Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובני האדם לא רק מכחידים את החיות על העולם. הם מכחידים את כל העולם בכללותו (כולל הארץ עצמה).

שלא לדבר על העובדה שאנחנו מכחידים את עצמנו.

בסוף יקרה בדיוק מה שקרה לחלק מהדינזאורים. הם היו יותר מידי טובים בשביל להמשיך לחיות ופשוט נכחדו. הם היו ציידים כלכך טובים שפשוט גמרו לעצמם את מלאי המזון ומתו.

אנחנו עושים משהו בכיוון רק גרוע בהרבה.

דווקה הדינוזאורים לא מתו בגלל זה, הם מתו מהסיבה שנפל מטאוריט על כדור הארץ בערך לפני 65 מליון שנה.

אנחנו אם נמשיך בקצב כזה גם מטואירט לא נצתרך!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
דווקה הדינוזאורים לא מתו בגלל זה, הם מתו מהסיבה שנפל מטאוריט על כדור הארץ בערך לפני 65 מליון שנה.

אנחנו אם נמשיך בקצב כזה גם מטואירט לא נצתרך!

סתם לידע כללי, לא כל הדינוזאורים נכחדו בגלל מטאוריד.

ישנו סוג של דינוזאר (כרגע לא מצליח להיזכר בשמו) שהמרחק בינו ועד הטי רקס גדול יותר מאשר מהטי רקס ועד האדם (טי רקס-אדם זה 65 מיליון שנים ומאותו אחד עד הטי רקס זה 85 מיליון שנה).

ישנם סוגים שמתו בגלל יעילות יתר. זה לא אומר שכולם מתו בגלל זה, רק שישנם מינים כאלו.

האדם מצליח רק לזרז הכל ממיליון שנה (לדוגמא, מהרגע שהוא החל להתפתח, להשתפר ולהפוך למכונת על) לכמה אלפי שנים. האדם יעיל מידי בשביל לחיות על האדמה. הבעיה היא שהוא לא מצליח להיות גם אחראי למעשיו (תכונה שכנראה לא התפתחה).

פורסם

חכו שיתקוף אותכם כריש, נראה מה תגידו אז. בטח תתחילו להשמיד דגי אקווריום, כי צריך להרוג אותם כשהם קטנים

:roll:

מאז שאני זוכר את עצמי אני מת שיגיע איזה גזע עליון מהאדם ויאכיל אותנו כפות.

תזכיר לי לכוון אותו אליך.

נ.ב. לדעתי זה גם לא יהיה יצור חי, אלא ישות קיברנטית כלשהי דוגמת "סקיינט" מ"שליחות קטלנית". אה, וסביר להניח שהיא תהיה גם מעשה יד אדם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שוט מזעזע...

החיה (יותר נכון דג) שאני הכי אוהב זה כריש, ופשוט קשה לראות את התעללות המזוויעה בדגים היפים האלה.

צריך לעצור את המטורפים האלה, הם לא מתעללים רק בכרישים!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...