Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני הכל אני מבקש להבהיר כי קראתי את המדריך http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211036

וניסיתי לבצע (כמעט) את כל מה שהוסבר שם.קראתי גם את המדריכים האחרים הקשורים לנושא בעמוד "שאלות נפוצות".

יש לי ברכב (פוקוס) מערכת PIONEER סט קומפוננט של JBL מלפנים מחוברים למגבר שאליו מחובר גם סאב של PIONEER.

בהתקנה הקפדתי להעביר את כבל החשמל לאורך הצד של הנהג ואת כבל הRCA והרמקולים בצד השני של הרכב כדי למנוע השראה וכו'.הארקה של מעטפת הRCA לגוף המכשיר לא הועילה וגם התקנת משתיק רעשים לא הביאה לתוצאה המיוחלת.

הדבר היחיד שטרם ניסיתי הוא הלחמה של ה"אדמה" במכשיר עצמו ולכן אני כותב את ההודעה.

השאלה היא האם יש טעם בכלל לנסות ולעשות את הפעולה במכשיר ? ואם כן...

אשמח לקבל המלצה על איש מקצוע (באזור ת"א והמרכז) שאצלו אוכל לעשות את זה במחיר סביר ( שלא יעלה לי כמו HU חדש) בתקווה שהבעיה אכן תפתר.

פורסם

אין טעם לבצע את ההלחמה במכשיר, הארקה חיצונית עושה בדיוק את אותה הפעולה. אתה בטוח שביצעת אותה כמו שצריך?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תוודא שאכן ביצעת כמו שצריך הארקה לכבל הRCA , כמו כן תוודא שעובי כבל המינוס באותו עובי של כבל המתח , ושהוא מחובר למקום טוב(תנסה כמה מקומות) ומשוייף ולא על צבע הרכב.

**.

אתה ביצעת את ההתקנה לבד? האם הרעשים הופיעו ישר לאחר ההתקנה או אחרי תקופה?

פורסם

1.ההתקנה בוצעה ע"י מתקין שאצלו גם נרכש הציוד.

2.הרעשים הופיעו אחרי מספר ימים ולא עם ההתקנה(אני לא מצליח לחבר בין הופעת הרעשים למשהו שקרה או שעשיתי).

3.הייתי יכול להיות שטוח שעשיתי את ההארקה נכון אם הרעש היה נפסק אבל זה לא קרה :-(.

4.לגבי כבל המינוס, אנחנו מדברים על זה שמחובר למגבר ? אם כן הוא דק משמעותית מהפלוס (הפלוס מפלצת).

תודה

פורסם

חדשות טובות

מכיוון שהרעשים במהלך נסיעה הטרידו את מנוחתי, ניסיתי לשחזר מתי ואיך הופיעו הרעשים.

נזכרתי שמספר ימים לאחר ההתקנה הרמתי את העצמה של המגבר לFULL אך לא הייתי בטוח אם זה השינוי שהביא לרעשים.

הבוקר (שישי) ניגשתי לתא המטען הנמכתי את העצמה של המגבר מFULL לאזור ה60% והרעש נעלם :-).

האם העובדה שכך נפתרה הבעיה מצביעה בהכרח על תקלה במגבר ? המגבר לא היה בשימוש זמן רב והיה זרוק במחסן כשנה וחצי.

עופר

פורסם

לא חושב שזה קשור.אבל מה שכן,להחליף במיידי את כבל המינוס שלך שיהיה בעובי הפלוס שבמגבר ולא יותר מחצי מטר ואם אפשר,אפילו פחות מחצי מטר.

בהצלחה

פורסם

אין קשר לזה שהמגבר היה בשימוש.

כיוון לא נכון של הגיין והעלאתו ן עד הסוף זו פעולה שייתכן ותגרור הופעת רעשים, המגבר מגביר אות שאיכשהו מכילה רעש כזה או אחר , כשאתה שן הגיין על המקסימום אתה מעלה את הסיכוי להגברה הרעש ביחד עם האות

• תוכן חדש...