Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי הרכב זה יהיה מצויין.

טוב, אז הרכב אצלי כמעט חודשיים, שנת 95, 160000 ק"מ, ידני, במצב שמור מאוד, אבל יש כמה בעיות.

1. לפי חישוב שעשיתי הרכב צורך ליטר ל10 ק"מ. האם זה תקין? או שזה יותר מידי? בדקתי במוסך את העניין אבל הוא אמר שהוא לא רואה בעיה כלשהי.

2. כשאני מניע את הרכב בבוקר יש רעש מוזר( כמו גרגור כזה מהמנוע) אבל לאחר שהמנוע מתחמם זה נעלם.

3. לאחרונה שמתי לב שיש רעש מוזר כשאני מאיץ בין העברת ההילוכים(כאילו משהו לא מחובר כמו שצריך והוא רופף), כשזה על ניוטרל אין רעש.

4. כמה יעלה לי לעשות חלונות חשמל קדמיים? כמובן משהו טוב שיחזיק לי לפחות שנתיים.

נ.ב.

אתמול החלפתי משאבת מים ברכב, זה עלה לי 1000 ש"ח... זה מחיר נורמלי? או שנשדדתי?????

ובנוסף אם מישהו יוכל להמליץ לי על מוסך טוב ואמין ורצוי נוח במחירים באיזור רחובות!

תודה רבה

יום טוב

פורסם

כנס לפה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=65651

תעשה חיפוש על אימפרצה שלך ותמצא את התצרוכות דלק של חברי הפורום שעשו על רכב דומה לשלך.

מציאת מוסך אמין, כנס לפה: http://www.musach.co.il

האתר מנוהל על ידי רפי לין, בנאדם מקצועי ואמין בטירוף, בעזרתו מצאתי גרר ב900 שקל. כאשר כולם דרשו 1300 שקל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

1. תצרוכת דלק קשורה באופן ישיר לנהיגה שלך. האם התצורכת היא בעיר? בין עירוני? משולב? איך אתה נוהג? חזק? מושך הילוכים?

2. רעשים אי אפשר לאחבן דרך המחשב. יכול להיות שמדובר בתושבות יבשות, בעיה באגזוז ועוד 1001 דברים.

3. חלונות חשמל - יש כאן המון ת'רדים על זה, מומלץ ללכת על קיט של חברת SPAL.

4. רעש מהתיבת הילוכים - שוב, אתה צריך ללכת למוסך ולהשמיע להם.

אם אתה רוצה מסכים מומלצים אז יש לי בראשון.

פורסם
1. תצרוכת דלק קשורה באופן ישיר לנהיגה שלך. האם התצורכת היא בעיר? בין עירוני? משולב? איך אתה נוהג? חזק? מושך הילוכים?

2. רעשים אי אפשר לאחבן דרך המחשב. יכול להיות שמדובר בתושבות יבשות, בעיה באגזוז ועוד 1001 דברים.

3. חלונות חשמל - יש כאן המון ת'רדים על זה, מומלץ ללכת על קיט של חברת SPAL.

4. רעש מהתיבת הילוכים - שוב, אתה צריך ללכת למוסך ולהשמיע להם.

אם אתה רוצה מסכים מומלצים אז יש לי בראשון.

1.עשיתי בדיקה לפני שבועיים, נסעתי מחוץ לעיר משהו כמו 50 ק"מ על מהירות של 120 ויצא לי 1:11 בערך. ו...לא אני באמת נוסע רגיל, לא לאט מידי אבל גם לא מהר מידי, ואני לא מושך הילוכים.

2.לגבי הרעשים, היום בדקתי את זה, ושמתי לב שכשאני לוחץ על הקלאץ' נעלם הרעש. יכול להיות שהקלאץ לא טוב אולי???

3. מה עדיף לקנות את הקיט בעצמי ולהביא את זה לבעל מקצוע?? ומאיפה אני קונה? ואיפה כדאי לי לעשות??

היום התחלתי לעבוד בראשון, באיזור תעשייה החדש, יש שם מוסך טוב ואמין שאתה מכיר??

אבל באמת מקום אמין וכמובן עבודה טובה שיעשו.

תודה גבר

פורסם

אני אמליץ לך על 2 מקומות בא.ת. הישן דווקא -

אני ממליץ לך על מוסך כפיר. הם נמצאים ברח' שמוטקין, בהמשך של הרחוב של הקומפיוטסט, מול הסופרסל.

טיפלתי אצלהם מספר שנים והם תמיד יצאו אמינים ב-110%. זה לא המוסך הכי זול שקיים, אבל העבודה מצויינת.

כמו כן יש חשמלאי מצויין על דרך המכבים בשם דודי-אור, ליד הבורגר-ראנץ'/אורנג' - אם אתה רוצה חלונות חשמל.

גם עליו אני ממליץ בחום.

תשאל את החשמלאי כמה עולה התקנת חלונות חשמל אם אתה מביא את הקיט, ואם הוא מביא את הקיט כמה זה עולה ותשאל כמובן איזה קיט הוא נותן. לפי זה תחליט מה כדאי לך.

כמובן שתמיד הכי נוח שהחשמלאי יעשה הכל, ואם הוא גם ישים לך קיט איכותי (דוגמאת SPAL) בהפרש מחירים יחסית נמוך לעומת זה שתקנה לבד ותביא לו, אז זה הכי נוח וגם אף פעם הוא לא יתחיל להאשים אותך בתקלות (הקיט שהבאת לא בסדר וכו').

יש גם את בני ל. מהפורום שיש עליו המון המלצות וגם חבר שלי ששלחתי אליו מאוד מבסוט ממנו, תנסה ליצור עימו קשר.

• תוכן חדש...