Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, פשוט לא נכון!

בישראל לא מכירים את הצד המכוער (האלים)כי הוא כמעט ולחלוטין לא קיים!

כן מכירים את הצד המטומטם אבל למען האמת, רוב המירמור בארץ על שוטרים הוא על זה שהם מבצעים את הפקודות המטומטמות שיורדות עליהם מלמעלה ולא כי הם מטומטמים בעצמם או מרושעים.

אני מעדיף את המשטרה שלנו כל יום כל שעה מאשר משטרה שמסוגלת להעביר זקנה את הכביש אבל גם מסוגלת להעביר אותי לבית לוינשטיין.

כשתיתקל פעם (חו"ח) בשוטר אלים, תבין כמה זה מסוכן ונפיץ שיש לך כח שיטור שלם כזה שיודע שה"חומה הבצורה הכחולה" תגן עליו מכל דבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם כל מכתב נוסף כזה גדלה הערכתי לשוטרים ולחוש שלהם להתמקד באנשים הנכונים.

כן אה :roll:, שוטרים שנטפלים לילד עם "אגזוז מרעיש", מעניין כמה הכשרה היו צריכים לעבור כדי לפצח את הפרשה הזו, ממש מרשים ותורם לביטחון החברה בישראל.

פורסם

אם כל שוטר שני שהיה עוצר אותך היה אוזק אותך באגרסיביות ופורק לך את הכתף על הדרך בידיעה מוחלטת שהשותף שלו מגבה אותו בכל גירסא שהוא ימציא, ועוד בשביל לתת אמינות לעניין ההתנגדות למאסר עוד מוריד לך איזה פ33ה לפנים, אולי היית מאוד שמח שיש בעולם מח"ש.

שאתם מפנטזים עליהם?

או שאולי אותם אתם רוצים במתנ"ע?

.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אוי, כמה שאתה טועה, אין לך מושג!

הסיבה היחידה שאזרחי ארה"ב נותנים כבוד למשטרה הוא שלמשטרה בארה"ב (באופן כולל כמובן ולא פרטני לכל תחנה ושוטר בארה"ב) יש היסטוריה ארוכת שנים של אלימות וברוטליות יוצאת דופן עם כמות השליפות נשק והירי המעשי על אזרחים תמימים הגבוהה ביותר בעולם המערבי!

על מילה לא במקום 10 שוטרים יכולים לפוצץ אותך עד שתהיה צמח.

על שליפה זריזה מידי של הארנק, 10 שוטרים יכולים לשפוך עליך מחסנית שלמה.

אין הרבה דמוקרטיות בעולם הנאור עם משטרה כ"כ אלימה כמו האמריקאית.

שתבין, זה לא כבוד, זה פחד ואוי לדמוקרטיה שאזרחיה מפחדים מהשוטרים שלהם.

אני מעדיף ב 10 מקרים מתוך 10 את החובבנים החביבים שלנו מאשר את המקצוענים האלימים של אמריקה.

אז בסה"כ רק המילה "היסטוריה" חסרה לתגובה שלי, ואתה צודק, ואני שמח מאוד שכך. מה שרציתי להבהיר לכותב הוא שלא כל מה שבארה"ב כך גם בישראל, ואני שמח מאוד שרשמת את התגובה הזו, כי אולי כך הוא יבין זאת טוב יותר.

Xbox12341

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
השוטרים באשדוד גועל נפש.

הוא החליט גם לפתוח קופסאת סיגריות חדשה לגמרי ולבדוק אותה (ממש חדשה,סגורה).

מותר לו לעשות את זה בלי צו חיפוש? חייבים לאפשר לו לחפש באוטו במקרה כזה?

פורסם

מקרה מאד מכוער שקרה לי אם המשטרה השבוע וממש נפגעתי ממנו.

נסעתי אם אח שלי ועוד חבר להופעה של אייל גולן בקיסריה,

לצערי אני חייל שנפגע מאד קשה במהלך מבצע עופרת יצוקה וגם החבר שהיה איתי(איבד גם את רגלו)

הגענו להחנות בחניית נכים וישר קפץ עלינו שוטר ביקש שנראה לו תו נכה, אוקיי הראינו לו תו נכה ששיך לרכב אך הדבר לא הספיק לו, הוא ביקש ממני גם את התעודת נכה וגם את התעודת זהות, (זה שהיה לנו ברכב כיסאות גלגלים לא הספיק לו ) ואותו דבר מחבר שלי, עדיין לצערי לא קיבלנו את התעודת נכה מכיון שאנחנו נכי צה"ל חדשים.

כמובן שאת השוטר הדבר ממש לא עניין והוא אמר לנו שאם הוא לא רואה תעודות נכה אנחנו לא יכולים להחנות בחניית נכים,

כל מה שהסברנו לו לא עזר אפילו שהוא רואה ברכב 2 כיסאות גלגלים,אותי אם 2 רגליים שבקושי מתפקדות ועוד את חבר שלי בלי הרגל אמרנו לו שאנחנו פצועי צה"ל חדשים ועדיין אין לנו תעודת נכה,אלא רק תו נכה בשביל הרכב, פשוט הדבר לא עניין אותו הוא ביקש שלא נחנה בחניית נכים למרות שהוא אומר שהוא "מאמין לנו" אבל עדיין אם אין תעודת נכה הוא לא יכול לעזור לנו ועוד אמר שאנחנו ממש מפרעים לו לבצע את העבודה

אני וחבר שלי כלכך נפגענו שהעדפנו לא להכנס אלא לחזור הביתה למרות שאנחנו בקושי יוצאים כי קשה לנו.(יותר נכון חזרה לבית חולים )

מזמן לא נפגעתי ככה אני שירתתי את המדינה שלנו בכבוד ועוד נתתי מעצמי ומגופי ונלחמתי כדי להגן על המדינה, לצערי נפגעתי משוטר שהכי אמור להבין את המצב ולעזור לנו ולהתחשב בנו אבל מה לעשות שיש גם אנשים כאלה.

אני יודע שיש אנשים שמנצלים לרעה את התו נכה, אבל במקרה שלנו המצב הוא שונה והייתי מצפה לטיפה יותר התחשבות ולהבנה.

מקווה שהדברים האלו לא יחזרו שוב על עצמם אבל אין מה לעשות זאת המדינה שאנו חיים בה אבל אני לא מצטער לרגע על המקום שאני חי בו ועדיף לקחת כל דבר בפרופורציה למרות שזה קשה!

שיהיה לילה טוב רועי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

דבר ראשון כל הכבוד וישר כוח. למרות המקרה הזה, דע כי אני וכל בית ישראל מעריכים, מוכירים ומודים לכם על פעילות הקודש וההקרבה שהקרבתם ועדיין מקריבים למען מדינת ישראל האהובה.

דבר שני, זה סיפור מרתיח מהמעלה הראשונה שצריך להיות מסופר בחדשות ערוץ 2. השוטר הזה, חסר יכולת לבצע שיקול דעת בסיסי ולקבל החלטות מהמעלה הפשוטה ביותר שעל כל שוטר זוטר להיות מסוגל לקבל ועליו לעזוב את המשטרה.

אני יכול להרגיש בעצמי את עומק עוגמת הנפש שחשתם כאשר הייתם צריכים לעזוב את המקום ולחזור הבייתה.

פורסם

לזה שמעלי,פשוט לא יכולתי לסגנן תגובה טובה משלך,מסכים עם כל מילה,כל הכבוד וישר כוח קודם כל על הפרופורציה שאתה לוקח את זה,ואת השכר שלך אתה עוד תקבל על עבודת הקודש שאתה וחברך עשיתם.

בכל אופן,לא היתי שולל תביעה או לא פחות ממכתב למשטרה הזאת,לפחות לקבל הסבר על התגובות האנפנטיליות של השוטר המלומד.למרות שלאור מה שאני שומע במדינה הזאת לקבל הסברים ממוסד ממשלתי כלשהו,פשוט בלתי אפשרית.

ג'ובני

פורסם
שוטר יכול לעכב אותך עד 3 שעות :roll:

בין 20 דקות ל-3 שעות הוא חייב למלא לך דו"ח עיכוב.

וזה חתיכת כאב ראש. יש למלא טופס עיכוב, ואז לתת אותך לחוקר (כי רק הוא מוסמך לשחרר לאחר מילוי טופס עיכוב). בזמן ההמתנה, אם אתה בלילה ואין שוטרים פנויים, צריך גם השוטר המעכב לשמור על המעוכב...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אין לי מושג מאיפה באה ההתנהגות המגעילה הזאת של השוטרים, האם זה משום שהם חושבים שמה שהם עושים זה נכון?

האם זה משום שהם מנסים להראות שיד החוק על העליונה ולהראות שעל כל דבר קטן הם שמים עלייך עין?

או שזה סתם טימטום?

אני מהמר על טימטום, אז נכון אני לא מעדיף משטרה אלימה כמו בארה"ב אבל לפעמים מילים פוגעות יותר ממכות, ואחרי הבחור שסיפר על התו נכה והשוטר שלא הרשה לו לחנות ירד לי כל טיפת כבוד שהייתה לי (והייתה לי פחות או יותר) למדים הכחולים.

פורסם

שאתם מפנטזים עליהם?

או שאולי אותם אתם רוצים במתנ"ע?

.

בארץ יש גם שוטרים כאלה,

תהיה מופתע שיצא לי לראות מקרה כזה כאשר נער בן 18 נמצא בלי ת.ז ומספר שוטרים הפכו אותו לבדיחה שלהם, הוא התווכח איתם מעט וכאשר לנער נמאס הוא הושיט את ידיו קדימה ואמר להם שאם זה מה שהם רוצים שיעצרו אותו, ואז הגיע שוטר מאחור שהכה אותו עם פנס בעזרת 3-4 שוטרים נוספים ושני גורילות מהפיקוח העירוני שאחד מהם הרים את אחיו הקטן בן ה15 מהצוואר.

לבסוף הוא קיבל מאסר בית+משפט, לא נאמר לי מה נעשה בסוף אבל לפי מה ששמעתי (לא מניסיוני האישי) מח"ש לא עושים הרבה

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
יש לי במכונית כמה דברים לא חוקיים אבל לא משהו רציני, ככה חשבתי.

מעניין מאוד :D...

ובקשר לזה, מה אתה דואג, הוא לא הביא קנס ולא כלום.

אומנם לא היה צריך לגרום לך לחכות 20 דקות, אבל היי.

Look on the bright side, הוא העביר את האוטו שלך טסט בחינם :D

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

• תוכן חדש...