Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה.

 

דבר ראשון אם רפי לין קורא את זה אז תודה רבה- באמת הצינור ואקום היה מנותק וכרגע אחרי שחיברו אותו נעלם הריח של הדלק ואני מקווה שגם הצריכת דלק תרד.

 

טיפלתי במוסך מורשה פיאט- יחדיו רעננה- שירות מעולה .

 

החלפתי פלאגים, רצועת אלטרנטור ומדחס, התקנתי תרמוסטט, צינורות מים, פראפלו והוצאת אוויר.

 

האוטו באמת נוסע הרבה יותר טוב.

 

אחרי הטיפול עוד יצא עשן שחור ומחיבור למחשב עלה שהחיישן טמפ' מים לא תקין- אך הוא הראה טמפ' תקינה במחשב שעשה בדיקה לרכב, וכמו כן חיישן למדה לא תקין שמחשב הראה ערך של 1.01% ונע ל1% .

 

האוטו כבר בקושי מעשן, ונוסע הרבה יותר טוב.

 

מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב קרא את החיישנים האלה כלא תקינים? האם זאת קריאת אמת? מה אפשר לעשות בנושא?

פורסם

לגבי חיישן טמפ' מיים לא ברור מה כוונתך.

נתוני חיישן ימצן הנם בסדר ובדיקה טובה היא גם בשילוב עם מכשיר 4 גזים הנותן את תוצאות הגזים וגם עם נתון הלמדה.

בברכה - רפי לין :-)

×
×
  • תוכן חדש...