Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אדם הוא החיה המסוכנת ביותר ע"פ האדמה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718619,00.html

ציד הכרישים נועד לספק חומר גלם עבור תעשיית המזון באסיה - בעיקר עבור מרק סנפירי כריש - מנה נפוצה באסיה. הכרישים נלכדים, הסנפירים שלהם נחתכים מהם בעודם בחיים, ואז הם מושלכים בחזרה לים - שם הם גוססים לאיטם

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מסתבר שכן.

באמת חבל שבסופו של דבר אנו מכחידים ומשמידים את הדברים המעטים היפים והמקוריים שנותרו בעולם הזה.

:(

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מאז שאני זוכר את עצמי אני מת שיגיע איזה גזע עליון מהאדם ויאכיל אותנו כפות.

אחרת פשוט לא נלמד לקח עד שיהיה מאוחר מדי (להרבה מינים כבר מאוחר מדי).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אנחנו מז**נים לאט לאט את העולם,בעיה היא שהקצב הזה רק הולך וגדל,אני מאמין שלאנושות לא נשאר הרבה לחיות כי גם אם לא נהרוג אחד את השני בנשק לא קנובנציונלי(שזה שאלה בפני עצמה) אנחנו פשוט נהרוס את העולם סופית,נפר את ההרמוניה של הטבע באופן שזה כבר לא יהיה ניתן לתיקון וילדינו הם אלה שישלמו את המחיר.

אני לא יפה נפש בשביל לצפות מהאנושות אשכרה לעשות משהוא בנידון, זה הוא הטבע המטומטם של האדם אם כול תקציבי הבטחון וכול המשאבים שהולכים ללחימה היו הולכים לסביבה ולאיכות חיים של בני אדם זה היה ככה אבל מאז הסיפור של קין זה לא מציאותי.

לדעתי בעוד מספר כלל לא רב של שנים חוץ מפרות חיות בית ג'וקים וחולדות לא ישארו בעלי חיים על פני העולם.גם כי אנחנו מכחידים אותם בלי הרף וגם אם אנחנו לא מכחידים אותם באופן ישיר, אנחנו מכחידים את האיזור המגורים האקולוגי שלהם ע"י כריתי יערות ובניית ערים ובכך לא נותרל הם מקום לחיות.

לא צריך שום על אדם אנחנו נוכל כאפות של עצמינו.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אפשר ללכת טיפה יותר מאוחר, איזה 200-500 שנים אחורה, ונוכל ליראות את הארופאים וה"אמריקאים" אנסו את היבשת השחורה כדי לייצר עבדים.

ה"שליטים" של אותן מדינות קיבלו כסף תמורת ה"תפוקה" הזו (או כל דבר אחר), ולמרות שידעו לאן שולחים את בני עמם זה לא הפריע להם להמשיך לעשות את זה.

שילטון של מעצמות בריטיות, פורטוגליות, הולנדיות וכו'.

כולם מתיחסים את ה"אדם השחור" כאל משאב. רוצחים, קוטעים ידיים, מעבידים עד מוות וכו'.

זה לא היה כל כך מזמן ש"האדם השחור" קיבל את "חירותו", סה"כ 30-40 שנה.

על יהלומי הדמים שמעת?

אותו הדבר, מול ביריונות אפשר להתנהל ע"י ביריונות צרכנית.

לא קונים כלום מאותן מדינות שעל חופיהן יש ציד של כרישים. אבל זו צריכה להיות החלטה גלובאלית.

ואז זו תהיה ה"בעיה" של אותן מדינות. עד כמה שאני יודע אותן מדינות לא ממש סלחניות עם העבריינים שלה.

לבריאות.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גם בארץ מתבצע דיג כרישים (נדמה לי בניגוד לחוק).

הדייגים הערבים ביפו חוגגים על הכרישים, נו אז יחרימו גם אותנו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מכיר את הסדרה battlestar galactica?

מתייחסת בדיוק למה שכתבת, בין השאר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גם בארץ מתבצע דיג כרישים (נדמה לי בניגוד לחוק).

הדייגים הערבים ביפו חוגגים על הכרישים, נו אז יחרימו גם אותנו.

לא ידעתי שיש כרישים בארץ,תמיד לומדים משהו חדש.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

נראה לי הסרט הכי מתאים לנושא הוא "The Day The Earth Stood Still"

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אכזרי ומזעזע .

מאחל לציידים ולעסקנים האחרים בתעשייה זו , שיזכו לבזבז את הכסף מהעשייה הזו על תרופות לכל חייהם :evil:

פורסם

כל כך כואב לי ליראות את כל זה קורה! האנושות מתרבה עוד ועוד, יערות נכרתים, חיות נכחדות...זה עיניין של זמן בלבד שהמקום היחיד שבו ניתן יהיה ליראות חיה כולשהי זה בגני חיות. כל כך קל ליראות לקרא תמה אנחנו מתקדמים...:evil:

פורסם

ובני האדם לא רק מכחידים את החיות על העולם. הם מכחידים את כל העולם בכללותו (כולל הארץ עצמה).

שלא לדבר על העובדה שאנחנו מכחידים את עצמנו.

בסוף יקרה בדיוק מה שקרה לחלק מהדינזאורים. הם היו יותר מידי טובים בשביל להמשיך לחיות ופשוט נכחדו. הם היו ציידים כלכך טובים שפשוט גמרו לעצמם את מלאי המזון ומתו.

אנחנו עושים משהו בכיוון רק גרוע בהרבה.

• תוכן חדש...