Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

דבר שמאוד מעצבן אותי בימים אלו הוא הטל שיש בלילות ומכסה את רכבינו...

אתם יודעים, זה מעצבן, מעצבן אותי שאני "מבזבז" שעות בשטיפת המכוניות רק כדי לקום למחרת בבוקר וראות שכל הרכב רטוב כולו ומלא, אבל ממש מלא במים...

יש בחוץ עוד הרבה מכוניות של שכנים, שחלקם גם כן מכוסים בטל, אבל יש גם הרבה מכוניות שאין עליהם ולו טיפת טל אחת! איך יכול להיות? איך אני מגן על רכבי מטל?

כאשר טל זה מתאדה, מתאסף לטיפות ונשפך למטה וכולי זה משאיר סימנים שמעצבנים אותי כיוון ששטפתי את הרכב... למה הם מציקים לי? (:)) איך יכול להיות שיש מכוניות שסופגות את הטל הזה אבל יש גם הרבה מכוניות שלא מקבלות ולו טיפת טל אחת? או שיש גם כאלה שאצלהם הבעיה פחות חמורה (רטובה)

בטח איזה משהו בפיסיקה ובהרמוניות של הצבעים עם הירח והכוכבים...

תודה לכל העונים

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
כיסוי לרכב?

זה פיתרון שגם אני חשבתי עליו

אבל הוא מעיק קצת... (הורים עצלנים... ו-4 משתמשים ברכבים השונים... מה גם שצריך 3 כיסויים אם כך)

אבל בכל מקרה... כמה עולה כיסוי? יש כיסוי טוב וכיסוי פחות טוב?

ועדיין לא קיבלתי תשובה על למה חלק מהמכוניות "תופסות" טל וחלק לא?

ותודה על שהשבת לתשובה

רמי

פורסם

היו כמה דיונים על הכיסויים לרכב של 4 עונות באוטו דיפו, האמת גם אני לא אוהב כיסוי אבל זה נראה אחלה של דבר (מניסיון של פעם)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הרעיון של הכיסוי לא נשמה לי טוב. בקיץ לכסות את האוטו זה מעולה ושומר על הצבע ועל הגומיות , אבל בחורף כאשר מכסים את האוטו ובלילה יש הרבה לחות אז כל הרטיבות מצטברת מתחת לכיסוי ויכולה לגרום לחלודה,בנוסף לכך הצבע לא נושם.

תקנו אותי אם אני טועה -פשוט לפי ההיגיון זה מה שיכול לקרות.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם
וקס. פשוט וקס.

וקס ימנע הצטברות של טל???

ניסיתי את זה כבר פעם... עזר ממש ממש ממש מעט.... אולי אני לא מורח טוב את הוקס? אולי וקס אחר? אני משתמש בטרטל וקס...

תגידו

יש לי רכב בצבע שחור

האם למרוח וקס רגיל או וקס לצבעים מטליים? יש כזה צבע שחור מטלי בכלל? איך אני מבדיל בין צבעים מטליים לרגילים?

פורסם
וקס. פשוט וקס.

ניסיתי את זה כבר פעם... עזר ממש ממש ממש מעט.... אולי אני לא מורח טוב את הוקס? אולי וקס אחר? אני משתמש בטרטל וקס...

תגידו

יש לי רכב בצבע שחור

האם למרוח וקס רגיל או וקס לצבעים מטליים? יש כזה צבע שחור מטלי בכלל? איך אני מבדיל בין צבעים מטליים לרגילים?

טרטל ווקס הוא לא בשורה הראשונה של הווקסים.

אני הייתי ממליץ על CARPLAN. יקר אבל שווה את ההשקעה,

אגב, יש דבר כזה שחור מטאלי, אם אתה רואה נקודות מנצנצות בתוך השחור שלך, אז זה מטאלי :idea: אתה גם יכול לראות ברשיון הרכב, לדעתי אמור להיות מצויין שם.

אחרי ניסיון של הרבה זמן עם כיסוי, האפקט הוא פחות טוב, מכיוון שהכיסוי "מזיע" מלמטה ונדבק לאוטו ... ואז כשאתה מוריד אותו האוטו נראה הרבה יותר מגעיל, במיוחד כשהכיסוי לא במצב של 100 אחוז ניקיון... :!:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
וקס. פשוט וקס.

תגידו

יש לי רכב בצבע שחור

טרטל ווקס הוא לא בשורה הראשונה של הווקסים.

אני הייתי ממליץ על CARPLAN. יקר אבל שווה את ההשקעה,

אגב, יש דבר כזה שחור מטאלי, אם אתה רואה נקודות מנצנצות בתוך השחור שלך, אז זה מטאלי :idea: אתה גם יכול לראות ברשיון הרכב, לדעתי אמור להיות מצויין שם.

אחרי ניסיון של הרבה זמן עם כיסוי, האפקט הוא פחות טוב, מכיוון שהכיסוי "מזיע" מלמטה ונדבק לאוטו ... ואז כשאתה מוריד אותו האוטו נראה הרבה יותר מגעיל, במיוחד כשהכיסוי לא במצב של 100 אחוז ניקיון... :!:

איפה ניתן למצוא את CARPLAN? בחנויות המבוחרות ? :)

לא באמת... מה מחירו לערך? עדיף לזרוק את שארית ה טרטל וקס ולקנות CARPLAN או שאין כל כך הרבה הבדל ולחכות שהבקבוק יגמר?

מהי תדירות טובה לויקסוס?

דרך אגב... חשבתי על עוד משהו

וקס מגן רק על הצבע, לא על החלונות... אבל גם החלונות מצופות בטל בעוד שישנם מכוניות שבלי טל על החלונות... כאן וקס לא יעזור... עוד רעיונות?

פורסם

לחלונות יש חומר שקניתי, לא יודע אם הוא באמת טוב אבל לא היה לי טל או אדים על החלונות תקופה מסויימת ואז זה חזר ואז שוב לא היה ככה שאני לא יודע עד כמה זה בגלל החומר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שלום לכולם

דבר שמאוד מעצבן אותי בימים אלו הוא הטל שיש בלילות ומכסה את רכבינו...

אתם יודעים, זה מעצבן, מעצבן אותי שאני "מבזבז" שעות בשטיפת המכוניות רק כדי לקום למחרת בבוקר וראות שכל הרכב רטוב כולו ומלא, אבל ממש מלא במים...

יש בחוץ עוד הרבה מכוניות של שכנים, שחלקם גם כן מכוסים בטל, אבל יש גם הרבה מכוניות שאין עליהם ולו טיפת טל אחת! איך יכול להיות? איך אני מגן על רכבי מטל?

כאשר טל זה מתאדה, מתאסף לטיפות ונשפך למטה וכולי זה משאיר סימנים שמעצבנים אותי כיוון ששטפתי את הרכב... למה הם מציקים לי? (:)) איך יכול להיות שיש מכוניות שסופגות את הטל הזה אבל יש גם הרבה מכוניות שלא מקבלות ולו טיפת טל אחת? או שיש גם כאלה שאצלהם הבעיה פחות חמורה (רטובה)

בטח איזה משהו בפיסיקה ובהרמוניות של הצבעים עם הירח והכוכבים...

תודה לכל העונים

רמי

חניה תת קרקעית ?

חניה מקורה ?

:idea:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ציפוי טפלון שמונע הצטברות של גשם, טל וכו'.

חסרון - לוקח כמעט שעה לאוטו ומחזיק לא יותר מחודש.

אתה בטוח לגבי ה"מחזיק לא יותר מחודש"??

על האריזה מצויין שהוא אמור להחזיק 12 חודשים, נכון זה זמן לא הגיוני בארצנו - אצלי ברכב הוא מחזיק דיי יפה כבר 3 חודשים.

• תוכן חדש...