Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הנהיגה - שיפור משמעותי באיכות החומרים, שיפור באחיזה ובהתנהגות ("כמו שלא היה בעבר"), הגיר מרשים ("עדיין הידני מועדף"), הביצועים טובים והמרווח שופר משמעותית.

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/236284/subaru_legacy_b4.html

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

+1

היא נראית מעולה לדעתי בתמונות. הפנס האחורי נראה טוב יותר כשהצבע האדום המיושן שבו כבר יותר שקוף. היא גם נראית יותר פרופורציונלית ומודרנית מבתמונות הישנות.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

דווקא האלגנטיות הסולידיות והעיצוב הלא מוחצן שלה היו היופי של הלגאסי הקודמת.

הפעם יצא להם הכלאה בין לגאסי לסונטה החדשה לA4 החדשה. היא לא מכוערת אבל מוחצנת ולא סולידית. לא אהבתי.

לגבי התנהגות הכביש - זה מכפר על הכל:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אז זהו, פורדס, שהדמיון בין הA4 לבין הלגאסי הוא בדמיון שלך. מעבר לכך, אני רואה דמיון יותר מדי גדול מאחורה לסדרה 3 :

spyshots-2010-bmw-3-series-coupe-facelift-medium_5.jpg

10-subaru-legacy-02.jpg

פורסם

כנראה שהונדה טעו ודווקא סובארו מציתה את הדמיון!

לא יודע למה אבל האוטו נורא מזכיר לי את האאודי.:roll:

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

חבל.. מבחינת עיצוב היא נראת עכשיו כמו כל המכוניות על הכביש.

אותם בליטות לבתי גלגלים ובכללי בצד כמו למאזדה 6.

מאחור היא דווקא מזכירה לי את הלקסוס GS (לא ממש מחמאה).

ולגבי השיפורים -לדעתי איכות החומרים גם בדגם הנוכחי מעולה,

אחיזה מצויינת והדברים היחידים שהייתי משפר זה את הגיר

וקצת מרווח מאחור (סה"כ קצת מאריך אותה).

באופן כללי לא נראה לי שנלך על הדגם החדש כרכב הבא.

הוא דיי מאכזב.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

באוטוקאר, לעומת זאת, הרבה פחות נלהבים, במיוחד מהניהוג/התנהגות הכביש.

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Subaru-Legacy-2.5i/240615/

כמובן שיש להביא בחשבון כי גרסאות השוק היפני(JDM) מצוידות בכיול מתלים רך יותר, מהירותן המירבית מוגבלת ומפרט המנועים קצת שונה. עדיין לא ידוע המפרט המדויק של הלגאסי לאירופה (ולישראל) ואם מנוע שני הליטר דל המומנט ימשיך עמנו, כך שלא נותר אלא לחכות עם המסקנות. מה שכן ידוע - ומשמח - הוא החלפתו של הגיר האוטומטי הנוכחי ב-CVT חדש ומוצלח, המקביל לזה שבאוונסיס החדשה.

לסובארו היתה תקופה נהדרת במרבית העשור הנוכחי. החלפת האימפרזה לדגם הנוכחי(הקרוי כאן B3) הראתה שמשהו קצת חורק בהנהלת פוג'י תחת טויוטה, מאחר ו-B3 היא פחות סובארו מקודמתה ומאידך אינה עולה עליה(לטעמי). עיצובית, הלגאסי החדשה היא פיספוס. נקווה שבתחומים אחרים היא תפתיע לטובה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

העיצוב הקודם היה כל כך מיוחד ויפה וכבעלים של לגאסי 08 לצערי הרב אני לא רואה את עצמי משתדרג לדגם החדש

• תוכן חדש...