Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וקס. פשוט וקס.

וקס ימנע הצטברות של טל???

ניסיתי את זה כבר פעם... עזר ממש ממש ממש מעט.... אולי אני לא מורח טוב את הוקס? אולי וקס אחר? אני משתמש בטרטל וקס...

תגידו

יש לי רכב בצבע שחור

האם למרוח וקס רגיל או וקס לצבעים מטליים? יש כזה צבע שחור מטלי בכלל? איך אני מבדיל בין צבעים מטליים לרגילים?

טרטל ווקס הוא לא בשורה הראשונה של הווקסים.

אני הייתי ממליץ על CARPLAN. יקר אבל שווה את ההשקעה,

אגב, יש דבר כזה שחור מטאלי, אם אתה רואה נקודות מנצנצות בתוך השחור שלך, אז זה מטאלי :idea: אתה גם יכול לראות ברשיון הרכב, לדעתי אמור להיות מצויין שם.

אחרי ניסיון של הרבה זמן עם כיסוי, האפקט הוא פחות טוב, מכיוון שהכיסוי "מזיע" מלמטה ונדבק לאוטו ... ואז כשאתה מוריד אותו האוטו נראה הרבה יותר מגעיל, במיוחד כשהכיסוי לא במצב של 100 אחוז ניקיון... :!:

איפה ניתן למצוא את CARPLAN? בחנויות המבוחרות ? :)

לא באמת... מה מחירו לערך? עדיף לזרוק את שארית ה טרטל וקס ולקנות CARPLAN או שאין כל כך הרבה הבדל ולחכות שהבקבוק יגמר?

מהי תדירות טובה לויקסוס?

דרך אגב... חשבתי על עוד משהו

וקס מגן רק על הצבע, לא על החלונות... אבל גם החלונות מצופות בטל בעוד שישנם מכוניות שבלי טל על החלונות... כאן וקס לא יעזור... עוד רעיונות?

החל מ30 שקל אצל היבואן עד 90 ש"ח באוטודיפו....

שמים את ה CARPLAN גם על החלונות דרך אגב, וזה עושה אחלה עבודה.

עוד יתרון : אין פירורים ! (בניגוד לטרטל ווקס )

לדעתי על צבע כהה , כדאי לעשות ווקס אחרי כל רחיצה כי הרכב לא נראה מספיק טוב עד שלא מווקססים אותו...

אבל עזוב אותי, אני מטורף , אני עושה ווקס כל שבועיים . :twisted:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באותו עניין בדיוק - למישהו יש טיפ היכן ניתן להשיג Autoglym במחירים סבירים?

מוזר שאף אחד לא הזכיר אותם בשרשור עד כה. כנראה בגלל הבעיה הזו בדיוק. :?

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...