Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מומלץ גם לכסות את השמשה הקדמית ברדיד אלומיניום, זה מסנוור את הנהגים מלפניך וחוסך לך היבהוב באורות הגבוהים.

:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מהיכן משיגים זה ממש נותן צל מאחורה תודה מראש

.

אולי זה עושה צל, אבל השחרת שמשה אחורית ממש אסורה.

במקום אולי תקנה וילון אחורי :

http://sounder.co.il/emall/product.asp?pc=98746&af=10

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כל אלה שאומרים שהשחרה אסורה,

אני נוסע עם השחרה בשקט כבר שנה ומשהו ועצרו אותי אין ספור פעמים ולא אמרו לי על זה כלום ואני מכיר עוד כמה חבר'ה שנוסעים עם השחרה.

לא בדיוק אוכפים את זה ממה שאני יודע ולא שמעתי על מישהו שהורידו אותו על זה מהכביש.

לפי דעתי השחרה זה יותר יפה ובאמת נותן יותר צל מאחורה ובכלל אני אישית ממש אוהב את זה.

אבל אם זה באמת לא חוקי אז כנראה שעדיף לך לשים וילון חוקי וזהו כי לך תדע אולי כן תיפול על איזה מישהו שסתם מחפש להוריד על שטויות ואז תצטער ששמת אז עדיף לך ללכת בדרך החוקית בלי לחשוב יותר מדי מה לא בסדר אם ועוצרים אותך.

פורסם
כל רכב שני שאני רואה על הכביש הוא עם חלון אחורי מושחר.

אני חושב שהוא מדבר על השמשה אחורית..

חלון אחורי אתה יכול להשחיר כמה שבאלך.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

אולי פשוט לשים מדבקה בסגנון של הרשת המחוררת הזאת. ראיתי הרבה עושים אתזה?

איך זה חוקי ומדבקת השחרה לא? משגע אותי..

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

היי חבר .

השחרת 2 החלונות האחוריים מותרת . כבר משנת 2003 אם אני לא טועה .

השחרת שימשה אחורית אסורה .

(ולכל אלא שאומרים שלא תפסו אותם .תשמעו יש לכם מזל.)אני לא יודע על רמת האכיפה באזור שלכם .

אבל אם אני הייתי שם תוך יומיים גג שלוש הרכב היה מושבט.

קח את זה לצומת ליבך איש יקר.

פורסם
אני חושב שהוא מדבר על השמשה אחורית..

חלון אחורי אתה יכול להשחיר כמה שבאלך.

התכוונתי לשמשה אחורית. ולא שמתי לב שהוא דיבר על מדבקות. הרכבים שדיברתי אליהם כולם יצאו מהסוכנות עם חלון אחורי מושחר, זה נכנס כתוספת בהרבה רכבים היום.

פורסם
שים וילון רשת, חוקי, זול, פשוט

+1

אני אישית מעדיפה את הוילונות שמוכרים ברשתות אייס/הום סנטר וכו'.

כמו הוילון הזה כאן :arrow:

וילונות נוספים לרכב ניתן לראות גם כאן :arrow:

היתרון בוילונות מסוג זה, שההרכבה שלהם פשוטה ביותר, ואינה גורמת לנזק לרכב.

שנית ניתן להוריד ולהעלות את הוילון בכל עת שרוצים ע"י התפסנים שיש בו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי כדאי שלפני שאנחנו מתלבטים באיזה אופן נסתיר לנו את הראות לאחור, לנוסעים מאחורינו את הראות קדימה, לשקול אם ברצוננו לסכן במודע את חיינו ואת חיי הסובבים אותנו.

• תוכן חדש...