Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אין באפשרותי לשמוע את שניהם.שמעתי כבר ברכב שלי את ה-INFINITY KAPPA ואני רוצה לשדרג.

מה מבין שניהם עדיף למוזיקה אלקטרונית בעיקר,ראפ,אלקטרו וכאלה....

מה טווחי המחירים שלהם חדש ויד שניה...

תודה

פורסם

לדעתי אלקטרו - אינפיניטי

ראפ - מורל

אבל עדיף לך לשמוע את שניהם באחד מהמפגשים מורל יש להרבה ואת האינפיניטי אתה בטח מכיר

כרגע כלום =[

פורסם

לדעתי, המיד של האינפיניטי פרפקט טוב יותר משל ההייבריד. הטוויטר זה כבר סיפור אחר לגמרי - אני פשוט לא סובל את הטוויטרים של האינפיניטי - צורמים וחריפים. פעם היו להם טוויטרים מעולים. שילוב ביניהם יכול לבוא בחשבון ??

שים לב, בתקציב שלך תוכל לרכוש ב EBAY קומפוננט חדש של DIAMOND AUDIO מדגם S600 (טוויטר משי..) - לדעתי השילוב הזה מוצלח יותר מהסטים שהצעת.

...CASKA for life

פורסם

השאלה האמיתית והחשובה היא - למה אתה רוצה לשדרג?

מה לא מוצא חן בעיניך בKAPPA - לפי זה, יהיה קל יותר לאמר לך מה נשמע הגיוני יותר להמליץ לך.

אבל בין זה לבין שתאהב מוראל יותר זה כבר סיפור אחר - רק שמיעה תכריע את הנושא הזה בשבילך.

ואם אתה לא אוהב את הקאפא - אתה לא תאהב גם את הפרפקט - זה אותו הסט כמעט, רק קצת יותר חזק, קצת יותר מדוייק וזהו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

משהוא לא מסתדר לי.

אתה מדבר על האינפיניטי קאפא? או אינפיניטי קאפא פארפקט.

כי זה שני סטים שונים לגמרי!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ומשום מה נראה לי שרמקולים של MOREL - יעודם לא בדיוק מוסיקה אלקטרונית וראפ :?::-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

INFINITY KAPPA היה מותקן לי ברכב והיה נשמע סה,כ טוב אבל חסר קצת דיוק ועומק...

אני רוצה לשדרג.או לINFINTY KAPPA PERFECT או ל MOREL HYBRID OVATION 2

פורסם

יש לך מגבר שיכול להתמודד עם הסטים האלו.

מגבר של לפחות 100W RMS. ועדיפות ל120-130W. במיוחד האינפיניטי צריך את הכוח.

אגב אני הייתי בוחר את הדימונד אודיו HEX S600. שהוא לא פחות ממצויין.

ולדעתי מתעלה על שניהם בתחום הוופר במיוחד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אודיו יהלום :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יהיה מגבר גם את זה אני בודק.

יש לי סאב של INFINITY KAPPA BOX-12 ו HU CLARION 786USB

אני מחפש גם מגבר מונובלוק לסאב+2 ערוצים לקידמיים או מגבר 4 ערוצים חדש של INFINITY ,שנקרא KAPPA 40לא סגור עליו,מדובר ב CLASS D) שיגביר את הקידמיים והסאב.האם מונו בלוק+מגבר שני ערוצים בהכרח עדיף על מגבר 4 ערוצים במקרה שלי?(שימו לב הסאב מאוד נציל)

לא יהיו רמקולים אחוריים

• תוכן חדש...