Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספייס 2001 נוסעת זה שנה וחצי על שמן 5W40 סינטטי מלא של LM אין ספק שהוא שמן מעולה אתה רק מדליק את המנוע והוא עובד כאילו הוא כבר חם.

לאחרונהאחרי שעשיתי פלשיג למנוע בעזרת תוסף כנראה שהורדתי את הפיח מהרינגים אני צריך להוסיף שמן ברמה של 200 מ"ל בשבועים אני יודע שזה לא נורה ושזה בגדר הסביר אבל חשבתי על שתי דרכים לפתור את הבעיה.

מכסה שסטומים יבש מפלג יבש מחזיר שמן אחורי של המנוע יבש . יש הזעה כלה מחזיר שמן טיימינג .

אז אני מניח שרוב השמן פשוט נשרף חודר דרך רינגים.

הרכב 8שסטומים 1242 סמ'ק.

חוץ מזה הכל בסדר

האם אם הזמן תבנה שכבת פיח חדשה על הרינגים?

1.להוסיף חצי מיכל תוסף שמן עוצר נזילות של LM הוא יעלה קצת את הצמיגות ויפתור את הבעיה שלי?

או 2.האם לעבור לצמיגות LM אפור +MOS 10W40?

פורסם
תצרוכת שמן לא בודקים לפי זמן .תצרוכת בודקים לפי מספר קילומטרים.

מה הכמות שהמנוע צורך ל 1000 קילומטר ?

בערך 400 מ"ל ל1000 ק"מ אני יודע שזה לא חריג אבל לפני הפלשינג היה פחות.

פורסם

תוסף לנזילות שמן למה ? אתה אמרתה שאין לך נזילות שמן.

החלפת שמן לצמיגות 10W40 מתאימה לסוג המנוע שלך.

תצרוכת השמן שיש לך מתקרבת לסף העליון המותר.

תחליף שמן ותבדוק לאורך זמן אם חל שיפור.

פורסם

400 מ"ל ל-1000 קילומטר זו תצרוכת ייחסית גבוהה כמובן תלוי בסוג הרכב וכמה קילומטר עשה הרכב ומצב הבלאי.

כמה קילומטר עשה הרכב ?

אל תוסיף שום תוסף לעצירת נזילות/לשיפור תכונות השמן או שמן דבש.

תחילה טפל הנזילה גם אם היא קלה.

איזה כייף לי :)

פורסם
400 מ"ל ל-1000 קילומטר זו תצרוכת ייחסית גבוהה כמובן תלוי בסוג הרכב וכמה קילומטר עשה הרכב ומצב הבלאי.

כמה קילומטר עשה הרכב ?

אל תוסיף שום תוסף לעצירת נזילות/לשיפור תכונות השמן או שמן דבש.

תחילה טפל הנזילה גם אם היא קלה.

157K פשוט לא בא לי לאבד את כל היתרונות של סינטטי מלא פיזור חום תחילת נסיעה חלקה ועוד.

פורסם

עזוב תכונות של שמן סינתטי ותעבור לשמן יותר צמיג מעט, כמו 15W-40 למשל. יתכן גם כי תוסף הפלאשינג פגע בגמישות של הגומיות מובילי שסתומים ולאו דווקא הוריד פיח מהטבעות בוכנה.

פורסם

אכן יש מקום לשינוי הצמיגות ל-15W40 או 10W40 בדרגת איכות SL.

קיימים בשוק שמנים המבוססים על שמן מינרלי עם חבילת תוספים שלא נופלת בהרבה ואפילו במקרים מסויימים בעלי תכונות שקולות לשמן סינטטי מלא.

איזה כייף לי :)

פורסם
אכן יש מקום לשינוי הצמיגות ל-15W40 או 10W40 בדרגת איכות SL.

קיימים בשוק שמנים המבוססים על שמן מינרלי עם חבילת תוספים שלא נופלת בהרבה ואפילו במקרים מסויימים בעלי תכונות שקולות לשמן סינטטי מלא.

חשבתי על 10W40 LM +MOS2 מה אתה אומר ?

• תוכן חדש...