Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לעשות קעקוע :twisted: עכשיו אני מחפש מישהו איכותי בעל מוניטין באיזור חיפה והקריות.

כמו כן אני מעוניין לעשות באמה בצד האחורי,למרות שיש לי כיוון לגבי הציור הצעות והכוונה לאתרים עם דוגמאות יתקבלו בברכה :lol:

תודה.

פורסם

רפי מולינו בקריון. לא רק שהוא מצייר יפה מאוד, הוא גם עובד מהר יחסית, ולא ימרח אותך כמה שעות על הכסא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• אחראי פורום
פורסם
משה אלול ברח' גושן במוצקין.

בהצלחה,

עידן

אחד הטובים, מומלץ.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
החלטתי לעשות קעקוע :twisted: עכשיו אני מחפש מישהו איכותי בעל מוניטין באיזור חיפה והקריות.

כמו כן אני מעוניין לעשות באמה בצד האחורי,למרות שיש לי כיוון לגבי הציור הצעות והכוונה לאתרים עם דוגמאות יתקבלו בברכה :lol:

תודה.

מכל האנשים תתיעץ עם חבר שלך קודם, למה יש לי 2 קעקועים?

בקיצור יש 2 אומנים, האחד משה אלול שעשה לי הקעקוע דרקון.

והאומן השני נמצא בנהריה ממש מקצועי ומומלץ, דבר איתי אולי אפילו אני יסדר לך הנחה שם.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

גם מחזק לגבי משה אלול,עשיתי אצלו קעקוע ואני מאוד מרוצה,גם מהיר וגם מיקצועי מאוד.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
רפי מולינו בקריון. לא רק שהוא מצייר יפה מאוד, הוא גם עובד מהר יחסית, ולא ימרח אותך כמה שעות על הכסא.

+1

בן אדם 10,עם ידיים טובות. עשיתי אצלו קעקוע לפני כ7 שנים-ועדיין זה נראה כאילו שקעקוע בן כמה חודשים!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

לא מכיר את ה,סצנה" בחיפה,

אבל לדעתי בשביל קעקוע טוב (בעיקר אם מדובר במשהו מורכב ולא שגרתי) - שווה לנסוע עד למרכז.

היה גם מקעקע שעבר לאילת, אנשים נסעו עד אליו בשביל להתקעקע (שכחתי את שמו)...

במרכז אני מכיר אישית הרבה מאוד (מאוד) שנים את "פסיכו" בדיזינגוף סנטר.

אמנם לא התקעקעתי שם מעולם, אבל הייתי שם מספר דו ספרתי של פעמים עבור פירסינגים שונים...

כמו כן התלוויתי להרבה אנשים שכן קועקעו שם, או חשבו להתקעקע,

יש להם מקעקע לכל "סגנון" והם מפנים אותך לאדם המתאים מביניהם לבחירת הקעקוע.

החבר'ה שם מאוד סבלניים, מאוד מקצועיים (אחד מהם זכה במלגה ונסע לניו יורק ללמוד חינם כמה שנים טובות).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...