Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 מוגדשת או 308 רגילה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אנחנו לפני קניית רכב חדש עד כ 125-130 אש"ח.

אחרי שעברנו בין הסוכנויות, הגענו לשני מועמדות עיקריות. ה C4 המוגדשת שעולה כ 133 אש"ח על הכביש, וה 308 הרגילה (לא מוגדשת) עם אבזור פרימיום שעולה על הכביש כ 130 אש"ח.

נסיעות מבחן קבענו לשבוע הבא, אבל לפני שנבצע את הנסיעות מבחן יש איזה המלצה על מכוניות אחרות, או מה כדאי מבין שני אלו?

תודה מראש.

פורסם

למרות שהרבה מעדיפים את ה 308 על ה C4 - ומאחר וההתלבטות היא בין C4 מוגדשת ל 308 אטמוספרית, הייתי הולך על המוגדשת. עולם אחר.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה על התשובה...

תגיד יש לך מושג (או אולי למישהו אחר יש) אם ה C4 המוגדשת בגרסת הפרימיום מגיעה עם מערכת מותטימדיה עם מסך מגע או עם רדיו דיסק רגיל?

פורסם
תודה רבה על התשובה...

תגיד יש לך מושג (או אולי למישהו אחר יש) אם ה C4 המוגדשת בגרסת הפרימיום מגיעה עם מערכת מותטימדיה עם מסך מגע או עם רדיו דיסק רגיל?

אין לי מושג. אני יודע שהפרמיום ב 308 מגיע עם מערכת מולטימדיה של KENWOOD מדגם DDX-5022 (ראה תמונה).

l_00351641.jpg

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה לחלוטין עניין של העדפות. אם תרצו כוח, ה-C4 תתאים יותר. אם חשובה לכם יותר האיכות, תחושת המרווח, האבזור וכדומה - ה-308 תהיה עדיפה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אין לי מושג. אני יודע שהפרמיום ב 308 מגיע עם מערכת מולטימדיה של KENWOOD מדגם DDX-5022 (ראה תמונה).

l_00351641.jpg

איציק

אתה בטוח שזה מגיע ללא תוספת מחיר?

פורסם

שים לב שהוא דיבר על רמת פרמיום ב130 אלף ש"ח ולא על גרסת ליסינג שמגיעה עם מינימום אבזור ככה שלא מחייב שזה בתוספת תשלום בגרסה הזו.

פורסם

לי יש C4 כבר שנתיים ואין שום בעיות.

לא שמעתי על משהו יוצא דופן גם בC4 אחרות.

פורסם
חח ה c4 לא אמין!

אני עדיין לא מבין איך אנשים עדיין מתעניינים במכוניות צרפתיות???

האמינות היא בין הדברים החשובים בתמורה למחיר,בלי אמינות כל האוטו לא שווה.

עדיף פיג'ו 308 ,היא עוד אמינה בינתיים לא מצאו בה תקלות { כמו 307}

מקווה שעזרתי

נפלת על הפורום הלא נכון. עוד הודעה אחת כזאת ואתה מוכנס למעקב. נא לגבות את הדברים שלך בהסברים כשאתה מייעץ בפורום הזה, אחרת הם יסווגו מיידית כ"שטויות".

אני מסכים איתך שאמינות היא נושא חשוב, אבל כיום מרבית המכוניות אמינות למדי ואי אפשר להסיק מהפרט (כמה דוגמאות לא אמינות) אל הכלל (כל המכוניות הצרפתיות באשר הן).

אגב, אם מדברים על מחיר,יש לכלול בחישוב גם מרווחי ועלויות טיפולים, צריכת דלק, ביטוחים וכדומה. גורם ערטילאי כמו אמינות הוא לא דבר שאפשר לבדוק ולכן חסר משמעות מעשית בחישוב התמורה למחיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חח ה c4 לא אמין!

אני עדיין לא מבין איך אנשים עדיין מתעניינים במכוניות צרפתיות???

האמינות היא בין הדברים החשובים בתמורה למחיר,בלי אמינות כל האוטו לא שווה.

עדיף פיג'ו 308 ,היא עוד אמינה בינתיים לא מצאו בה תקלות { כמו 307}

מקווה שעזרתי

ואיזה ניסיון יש לך עם הרכבים הנ"ל?

דרך אגב, כדאי שתעבור שוב על כללי הפורום. לא צריך ח' יותר מפעם אחת וגם לא המון סימני שאלה, אחד מספיק. כך גם סימן הקריאה.

פורסם

אני רוצה להתייחס לשאלה של המערכת.

המסך כולל תשלום בנפרד,מסך+BT והתקנה עם מתאם וכל מה שצריך

המחיר הוא 8 אלף בחברה.

פורסם

האם בדקת את השברולט קרוז החדשה?.

לגבי המערכת של ה-308 היא תוספת של מחיר אבל ניתן לקבל אותה בתוך חבילה שכביכול היבואן מעניק מתנה.

את המערכת מורכבת באוטו ניתן לראות בתמונה הבאה נלקח ממגזין אוטו.

2mmwnu3tzvdq.jpg"]2mmwnu3tzvdq.jpg[/url]

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...