Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני בעל מאזדה 323 לאנטיס 2003 וכרגע הרכב לא הכי מספק אותי.

הצורך העיקרי הוא קושי של אחד מחברי המשפחה אדם בעל גובה ומשקל מכובד מאוד שמתקשה להכנס אל הרכב.

הפתרון לדעתי הוא רכב מנהלים אשר יהיה יותר מרווח מהמשפחתי, סכום הקנייה 90K עדיפות מטה.

מספר אופציות שעברו בראשי : אוקטביה, A6, ג'יפ כלשהו, אוונסיס, C5

יש המלצות מסוימות ??

מודה לכם.

פורסם

אני יודע שאני דיי משוחד , אבל באמת אם חשוב לך המרווח והנוחות תנסה למצא לנצ'יה קאפה משנתון 2001 או 2000

זה פשוט רכב חלומי ,

אבל כמו שאמרתי מקודם אני משוחד

ודרך אגב הרכב הזה יפתור לך את כל בעיות ה"אחסון" שיש לך

איך אמר פעם חבר טוב ,

"מקסימום יש לך באג'ז שרק באיטליה יכולים לחשוב על "צרכים" לגודל שכזה"

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

חמי שהוא 190 ו150 קילו משקל הסתדר יפה עם מונדאו, פאסאט ואפילו מאזדה6 ששכר בביקוריו בארץ.

כאשר החליט להשתקע בארץ הקודש רכש קאמרי שהייתה הכי נוחה לו בזכות חלון קדמי די ישר שמאפשר כניסה יציאה מבלי לדפוק ראש בקורת A.

בחו"ל היו לו רק ג'יפים בגלל שלרכב גבוהה יותר קל להכנס.

פורסם

אוקטביה לא תשפר את המצב.

כמו שקודני אמר, רכב יותר גבוה יהיה יותר נח לכניסה ויציאה.

לא חייבים רכב מנהלים או ג'יפ כדי לשפר את המצב, אפשר להסתפק במיניוואן (במיוחד אם רוצים לחסוך בעלויות הרכישה, האחזקה ולא לרדת בשנתון).

רנו סניק 2 - מאוד נוחה, המושבים פשוט חלום, בטיחות גבוהה, מכונית מרווחת מאוד.

סיטרואן קסארה פיקאסו גם רכב מצויין ומתאים לדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...