון נשחק לצערי כמו מחיר הדלק, במהירות ).

גם אני בדרך לריכשת מאזדה 3 מדגם ספיריט,

נקווה שאצליח להגיע להסדר בהקדם לגביו.

גם במקרה הזה הוא רוצה 6 מעל המחירון ( אבל זה כולל מערכת מטורפת שזה יכול לחסוך לי כ-7 אלף שקל במידה ואקח את האוטו איתה ) כאשר אני מוכן לתת לו 4 אלף מעל כולל זה שהוא לא מפרק לי כלום מהאוטו.

שיהיה לשנינו בהצלחה,

תתחדש, בקרוב אצלי בעזרת השם:)

פורסם

תודה.. ובהצלחה גם לך.

דווקא התייחסתי לחלק מהעצות שניתנו לי כאן, הסוכנות שקנינו ממנה, "טרייד מוביל", יש להם 3 סניפים,

אחד מהם נמצא גם ליד מקום העבודה שלי בהרצליה, זה לא איזה מגרש עלום שם,

כמו למשל אצלנו בנתניה - "מישל סוכנויות" או משהו כזה..או כל המגרשים האלה בכניסה לעיר..

אתם באמת חושבים שהם יסתכנו בתביעה, אם נגלה בשלב מסויים שהק"מ ברכב לא נכון?

זה לא נשמע לי הגיוני.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

טרייד מובין זה סוכנות ותיקה בעלת שם, הם לא עושים דברים כאלו. תהיה בטוח.

גם קנית רכב 2008 שהיה שייך לבנאדם פרטי שפשוט קנה רכב חדש ומכר ליבואן את המאזדה, תהיה רגוע.

פורסם
לא מבין את אלה שכותבים "אני לא מבין למה נפתח השרשור אם כבר חתמתם זכרון דברים".

קודם כל, אפשר לבטל כל דבר גם אם נחתם זכרון דברים ( כמובן שזה גורר קנס של 7-12 אחוז ממחיר הרכב, תלוי בזכרון הדברים שחתמתם עליו ) ולפעמים שווה לשלם את הקנס הזה ולא להשקיע כ"כ הרבה כסף על משהו שאח"כ יתברר כטעות.

הנטייה פה (בארץ) היא לפעול אצל רוב הקונים לפי "יהיה בסדר", קודם אני אחתום זכרון דברים כי "אני גבר גבר ואני מבין במכוניות", ואז כשכן מתחילים לחשוב על כל הדברים הקטנים (כמו לבדוק שיעבוד, היסטוריית טיפולים, לקבל הצעת מחיר ממוסך לעלות התיקונים) או להתייעץ עם מביני עניין, אז האגו יורד.

מהדברים שלך זה נשמע כאילו 7-12 אלף ש"ח זה עניין של מה בכך. אם כך אז אני אתן לך את חשבון הבנק שלי.

רוצה לא ליפול בעיסקת רכב? אז תבצע את כל הבדיקות לפני החתימה על זכרון דברים

פורסם

עזוב אותך מכול מיניי תרחישים שאין להם שום אחיזה במציאות. בדקתה את הרכב והכול כניראה תקין.

הוספתה קצת מעל המחירון וקיבלתה בדיוק את מה שרציתה, זה שבתאוריה יכלתה למצוא משהוא אחר בפחות כסף זה נחמד אבל כבר לא משנה.

תהנה מהרכב ותתחדש. :-)

טסלה 3 2022

פורסם
הנטייה פה (בארץ) היא לפעול אצל רוב הקונים לפי "יהיה בסדר", קודם אני אחתום זכרון דברים כי "אני גבר גבר ואני מבין במכוניות", ואז כשכן מתחילים לחשוב על כל הדברים הקטנים (כמו לבדוק שיעבוד, היסטוריית טיפולים, לקבל הצעת מחיר ממוסך לעלות התיקונים) או להתייעץ עם מביני עניין, אז האגו יורד.

מהדברים שלך זה נשמע כאילו 7-12 אלף ש"ח זה עניין של מה בכך. אם כך אז אני אתן לך את חשבון הבנק שלי.

רוצה לא ליפול בעיסקת רכב? אז תבצע את כל הבדיקות לפני החתימה על זכרון דברים

חלילה וחס, זה לא סכום של מה בכך אבל תסכים איתי שהבחור הבין שאולי טעה והגיע לכאן לקבל עצות. תסכים איתי שגם עדיף לבטל ולשלם קנס קטן מאשר לשלם סכום של מאה אלף שקל ולטעות.

מסכים איתך שצריך לבדוק לפני שחותמים.

• תוכן חדש...