Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקת רכב. פיג'ו 306 2000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני עדיין צריך לצבוע את הגג. :-) (וגם את מכסה המנוע). אני חושב בכיוון של צביעה כללית (כדי שלא יהיו הבדלי גוונים).

לגבי הרכב שלך, תראה אם אתה מצליח להוריד את מחיר הצביעה. זה תלוי ביכולת המיקוח שלך (ושל מוכר המכונית).

אני לא הורדתי וזה היה פחות חשוב לי (המוכר היה הגון והראה נכונות להתפשר, אז גם אני לא הייתי קטנוני).

פורסם

תודה על העצה. ממש סיפור עם הגג שלהן אהה? לא עשית איזה בירור לגבי עלות מתישהו?

איך הרכב באופן כללי אתה יכול להגיד שאתה מרוצה ממנו?

האמת שחשבתי לקנות אחת כמו שלך (1.6) כי גם ככה ההבדל בצריכת דלק לא משמעותי אבל רציתי מודל יותר עדכני וידנית. לפי מה שקראתי בפורומים היו שינויים במערכת החשמל של הרכב מדור שני לשלישי ועוד בכמה דברים (למרות שלעומק לא הבנתי כמה משמעות יש לזה מבחינת תקלות). בכל מקרה 1.6 ידנית 5 דלתות שנת 2000 אין, וב-2001 אמנם יש אבל הסיכוי למצוא ידנית נראה לי מאוד קלוש. אני עושה נסיעות עירוניות בעיקר אז הנחתי שמנוע 1.4 יספיק לי בשביל זה, מה אתה אומר?

פורסם

זרקתי את השאלה לאוויר בפני פחח (רק בשביל הערכה) והוא הציע לעשות את זה ב1000-1500. אם אתה מתכוון לעשות את זה בקרוב, חפש פחחים מומלצים (בטח רפי לין יוכל לעזור בזה) ובצע סקר שוק.

למיטב ידיעתי, ל1.6 ראש ברזל ול1.4 ראש אלומיניום.

מנוע ה1.4 היה לי בAX ושירת אותי נאמנה, אבל הAX קלה יותר, ככה שאין לי ממש מושג איך הוא ב306. כמו כן נסעתי גם ב206 (נסיעת קצרה של חצי שעה - שעה) וקיבלתי את הרושם שהוא מספיק גם לה.

כמו כן יש סקירה של שמר (הוא האוטוריטה בכל מה שקשור ל306) לגבי רמות הגימור כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=222700

פורסם

נשמע מחיר בסדר, ונראה לי שכדאי לעשות את זה על ההתחלה אחרת זה נהיה סחבת :)

תודה על הלינק ועל כל המידע!

האמת שהיום יש לי 205 1.4 ולאחותי 206 1.4 (ידנית) כך שיצא לי להרגיש את המנוע בנפח הזה. השאלה היא כמה המנועים האלה שונים בין הדגמים ואם יש שוני מבחינת הדורות של 306 בתחום הזה (למרות שאני נוטה לחשוב שדגם מנוע זהה היה לכל אורך הדגם).

יצא לי לעשות על האוטו המדובר סיבוב והמנוע שלו מרגיש טוב אבל בלתי אפשרי לדעת יכולות והתנהגות במצבים שונים (כמו עם מזגן, יותר משני אנשים ברכב...).

אתה מכיר מישהו בעל נסיון עם 306 1.4 ידנית שיוכל לתת דעתו בעניין?

ושוב תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רכשתי 306 ידנית , 1400 , שנת 2000 , יד שלישית .

עד שלא אמרו לי שקיים כזה רכב , לא שקלתי בכלל .

היום אני יכול להגיד לך שאני מאוד מרוצה .

זה מאוד תלוי באקסמפלר שאתה רואה ונוהג עליו .

אני נוסע עליו ללימודים בחזרה , בנסיעה עם עליות ומאמץ עם מזגן ואנשים נוספים , ללא קושי .

אמנם הספק מקורי של המפעל הוא 75 כ"ס , אבל בקטנה לגמרי .... יופי של רכב .

נפלא בעיקולים במהירויות גבוהות , הגה מגיב די מהר , אפשר פעם כמה זמן לסחוב הילוך בכיף .

פורסם

גם אני רכשתי אחת כזאת (1.4 שנת 99 114K ק"מ) לפני 4 חודשים ואחרי 6000 ק"מ אני בסך הכל מרוצה סחיבה טובה מזגן (לא מקורי) סביר בהחלט וצריכת דלק מצויינת (1/15) וכן החלפתי תושבות מנוע (עוזר מאד לנסיעה חלקה), ציריות וכו',ישור קו עלה 2K והצבע לא מעניין כרגע (גם אצלי הגג שרוף)

הדבר המעצבן ביותר זה הפלסטיקה הרועשת (איפה ימי האימפרזה 95 השקטים) והריפוד המתקלף (דלתות מושבים וכו')ואיכות הגמור הקלוקלת (הצרפתים האלה לא יכלו לעשות משהו כמו שצריך??)

לגבי הגיר אצלי גם היתה בעיה דומה הוספת שמן גיר עזרה מאד.

סך הכל תמורה מעולה לכסף ( במחיר הזה תקבל איזה סובארו חבוטה...),

דבר קטן נוסף שים לב לכריות אוויר שלא ניתקו את נורית הבקרה ישנו איזה סליל קטן בהגה שנוטה להתקלקל ולהשבית את הכריות והתיקון יקר מאד...

בהצלחה

פורסם

קניתי את הרכב בסוף וממה שיצא לי לראות אני מרוצה :). הסחיבה בסדר גמור ולמרות שהמזגן לא מקורי הוא מקרר כמו שצריך.

ממש תודה על העזרה לכולם.. לא הייתי יודע יותר מידי מה לעשות בלי העצות שלכם :)

• תוכן חדש...