Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Focus RS VS Renault Meagane R26R

RoyCo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שההשוואה בין המכוניות נכונה בכלל - המגאן היא ספיישל מסלול, לא מכונית ליומיום בכלל - אבל איזו מפלצת! :shock:

מדהימה! לפחות מהצפיה בסרטון, נראה שנהג הפוקוס כל הזמן נלחם אתה, בעוד במגאן הוא פשוט נוהג והיא נענית לו :mm_yeah:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
??? :shock:

ההגדרה שלך להשתוללות זה סלאלום בין מכוניות נוסעות? כי זה הדבר היחיד שאין במסלול.

כן! ואם אפשר ברבע לשמונה באיילון שיש פקקים!

אל תקח את זה קשה - בין האוטו שעומד לך בחנייה עכשיו לבין הR הזאת אין שום דבר משותף...

אני גם בדעה של RK , המגאן במסלול קצת משעממת וזה מהסיבה היחידה שהיא נבנתה לזה מא' עד ת' - הרכב הזה נבנה כדי לשבור את השיא של הנעה קידמית בנורבורגרינג. מה החכמה? שים 888 גם לפוקוס ותראה לאן היא תגיע.

האמת שפרסמתי לפני כמה זמן מבחן של כל "הארסיות" מההוט האט'צ -תקרא את כולו עד המילה האחרונה

תראה שאפשר בריבוע להנות ממסלול ולא לנסוע בקוים :)

אני הטיפוס האחרון שמעניינת אותו שנייה פה או שנייה שם - הדרך לשם היא הכי חשובה :twisted:

פורסם
אל תקח את זה קשה - בין האוטו שעומד לך בחנייה עכשיו לבין הR הזאת אין שום דבר משותף...

אני מזהיר אותך :!:

יש לך עד הצהריים להתנצל או שאני אדאג שתלך ברגל :twisted:

(אין שום דבר משותף ? יש הרבה משותף ואתה יודע שאני יכול לפרט לך את רשימת ההבדלים...)

פורסם
אני גם בדעה של RK , המגאן במסלול קצת משעממת וזה מהסיבה היחידה שהיא נבנתה לזה מא' עד ת' - הרכב הזה נבנה כדי לשבור את השיא של הנעה קידמית בנורבורגרינג. מה החכמה? שים 888 גם לפוקוס ותראה לאן היא תגיע.

אני דווקא לא חושב שהיא משעממת, ההיפך, אני מאד אוהב את ההתנהגות שלה (לפחות ממה שנראה בסרטון). אני גם לא חושב שכל ההבדלים ביניהן מסתכמים בצמיגים, המגאן מכוילת הרבה יותר ממוקד. נכון שהיגוי יתר זה אולי כיף, אבל אני בטוח שאם ארצה היגוי יתר במגאן, אוכל לקבל אותו. אם לא ארצה, הוא גם לא יגיע. בפוקוס ההרגשה מהסרטון היא שהנהג לא יוזם את היגוי היתר אלא נלחם בו וזה מעייף ללא צורך, לדעתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חבר'ה גם לקרטינג יש אחלה אחיזה, אבל זה לא הדבר היחידי שרוצים מרכב

הרנו פשוט מכוערת ! היא נראת כמו ליסינג של זקנה בת 100 לעומת זאת הפורד פשוט מהממת, הפרונט שלה פשוט צועק קדימה

אני משאר שמתי שבן אדם רגיל הולך וקונה אוטו ספורט לחווית נהיגה הוא לא רוצה לנסוע במשהו שנראה כמו חר*

פורסם

כאן בדיוק נכנס העניין של טעם וריח. לדעתי, למשל, הפוקוס נראית שמנה ולא מתקרבת ליופי של הפוקוס הראשונה. אם כבר, הבעיה שלי עם המגאן היא לא העיצוב החיצוני אלא זה הפנימי. בגרסא הזאת (שהיא, כאמור, ממילא ספיישל מסלול) זה פחות שיקול, אבל ב-RS הרגילה ובגרסאות הנוסעים זה חורה מאד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני בוחר בפוקוס - נראית קרבית יותר, נשמעת קרבית יותר והיא מהירה יותר.

הפוקוס פחות פונה מהמגאן, אבל הזנב שלה הרבה יותר שמייח ונראה שהוא נהנה בה יותר (למרות שנראה שהוא "עובד" יותר בפוקוס).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אבל אני בטוח שאם ארצה היגוי יתר במגאן, אוכל לקבל אותו. אם לא ארצה, הוא גם לא יגיע.

לא בגירסה שמוכרים בארץ...:roll:

בחירת כיול במכונית כביש היא גם עניין של טעם יותר מכל דבר אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דיברתי לגבי ה-R26 (חלוימעס, אם כבר אראה אותה בארץ זה יהיה בעוד 30 שנה כרכב אספנות...).

לעניין הכיול, אתה בהחלט צודק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא חוכמה להשוות צמיגי סמי-סליקס לצמיגי כביש רגילים - הזמנים בפירוש לא מספרים את כל הסיפור. רק למה לעזאזל הסרטון ערוך בצורה כל כך משעממת והנהג מדבר כאילו שהוא ישן?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...