Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי איביזה חדשה, עכשיו רציתי לדעת מה אפשר/כדאי להוציא מהחברה, האם כדאי GPS חיישני רוורס? בלווטוט?

איזה עוד דברים יש?

והאם כדאי שהם יבצעו את זה או לבקש מהם את הכל הנחה בכסף ולעשות באופן פרטי במקום אחר?

בתודה, עומר

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

זה תלוי בך.

קודם כל אני לא אוהב את שיטת ההעמסה.

אתה באמת צריך GPS, חיישני רוורס וכל זה?

אני בעיקרון תמיד מעדיף לקבל את ההנחה המקסימלית שאני יכול בכסף, בעיקר על חשבון אביזרים שאני לא צריך.

אם יש אביזרים מקוריים (מגיני רוח, ספי דלתות ותוספות מיוחדות למיניהן) ועוד שאתה מעוניין בהם אז זה מה שהכי כדאי להוציא מהחברה שהנחות כמה שיותר גדולות (ויש להם המון מאיפה להוריד).

אני לדוגמא לא אתעקש לקבל רמקולים אחוריים שאני יודע שעוד יומיים גם ככה אני אחליף את מה שהם יתנו לי רק בשביל "לצאת גבר שדפקתי אותם", אלא אעדיף לקבל הנחה בכסף, גם אם זה רק 50 שקל.

אם אתה רוצה חיישני רוורס וכו' - אז תבדוק, מצד אחד יש מצב שהם לא יהיו מוכנים לתת לך הנחה אם לא תיקח (בהרבה חברות לא מוכנים להוריד ממחיר הרכב אבל מעמיסים באביזרים).

מצד שני, גם לקבל רכב מוכן קומפלט מהחברה ולא להצטרך אח"כ ללכת לרוץ איתו למתקינים וכו' זה יתרון. וגם שבמקרה של תקלה לא יתחילו להאשים אחד את השני המתקין והחברה.

• תוכן חדש...