Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר או עלות ל אטם ראש עבור קליאו 93

BOGO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום יש לי נזילת שמן קלה והמוסכניק אמר שכנראה יש צורך להחליף אטם ראש כי שלי כבר ישן והתייבש.

הרכב שנת 93 גיר רגיל.

מה יכולה להיות עלות של חלק כזה + עבודה וכמה זמן זה לוקח?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עבודה כזאת בד"כ לא מסתכמת רק בהחלפת אטם ראש בלבד,צריך גם לעשות יישור שטח לראש ואפילו שיפוץ אם יש צורך,ויש עוד אטמים שצריך להחליף,ובנוסף גם מומלץ להחליף שמן מנוע,מסנן שמן,נוזל קרור,וטיימינג.

לגבי מחיר וזמן עבודה,אני מעדיף לא לפרסם על גבי הפורום אז אם תרצה שלח לי ה"פ.

אלי,תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.

אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.

ואת התבונה להבדיל בין השניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב !

בסבירות גבוהה, שהנזילת שמן היא מאטם מכסה שסתומים ולא אטם ראש, ועלותה עשרות שקלים בלבד.

יש לצלם את המקום, ולספק מידע, על כמות השמן שאתה מוסיף, יחסית למספר הקילומטר שאתה נוסע.

החלפת אטם ראש עלותה עשרות אלפי שקלים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוגו שלום רב !

על מנת למנוע אי הבנה, אנסח את הערכת המחיר בשקלים:

אטם מכסה שסתומים החשוד, שמשם נוזל השמן, עד 100 שקל. החלפת אטם ראש, המחייבת פרוק ראש מנוע,ליטוש שסתומים, מלוי ראש ,גומיות שסתומים, אטם ראש ואטם מכסה שסתומים, שמן מנוע ומסנן שמן מנוע,

כ2000 עד כ2500 שקלים, לא כולל רצועת טיימינג ומשאבת מים, שמומלץ להחליפם, בהזדמנות זאת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...