Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריך לעשות כמה סתימות (אני מקווה מאד שלא טיפול שורש).

אני לא יכול לסבול את המקדחה בפה, והיום אני יכול להרשות לעצמי לשלם יותר ולהמנע מכאב מיותר.

להבנתי הרדמה כללית זהו תהליך דיי מסוכן שלא מומלץ אלא אם חייבים,

ולכן נשארו האופציות גז צחוק ולייזר.

לגבי גז צחוק אני יודע שהשיטה יעילה, ואני אשמח להמלצה על מקום איכותי עם ותק שיעשה את העבודה (אני לא רוצה טיפול בבית של איזה רופא פקקטה)

עכשיו לגבי לייזר,

על פניו השיטה הכי טוב, בלי מקדחה ובלי כאב , טיפול מרוחק ולא "פולשני" - העניין הוא שלא ראיתי מקום "רציני" (נניח מרפאות של קו"ח כללית שמשתמשים בטכנולוגיה) ונראה שהטכנולוגיה לא באמת עובדת ו/או משהו איתה דפוק.

אמשח להמלצות,

גם לרופאים מומחים וגם לסוג הטיפול המומלץ.

צריך לציין שאני מעדיף לייזר בהנחה וזה באמת עובד.

נ.ב

כסף הוא לא בעייתי - אני מוכן לשלם הרבה (הרבה = אלפי שקלים) על טיפול אם זה יהיה ללא כאב (יש לי בערך 3-4 חורים)

לילה טוב,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני מכיר רופא מעולה בר"ג (כרגע ), שום לייזר ושום בטיח , יש מעט תחושת אי נוחות אם מדובר בכתר ורק כשהוא משתמש בראש ההשחזה הגדול , אבל זה ממש לזמן קצר.

ובסתימה לא תרגיש כלום.

גם טיפול שורש לא הרגשתי כאב למרות שהפחידו אותי לפני הטיפול , בסיפורי זוועה על הכאב , וצחקו על המחיר ששילמתי .

כנראה שהוא לא חסך בזריקות הרדמה , יצאתי מהטיפול ללא קמצוץ כאב .

אתה צודק לגבי טיפול שיניים בקופ"ח , קיבלתי שיננית שמנה ולחה כמו בסיוטים של אל בנדי שלטשה בי עיניים חמדניות וחייכה

חיוך מלא שיני זהב ,גם ללטש שפכטל לא הייתי מרשה לה , ברחתי משם באמצע הטיפול.

תרצה יותר פרטים לגבי הרופא, תקבל.

פורסם

בחיפה יש רופא בשם ד"ר אלרהנד. הוא מומחה בלייזר.

אין לי מושג אם זה גם רלוונטי לסתימות או לא, אבל אתה יכול לנסות להתקשר אליהם.

לי יצא להיות מטופל שם ואני ממליץ.

פורסם

הרדמה כללית??? :shock:

מי עושה הרדמה כללית לטיפול שיניים?

אתה כנראה מתכווה הרדמה מקומית והיא לא תהליך מסוכן כלל וכלל.

לי באופן אישי אין הרבה בעיות שיניים, כל ההיסטוריה הדנטלית שלי מסתכמת ב 2 סתימות, אבל את שתיהן ביצעתי ללא כל הרדמה או אילחוש ולא היו שום כאבים יוצאי דופן, מקסימום באיזה רגע קריטי או שניים תחושת חוסר נעימות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עושים גם עושים הרדמה כללית.

כשיש הרבה דברים לעשות אפשר לעשות הרדמה כללית (טוב לאנשים שמפחדים ורוצים לעשות הכל במכה אחת).

גם במקרים מסויימים של עקירת שיני בינה בניתוח משתמשים בהרדמה כללית (מנסיון אישי).

לגבי הליזר יש דעות חלוקות ולכן אתה לא רואה את זה בצורה נפוצה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני צריך לעשות כמה סתימות ...להבנתי הרדמה כללית זהו תהליך דיי מסוכן שלא מומלץ אלא אם חייבים,

גילעד,

מדובר כולה בכמה סתימות, אני הייתי שולל את הרשיון לרופא שיניים שמרדים כללית בשביל כמה סתימות.

בכל מקרה, הרדמה כללית צריך לעשות אך ורק בבית חולים כי במרפאה אין את הכלים לרפואת חרום במקרה וההרדמה משתבשת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממתי מרגישים משהו בסתימה רגילה

בשביל 3 סתימות לשלם אלפי שקלים ולחפש הרדמות משונות :roll:

רק בריאות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפני בערך שלוש שנים עברתי טיפול שיניים עם גז צחוק, וזה היה מממש תענוג ,

כל הטיפול היתה לי הרגשה ממש טובה (מצחיקה) :)

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

דבר ראשון, מהיכן אתה? למה להמליץ על רופא שיניים בחיפה

כשאתה מבאר שבע.

שנית באמת בשביל סתימות בלבד לא רצוי לבצע הרדמה כללית. ישנם מס' סיכונים וגם העלות גבוהה הרבה יותר.

גם בקופות חולים מבצעים הרדמות כלליות אך לא בכל המרפאות, במכבי לדוגמא מבצעים גם בבאר שבע וגם באסותא ת"א.

ישנה אפשרות לבצע טיפולים בלייזר, כולל שחזורים, וישנם מספיק מרפאות, לרוב פרטיות שמבצעות את זה, נכון אין לך רעש של מקדחה אבל עדיין ישנם רעשי לוואי.

הדעות כבר לא כל כך חלוקות הבעיה שמכשיר הלייזר מאוד יקר ולרוב לא משתלם לקנות אותו (בשזמנו כשבררתי עלויות מסתכם בכמה עשרות אלפי דולרים) לכן לא תראה אותו בהרבה מרפאות.

עצה שלי היא שתחפש רופא שיניים טוב, ותראה שגם בטיפול קונבנציונאלי לא תרגיש כלום ולא תהיה שום בעיה.

שוב בשביל להמליץ רצוי לדעת היכן אתה גר.

אלי

פורסם

חבר,אתה יודע מה ההשלכות של הרדמה כללית?

זה אחד הדברים הכי לא בריאים לגוף!

תמנע מזה כמה שאפשר.

נראה שיש לך פוביה מסויימת מאיזו מקדחה...take it easy וגש לרופא(אם תרצה המלצה,אשמח להמליץ לך באזור המרכז).

זריקה אחת ואתה לא מרגיש שקודחים לך בכלל.

לא יודע עד כמה גז הצחוק הזה בריא לגוף גם כן.

אני מבין טוב בתחום,אם תרצה ייעוץ והכוונה לרופא מומחה אשמח לעזור.

פורסם

רק ע"מ לסבר את האוזן,

לא תיכננתי ללכת לעשות טיפול בהרדמה מלאה בגלל הסיכונים הכרוכים בתהליך.

הדיון נוגע בטיפול גז צחוק אל מול לייזר.

אני גר במרכז.

אכן,

יש לי סוג של פוביה ממקדחות. אני אדם עם סף כאב גבוה מאד אבל את הכאב של טיפול שיניים אני אישית לא יכול לסבול.

ובגלל זה אני מוכן לשלם יותר, אפילו הרבה יותר כדי שלא יכאב..

פורסם

מבחינת מרחק זה בסדר.

באיזה שיטות הוא מטפל?

• תוכן חדש...