Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

mazoz

ואם עכשיו יש תקלה באוטו ואתה צריך לשלם למוסך 1000 ש"ח, היום ולא תוך 90 יום?

אין כסף- מקצצים בהוצאות. ולפי ההתרשמות שלי- מתחילים בהוצאות רכב. אין שום סיבה שבעולם שחייל בודד שמתקיים מעצמו צריך להחזיק רכב. ועד כמה שידוע לי, חייל שמחזיק רכב לא יכול לקבל תוספות שכר והטבות מהצבא.

מתחדשת*

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אתם אומרים? יש סיכוי להחמרת העונש במשפט ? בהתחשב בנסיבות, אני באמת מאמין ומקווה שזה לא כלכך סביר.

זה תלוי בשופט.

עם זאת, קשה לי להאמין ששופט יקל ראש בעבירה של נהיגה תוך זלזול בחיי אדם ובעוברי דרך. עבירות תנועה מסוכנות כפי זאתי שעברת הן בגדר מכת מדינה, ומחובת בית המשפט להגיב בחומרה כדי לתרום לשירוש התופעה.

פורסם

בד"כ כשזה מגיע למשפט, התובע דורש להחמיר בעונש כדי להוסיף על כך שהטריחו את בית-המשפט במקום לשלם ולסגור ענין.

זכותו של השופט להחמיר ולפעמים הם עושים זאת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ממליץ לך ללכת לכלא ליום.

ככה תראה איך נראה המקום שאליו מגיעים אחרי שגורמים לתאונה קטלנית בגלל שלא היית מרוכז בנהיגה.

אתה יודע, להתרגל לרעיון טיפה.

הבעיה היא שעוד שנה-שנתיים, כשכבר תשכח מהעונש, אתה תחזור לעשות שטויות ולסכן את כולנו.

אגב, אם אתה עושה יומיות ונוהג לבסיס, אולי כדאי שתיסע באוטובוס למשך חודשיים. אתה יודע, הנסיעות של חייל הן חינם.

אני לא נוהג לבסיס, אלא נוסע בתחבורה ציבורית מידי יום ביומו. אתה יודע - זה חינם.

עכשיו משהו שחשוב לי לציין.

אני מבין לגמרי את זה שעברתי על החוק ושאני צריך להיענש. אבל אנשים כמוך צריכים גם להבין משהו. העבירה על דיבור בטלפון, היא על זה שאתה נוהג עם יד אחת על ההגה. דיבור בטלפון מסיח את הדעת בדיוק ואף פחות מאשר לדבר עם מישהו שיושב לצידך באוטו או מאחוריך, ואני סבור שכשאתה נוסע עם עוד אנשים באוטו אתה מדבר איתם ואתה מסיח את דעתך מהכביש ומסכן את כולנו. בגלל זה זה חוקי לדבר בטלפון תוך כדי נהיגה אם הוא במתקן קבע, כי אתה רק עונה וישר מחזיר את 2 הידיים להגה.

ישה, תודה רבה רבה על התשובה :)

mazoz

ואם עכשיו יש תקלה באוטו ואתה צריך לשלם למוסך 1000 ש"ח, היום ולא תוך 90 יום?

אין כסף- מקצצים בהוצאות. ולפי ההתרשמות שלי- מתחילים בהוצאות רכב. אין שום סיבה שבעולם שחייל בודד שמתקיים מעצמו צריך להחזיק רכב. ועד כמה שידוע לי, חייל שמחזיק רכב לא יכול לקבל תוספות שכר והטבות מהצבא.

מה שקורה זה שאם צריך לשלם את זה עכשיו - הרכב מושבת. חד וחלק.

אני מקצץ בהוצאות כמה שאפשר, תאמין לי, אני עובד מסביב לשעון וכבר הגעתי למצב שאין לי יותר מידי מה לאכול בבית. אני לא נוסע כמעט באוטו, כי באמת אין לי כסף לתחזק אותו. זה באמת אחד המקומות הראשונים לקיצוץ, אבל אין מה לעשות - התחבורה הציבורית לא 24\7 בארץ וגם ככה היא לי יעילה במיוחד, ויוצא שכמה פעמיםפ בשבוע אני צריך את האוטו לנסיעות, זה בגדר חובה ואין לי מה לעשות עם זה.

אתה צודק לגבי המגבלה של ההטבות מהצבא, אך האוטו לא רשום על שמי כך שזה עובר בירוקרטית.

מאור ואמיר, אני לא מבקש להקל בענישה בגדר נקודות או רישום העבירה, אני מתכוון להודות באשמה, כי באמת עשיתי את זה, אבל להסביר שבאתי להישפט כי זאת הדרך היחידה שלי להעביר מסר למערכת, ולהסביר את המצב ושניסיתי שיקלו עלי כספית. לא מאמין שהשופט יחמיר העונש, אך הכל יכול לקרות. גם חילוק לתשלומים יהיה טוב, וגם הדחיה עכשיו של הזמן היא מצויינת. זה מצב של ווין ווין.

פורסם
. דיבור בטלפון מסיח את הדעת בדיוק ואף פחות מאשר לדבר עם מישהו שיושב לצידך באוטו או מאחוריך, ואני סבור שכשאתה נוסע עם עוד אנשים באוטו אתה מדבר איתם ואתה מסיח את דעתך מהכביש ומסכן את כולנו. בגלל זה זה חוקי לדבר בטלפון תוך כדי נהיגה אם הוא במתקן קבע, כי אתה רק עונה וישר מחזיר את 2 הידיים להגה.

אני חושש שלא הבנת את המסר ושאחרי תקופה קצרה בה תשכח את ה"מכה" הכספית שקיבלת, אתה תחזור לשוחח בסלולרי בזמן נהיגה.

אגב נכון שגם שיחה בדיבורית משיחה את הדעת כמו כן שיחה ערה עם נוסע בזמן נהיגה, אבל אין מה להשוות לשיחה בסלולרי בה נוהגים עם יד אחת, שדה הראייה ותנועת הצוואר קטנים והנהג/ת הופכים להיות "מעופפים". מנסיוני, הרבה פעמים שמגיעים למצב של כמעט תאונה אז מדובר בנהגים מעופפים שמרוכזים בסלולרי שלהם.

פורסם

גם אני קיבלתי דוח כזה לפני כ-חודשיים.

אין הרבה מה לעשות ממה שיצא לי לברר.

יש לך 90 יום לשלם,לפי מה שהבנתי לאחר 90 יום יש התראה נוספת,זה אומר שבפועל יש חצי שנה.

תשים כל חודש 150-200 ש"ח בצד,אין הרבה אפשרויות.

פורסם

יש לך כמה אפשרויות.

1. לשלם (יש לך 90 יום, עד אז לא תשיג אלפיה?)

2. לבקש להישפט.

הבקשה להישפט משיגה 2 יעדים:

1. אתה מגיש אותה ביום ה-85 בערך. עד שקובעים לך תאריך למשפט זה יהיה בעוד לא מעט זמן. בינתיים תתחיל לחסוך כסף.

2. במשפט תגיד שאתה מודה אבל אין לך כסף לשלם ואתה רוצה:

א. להמיר חלק מהעונש לשלילה. יכול להיות שתוכל לסגור עסקה על חודש שלילה+300 שקל קנס למשל. ואת ה300 שקל תשלם בערך בעוד שנה מהיום אחרי כל העיכובים.

ב. תגיד שאתה חייל בודד וכו' וכו' ותבקש פריסה לתשלומים. אפילו בלי להמיר לשלילה, יכול להיות שתוכל לקבל 10 תשלומים של 100 שקל.

בנוסף, יום שלם תהיה בבימ"ש על חשבון הצבא, מה רע? :lol:

(המפקדים צריכים לאפשר לך לצאת למשפט אלא אם יש סיבה מבצעית שלא, ואז יידחה המשפט)

לגבי נקודות - כולה 4 נקודות. זו לא הבעיה שלך.

לגבי נהג חדש - כל עוד לא הורשעת (תשלום הקנס=הרשעה) אתה עדיין חף מפשע. ברגע שתקבל את הרשיון החדש מנייר רוץ לשלם אותו. ברגע שיש לך ביד את הרשיון פלסטיק שאינו נהג חדש - אתה מוגן מפני סנקציות של משרד הרישוי.

ולגבי פלאפון - אין לך ספיקר? למה לשלם קנסות סתם?

אה, וכמובן שבקשה להישפט בדואר רשום בלבד (שלא תלך "לאיבוד")

ואין לך עוד 3 חודשים "תזכורת".

אם לא תשלם תוך ה-90 יום המקוריים תקבל 50% בונוס, כלומר הקנס יהיה 1500 שקל (ולא תוכל כבר להישפט)

אתה לא יכול (אחרי תשלום הקנס והגדלת המינוס בבנק) לבכות למש"קית ת"ש שקשה לך ויש לך מינוס ואתה על סף פשיטת רגל?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מקרים כמו שלך , הם בדיוק הסיבה שצפרתי בצורה מטורפת לנהגת חוצפנית שדיברה להנאתה בטלפון הנייד במהלך נסיעה בכביש מהיר , על 100 קמ"ש .

מיותר לציין את העובדה שהיא כמעט גרמה לתאונה ?

כשצפרתי , היא כל כך נבהלה ממני שהורידה את הטלפון , אם הייתי נמנע מלצפור הניידת משטרה שצצה 2 מטר קדימה , הייתה מטפלת בה .

ניכר לראות שאנשים אף פעם לא ילמדו את הלקח , ימשיכו לדבר בנייד וכמעט יגרמו לתאונות קטלניות .

כשיש לך דיבורית , 2 הידיים על ההגה וזה משנה את כל התמונה .

אני במקומך הייתי משלם את הקנס , על טעויות משלמים .

וכן , גם אני חייל שעושה יומיות , שעובד ושמפרנס את עצמו לחלוטין וכן , גם אותי תפסו על מהירות ואני אישית לוקח את מלוא האחריות וכל עונש שאקבל אדע לעמוד בו בבגרות , כי אני מודע לטעויות שלי .

לכן אני ממליץ לך לעמוד בו גם כן בבגרות , להודות בטעות ולשלם במקום להטריד את כל המערכת על כך שאתה נהג לא אחראי בעליל , שיכל אולי לגרום לתאונה קטלנית בגלל דיבור בטלפון .

ולא , זה לא משנה שזה היה רק ל-2 שניות .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון למתעניינים:

לבסוף ביקשתי להישפט, והמשפט נערך היום בבוקר.

הכל היה נראה כלכך "בחאווע", השופט אפילו לא הסתכל עליי ונפנף אנשים תוך 2 דק'.

הסברתי את סיפורי שאין לי כסף לשלם, והוא אמר שהוא מוריד לי את הקנס ל100 שקלים, אך שולל לי את הרישיון ל30 יום.

מתוקף ההתרגשות מהמעמד, אמרתי אוקיי ויצאתי. אני מאמין שהעונש חמור מידי ושהוא העלה את ה30 יום בידיעה שאני אתווכח ואבקש להוריד מהעונש, בכל אופן זה לא קרה. היום שילמתי את הקנס והפקדתי את הרשיון.

מה התהליך שצפוי לי עכשיו? רשום לי שלילה ברקורד? זה מעלה לי את הביטוח רכב לא? היה עדיף לי לשלם את הקנס? מה קורה עם הנקודות שצברתי מהעבירה? עוד 30 יום אני מגיע למשרד רישוי ומבקש את הרשיון? אני משלם עליו מחדש? העניין נהיה כבר לא כלכלי גם נראה לי :\

אודה לכל עזרה !

עמית

פורסם

לפי דעתי יצאת בסדר גמור.

קודם כל אתה יכול להקפיא את הביטוח של הרכב אם הוא יעמוד חודש ואז במצטבר אתה חוסך איזה 100-200 שקל.

הנקודות נשארות.

עוד חודש מהיום אתה הולך ולוקח את הרשיון בחזרה(לפי מה שאני יודע,לא צריך לשלם).

רשום לך ברקורד שלילה, אבל זה לא נחשב משהו פלילי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
עדכון למתעניינים:

לבסוף ביקשתי להישפט, והמשפט נערך היום בבוקר.

הכל היה נראה כלכך "בחאווע", השופט אפילו לא הסתכל עליי ונפנף אנשים תוך 2 דק'.

הסברתי את סיפורי שאין לי כסף לשלם, והוא אמר שהוא מוריד לי את הקנס ל100 שקלים, אך שולל לי את הרישיון ל30 יום.

מתוקף ההתרגשות מהמעמד, אמרתי אוקיי ויצאתי. אני מאמין שהעונש חמור מידי ושהוא העלה את ה30 יום בידיעה שאני אתווכח ואבקש להוריד מהעונש, בכל אופן זה לא קרה. היום שילמתי את הקנס והפקדתי את הרשיון.

מה התהליך שצפוי לי עכשיו? רשום לי שלילה ברקורד? זה מעלה לי את הביטוח רכב לא? היה עדיף לי לשלם את הקנס? מה קורה עם הנקודות שצברתי מהעבירה? עוד 30 יום אני מגיע למשרד רישוי ומבקש את הרשיון? אני משלם עליו מחדש? העניין נהיה כבר לא כלכלי גם נראה לי :\

אודה לכל עזרה !

עמית

הסברת לשופט שקשה לך לשלם, אז הוא נתן לך שלילה "במקום הקנס". ביקשת - קיבלת. בדיוק כמו שעל עבירה פלילית היית יכול לבחור ב-5 ימי מאסר תמורתו במקום תשלום הקנס.:wink:

לגבי ה"רקורד", הרשעתך בעבירה זו תהיה מופיעה בגיליון הרשעות התנועה שלך (כולל הפסילה) במידה ותבקש להוציא אחד כזה למקום העבודה. שוטר שיבדוק אותך במסוף ייראה את השלילה רק בטווח של ה-30 יום, ולאחר מכן תופיע רק הרשעתך בעבירה זו.

בהצלחה.

Xbox12341

פורסם

אני במקומך הייתי משלם

ועוד כשאתה בצבא איזה חבל

דבר ראשון הצבא יכל לתת לך מענק בזק של 300 שקלים אם המפקד שלך היה עוזר לך אם היית מבקש

ויש עוד המון דרכים להוציא כסף מהצבא שיכלת להשתמש

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
רשום לך ברקורד שלילה, אבל זה לא נחשב משהו פלילי.

עבירות תנועה הן עבירות פליליות.

אם קיבלת קנס אתה יכל לראות זאת בעצמך כאשר כתוב בראש הדוח למעלה:

"הודעת תשלום קנס, לפי סעיף 228 (ב) לחוק סדר הדין הפלילי (נוסח משולב)התשמ"ב 1982".

לגבי הביטוח עד כמה שידוע לי כאשר מבקשים לחדש ביטוח נשאלת השאלה אם היית פסול/שלול/ או אם הגישו נגדך תביעה כלשהי בשנתיים האחרונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הן מופיעות בנפרד ברגע שבודקים את הנהג במסוף, אבל היא עדיין נחשבת עברה פלילית. (תחום תעבורה).

*עתיד ביום שבת היית הלי כוונה להגיע למפגש אבל התעוררתי מאוחר מאוד....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...