Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתחתן בספטמבר ומחפש לקנות את הרכב הראשון שלי (בשעה טובה, הגיע הזמן באמת!!). עולם הרכב די חדש לי ואני לא כל כך בקיא בו לצערי אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם.

אני מחפש רכב במחיר שלא עולה על 45K (זו התקרה שלי אך אני מכוון יותר לסביבות ה-35K). חשוב לי שהרכב יהיה נוח לנהיגה, מאובזר כמה שיותר טוב, בעל יכולות ספורטיביות (תאוצה בעיקר והתנהגות על הכביש), אמין מבחינת טיפולים, עדיף חסכוני אבל כל עוד הוא לא זולל דלק זה בסדר. נקודה נוספת שיש לה חשיבות היא שאני מחפש רכב שהערך שלו לא ישחק מהר מידי, כי בתקווה בעוד שנתיים כשאני אסיים את הלימודים אני כנראה אקח ליסינג מהעבודה (היי-טק).

אודה לכם אם תוכלו למנות לי את הדגמים שאתם ממליצים לי ביותר ואני אמקד את החיפוש בהם.

המון תודה,

בן

פורסם

מקסימום ביצועים והתנהגות שאפשר לקבל בתקציב הזה זה קליאו ספורט למרות שרוב האנשים בפורום יגידו שזה רכב שלא מתאים כתור רכב ראשון.

אם סיבובים פחות חשובים אז כדאי ללכת על איביזה טורבו שגם תהיה פוטנציאל יותר טוב לשיפורים.

הפשרה באמצע היא פונטו HGT או 206GTI.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על התגובה

אמנם ציינתי שחשוב לי ביצועים אבל לא התכוונתי שזה הקריטריון העיקרי, יותר התכוונתי שחשוב לי שהרכב יסחוב טוב ולא שאני אחכה שעה להגיע מ-0 ל-100.

יש אולי עוד המלצות?

פורסם

206XS, מצויין בטור רכב ראשון, סוחב טוב, אמין, סחיר ובעל אחזקה לא יקרה בכלל.

צריכה דלק של 1:11 עם מזגן, אבזור נאה, והיצע מאוד גדול בשוק.

כנראה האופצייה המשתלמת ביותר לרכב ראשון. זאת הייתה הבחירה שלי לפחות.

פורסם

156 ניתן למצוא גם משנתון 01 בתקציב הנ"ל.

ניתן גם לרכוש אלפא 147 1.6 120 כ"ס משנתון 02.

הHGT היא אופציה מצויינת בתקציב הנ"ל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה לכולם!!

האמת שה-206 - XT אוט' 1.6 (03-04) נראית אופציה בכלל לא רעה וגם די עומד בתקציב. מה יש לכם להגיד בקשר לאמינות של הרכב? מישהו יודע מה הצריכת דלק שלו?

אני חושב אולי גם על האוקטביה 1.6 מודל 03. מישהו יודע איך הרכב מבחינת אמינות וצריכת דלק?

פורסם

אם תוריד את המילה "אוטומטית" מההודעה שלך, אז 206XS תענה לך על הדרישות בצורה מושלמת. ה 206 היא כנראה גם המכונית האמינה ביותר של פיג'ו בשני העשורים האחרונים.

חשבתי שרצית האצה טובה, צריכת דלק טובה, תגובה טובה, לא? את אלה מקבלים עם גיר ידני. לא עם גיר אוטומטי.

לגבי אוקטביה - אם אתה לא צריך בגאז' של 600 ליטר, אז אין סיבה לקנות אותה.

אתם זוג צעיר! למה צריך מכונית משפחתית? (דרך אגב.. מזל טוב!)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אם תוריד את המילה "אוטומטית" מההודעה שלך, אז 206XS תענה לך על הדרישות בצורה מושלמת. ה 206 היא כנראה גם המכונית האמינה ביותר של פיג'ו בשני העשורים האחרונים.

חשבתי שרצית האצה טובה, צריכת דלק טובה, תגובה טובה, לא? את אלה מקבלים עם גיר ידני. לא עם גיר אוטומטי.

לגבי אוקטביה - אם אתה לא צריך בגאז' של 600 ליטר, אז אין סיבה לקנות אותה.

אתם זוג צעיר! למה צריך מכונית משפחתית? (דרך אגב.. מזל טוב!)

האמת שלא ציינתי אוטומטית בשום מקום :wink:

אני חושב שבאמת אני אלך יותר בכיוון של הגיר הידני כי הבנתי גם שהוא יותר אמין מהאוטומט.

לגבי האוקטביה - תמיד אהבתי את הרכב, אז השתעשעתי לעצמי קצת ברעיון הזה אבל אני חושב שהפרקטיות תנצח ואני ארד מהרעיון...

כרגע עומדות על הפרק מבחינתי הפיג'ו 206XS והסיטרואן C3.

מי עדיפה? יש עוד דגמים ששווה לחשוב עליהם?

פורסם
תודה לכולם!!

האמת שה-206 - XT אוט' 1.6 (03-04) נראית אופציה בכלל לא רעה וגם די עומד בתקציב. מה יש לכם להגיד בקשר לאמינות של הרכב? מישהו יודע מה הצריכת דלק שלו?

אני חושב אולי גם על האוקטביה 1.6 מודל 03. מישהו יודע איך הרכב מבחינת אמינות וצריכת דלק?

יש תרגילים שאפשר לעשות לשיפור הזכרון, וגם לשיפור הראיה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

זה קורה בעיקר למבוגרים או כאלה לפני חתונה ראשונה וקניית רכב ראשונה.

שיהיה במזל טוב לשני האירועים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מחפש רכב במחיר שלא עולה על 45K (זו התקרה שלי אך אני מכוון יותר לסביבות ה-35K). חשוב לי שהרכב יהיה נוח לנהיגה, מאובזר כמה שיותר טוב, בעל יכולות ספורטיביות (תאוצה בעיקר והתנהגות על הכביש

אם אילו הדרישות שלך, מה הקשר אוקטביה 1.6?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...