Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי דיהטסו אפלאוז שנת 92 אוטומוט 1600 נפח.

כמה שאלות:

1.מה ההבדל בין לשים מים ירוקים ברדיאטור מאשר לשים מים מזוקקים נגיד של המזגן שזה סופר נקי?

2.היכן לשים את הנוזל קירור , והאם זה אוטו מים ירוקים? (מצטער על הבורות)

2.ברכב שלי כאשר לוחצים על המיזוג אז אין מיזוג יש איוורור , עכשיו כאשר מישהו שמבין פתח את המכסה מנוע אז הוא ראה שיש לי מערכת ממש חדשה למזגן (של הקירור) ושצריך לבדוק אולי צריך למלות גז , עכשיו האם זה יכול להיות הבעיה? כמה עולה לבדוק? וכמה כולה למלאות?

יש בזה משהו...

פורסם

1.מה ההבדל בין לשים מים ירוקים ברדיאטור מאשר לשים מים מזוקקים נגיד של המזגן שזה סופר נקי?מים ירוקים אייכותים יש להם תכונות שאין במיים מזוקקים כגון שימון מערכת המים, העלאת נקודת הרתיחה של המים והורדת נקודת הקפיאה.

2.היכן לשים את הנוזל קירור , והאם זה אוטו מים ירוקים? לשים במיכל העיבוי מצידו הימני של המצבר, ולפתוח את פקק הרדיאטור לראות שמלא תמיד לבדוק בשני המקומות חשוב מאוד לא כשהמנוע חם.

3.ברכב שלי כאשר לוחצים על המיזוג אז אין מיזוג יש איוורור , עכשיו כאשר מישהו שמבין פתח את המכסה מנוע אז הוא ראה שיש לי מערכת ממש חדשה למזגן (של הקירור) ושצריך לבדוק אולי צריך למלות גז , עכשיו האם זה יכול להיות הבעיה? כמה עולה לבדוק?

זה נכון שחוסר קרר במערכת יגרום לכך שלא יהיה מזגן עלות בדיקה היא כמאה שקלים, מילוי גז עד 350ש"ח ואם צריך תיקון אז תלוי בחלק שהתקלקל.

• תוכן חדש...