Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבסוף הוא קיבל מאסר בית+משפט, לא נאמר לי מה נעשה בסוף אבל לפי מה ששמעתי (לא מניסיוני האישי) מח"ש לא עושים הרבה

אין כזה דבר מאסר בית, יש מעצר בית.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקרה מאד מכוער שקרה לי אם המשטרה השבוע וממש נפגעתי ממנו.

נסעתי אם אח שלי ועוד חבר להופעה של אייל גולן בקיסריה,

לצערי אני חייל שנפגע מאד קשה במהלך מבצע עופרת יצוקה וגם החבר שהיה איתי(איבד גם את רגלו)

הגענו להחנות בחניית נכים וישר קפץ עלינו שוטר ביקש שנראה לו תו נכה, אוקיי הראינו לו תו נכה ששיך לרכב אך הדבר לא הספיק לו, הוא ביקש ממני גם את התעודת נכה וגם את התעודת זהות, (זה שהיה לנו ברכב כיסאות גלגלים לא הספיק לו ) ואותו דבר מחבר שלי, עדיין לצערי לא קיבלנו את התעודת נכה מכיון שאנחנו נכי צה"ל חדשים.

כמובן שאת השוטר הדבר ממש לא עניין והוא אמר לנו שאם הוא לא רואה תעודות נכה אנחנו לא יכולים להחנות בחניית נכים,

כל מה שהסברנו לו לא עזר אפילו שהוא רואה ברכב 2 כיסאות גלגלים,אותי אם 2 רגליים שבקושי מתפקדות ועוד את חבר שלי בלי הרגל אמרנו לו שאנחנו פצועי צה"ל חדשים ועדיין אין לנו תעודת נכה,אלא רק תו נכה בשביל הרכב, פשוט הדבר לא עניין אותו הוא ביקש שלא נחנה בחניית נכים למרות שהוא אומר שהוא "מאמין לנו" אבל עדיין אם אין תעודת נכה הוא לא יכול לעזור לנו ועוד אמר שאנחנו ממש מפרעים לו לבצע את העבודה

אני וחבר שלי כלכך נפגענו שהעדפנו לא להכנס אלא לחזור הביתה למרות שאנחנו בקושי יוצאים כי קשה לנו.(יותר נכון חזרה לבית חולים )

מזמן לא נפגעתי ככה אני שירתתי את המדינה שלנו בכבוד ועוד נתתי מעצמי ומגופי ונלחמתי כדי להגן על המדינה, לצערי נפגעתי משוטר שהכי אמור להבין את המצב ולעזור לנו ולהתחשב בנו אבל מה לעשות שיש גם אנשים כאלה.

אני יודע שיש אנשים שמנצלים לרעה את התו נכה, אבל במקרה שלנו המצב הוא שונה והייתי מצפה לטיפה יותר התחשבות ולהבנה.

מקווה שהדברים האלו לא יחזרו שוב על עצמם אבל אין מה לעשות זאת המדינה שאנו חיים בה אבל אני לא מצטער לרגע על המקום שאני חי בו ועדיף לקחת כל דבר בפרופורציה למרות שזה קשה!

שיהיה לילה טוב רועי

דבר ראשון כולנו פה מודים לכם על ההקרבה האישית שלא ניתנת להשוואה.

דבר שני, אל תהיה בשקט, תיצור קשר עם האגודה לזכויות האזרח (נדמה לי שזה השם שלהם), אני זוכר שאני פעם דיברתי איתם והם נשמעים דווקא מאוד תומכים ורוצים לעזור.

בטוח לא היו מאה שוטרים בתפקיד המדובר באותו היום בחניון הזה אז לא יהיה קשה למצוא את השוטר המסויים הזה ומעבר לכך תביעה אזרחית אולי לא תתקן את מה שקרה אבל זה באמת מקרה שראוי לפיצויים.

אני מניח שגם אם תיצור קשר עם ארגון נכי צה"ל הם ישמחו לעזור לך בכל צורה, אני מניח שאתה גם יכול ליצור קשר עם הכתב של ערוץ 2 שעשה לפני איזה שבועיים כתבה על נכים אני מניח שהרוב כאן ראו את זה ולא יהיה קשה למצוא אותו.

בכל מקרה, בהצלחה והחלמה מהירה.

פורסם

לפני כמה ימים בדרך חזרה אם חברתי התפוצץ לנו הגלגל בתל אביב, על איזה כביש מרכזי אני לא יודע את השם.(לא אוהב את תל אביב,תהרגו אותי וזהו.) בכל מקרה ירדנו לשולים,הדלקנו וינקרים,הוצאנו אות הגלגל,ושיט. אין לנו את המפתל לברגים של הגלגל.

טוב אנכנו מנסים לעצור מכונית שתעזור לנו,(להזמין את דרכים על כזו שטות זה פדיחה ו4 שעות) עד שעצר רכב,(בכל זאת תל אביב) המפתח היה גדול מידי.

אחרי התיבשות של 45 ד,ועצבים עד סוף העולם. עוברת ניידת ממש לאט,אני מסתכל עליוו,והוא מסכל עלי ואז על הרכב עלי שוב,וממשיך לסוע.

הוא היה לכול בדקה לשחרר אותי,דקה. אבל למה? ראש קטן. הרי ברו שאם היתי חונה בשולים, אם מוזיקה,ואןרות כחולים מתחת האוטו,ישר הוא היה מגיע לבדוק מה קורה ואם יש מצב לצינגלה.

ואז הבנתי.

תמיד אנחנו חושבים שאבוטבול והחברים מנתניה זה רע,ושוטרים זה הטוב. וכאן שורש הטעות.

שתהם משפחות פשע שנלחמות אחת בשניה. ואם יש איזה "עברין מתחיל" אז הם רואים בו איום על המעמד שלהם. ואז הם עוצרים על מנת להחזיר את ההרכיה על כנה.

מש"ל.8)

אם זה לא שבור,אל תתקן את זה.

פורסם

האמת זה מזכיר לי סיפור מעט אחר:

כשהייתי בקנדה התניידתי שם עם טנדר ויום אחד נסעתי עם אור אחורי שרוף בלי שידעתי על זה. עצרה אותי ניידת בצד ואחרי שהשוטר ביקש את הרשיון שלי הוא אמר לי שהאור האחורי שלי שרוף. הודתי לו ואמרתי שאני אתקן את זה למחרת בבוקר. השוטר אמר שאין צורך, הלך לניידת הביא נורה ספייר מתאימה והציע להחליף לי את הנורה השרופה.

אחרי התיקון הזריז הודתי לו ונפרדנו לדרכינו.

זה שירות :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שלום לכולם

תודה לכם על התמיכה וההבנה זה ממש כיף לדעת שיש המון אנשים שכן אכפת להם (חבל שצריך להפצע כדי להבין זאת)

אומנם הדבר אכן פגע בנו מאד, אבל כולנו יודעים שכנראה לא יצא מכך כלום, לי ולחבר שלי כרגע אין את הכוחות להתמודד אם זה ,לצערי יש לנו דברים חשובים יותר להתעסק איתם כמו תהליך השיקום,אני מאד מקווה שאף אחד לא יצטרך לעבור את מה שעברנו ולהפגע ככה, אני מאד מקווה שהשוטר הבין את הטעות שלו ואולי הוא קצת חשב על מה שהוא עשה,

בכל מקרה את הפרטים שלו יש לנו, אולי ביום מין הימים שיהיה לנו את הכוחות להתמודד אם זה נעשה משהו בנידון לא בשבילנו אלא בשביל כולם, אני גם חושב שבנאדם כזה לא אמור לשרת במשטרה או בכלל בכוחות הביטחון!

תודה רבה לכם באמת מכל הלב

ושיהיה לכם אחלה יום :-)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

עושה רושם שהיה להם מידע על רכב מסוג שאתה נהגת עליו אם הוא עיכב אותך ככה כ"כ הרבה על מנת לזהות משהו חריג ולא מצא אז כדי לא לצאת מושפל, חיפש אותך על קטנות והחליט ל'צאת גבר' כי לא באמת מגיע לך הדוחות האלו.

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם
שלום לכולם

תודה לכם על התמיכה וההבנה זה ממש כיף לדעת שיש המון אנשים שכן אכפת להם (חבל שצריך להפצע כדי להבין זאת)

אומנם הדבר אכן פגע בנו מאד, אבל כולנו יודעים שכנראה לא יצא מכך כלום, לי ולחבר שלי כרגע אין את הכוחות להתמודד אם זה ,לצערי יש לנו דברים חשובים יותר להתעסק איתם כמו תהליך השיקום,אני מאד מקווה שאף אחד לא יצטרך לעבור את מה שעברנו ולהפגע ככה, אני מאד מקווה שהשוטר הבין את הטעות שלו ואולי הוא קצת חשב על מה שהוא עשה,

בכל מקרה את הפרטים שלו יש לנו, אולי ביום מין הימים שיהיה לנו את הכוחות להתמודד אם זה נעשה משהו בנידון לא בשבילנו אלא בשביל כולם, אני גם חושב שבנאדם כזה לא אמור לשרת במשטרה או בכלל בכוחות הביטחון!

הייתי מציע לך דבר פשוט שלא לוקח הרבה אנרגיה, תשלח מייל להפקה של ההופעה של אייל גולן.

אני יכול להבטיח לך שיתנו לך VIP אחרי הסיפור הזה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אתה יכול להתנחם בזה שהשוטר קיבל את העונש שלו. הוא שוטר :evil:

אגב, אני מודה לך אישית על ההקרבה העצומה.

שבוע טוב :-D

שלום לכולם

• תוכן חדש...