Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי שריטות קלות יחסית לשריטות של שפשוף עם עמוד או רכב אחר,והשריטות האלו נוצרו ע"י שפשוף של סקוטשברייט בפח הרכב. זה קצת פחות מגודל של צלחת בערך.

איך אני מחזיר את הפח של הרכב למצבו הנורמלי והרגיל?

תודה לכל מי שיוכל לעזור!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

לי אישית היה הרבה סריטות באוטו שקניתי אותו.. לקחתי צמר גפן ואציטון רגיל..

ומחקתי לי את כל השריטות הפחות עמוקות

או שיש ספרי שאתה קונה והוא בצבא האוטו שלך ואתה צריך לדעת לרסס שלא יצא מכוער אם אתה מעוניין תקנה את זה ותבוא אלי

אני יעשה לך את זה בחינם..

בקרוב אני יכין לכם מדריך על האוטו שלי איך אני מעלים שריטות בשני הדרכים פשוט יש לי צבע מעפן.. שקשה להסיג תספרי שלו מקסימום אני יזמין אותו מחול..

ויש עוד אופציה שיש את רוב הצבעים..

לק של ציפורנים אבל שיהיה תואם לצבע שלך במדויק..

(תן לו פס קטן תן לו 10 דקות להיתייבש ותבדוק שהצבע מתאים..)

וכמובן שלפני אתה שם לק אתה צריך שהוא יהיה מאוד נקי ועדיף לנקות אם האציטון בקטנה ולעבור אם ניר זכוכית מספר ממש

נמוך שלא יהיה יותר גרוע רק שיהיה לו איפה להיתפס בלי להיתקלף...

וכמובן שחייב לעבור אם נייר זוכיכת עדין גם אם אתה עושה עם ספרי.. או כל סוג של צבע..

ויש לק בשביל מכוניות לפי צבע אני ראיתי כאלה אבל לא זוכר איפה ...

מקווה שעזרתי..

פורסם

כן אבל אחי,אם אני שם אציטון אז יש מצב שזה לא רק יוריד לי את השריטות אלא גם את הצבע של הרכב...

ובקשר ללק ולניר זכוכית-זה לא שריטות כאלו עמוקות שצריך למלא אותן. זה שריטות של סקוטש,אתה יודע.וזה הרבה שריטות צמודות אחת לשניה.

(אני בינתיים אחזור לעבודה לפני שיפטרו אותי :? ואבוא אח"כ לענות... )

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אין מה לעשות על טעויות משלמים.. ובמקרה הזה שום לק ושום אציטון לא יחזירו את צבע הרכב לקדמותו

מקוה שאתם לא באמת רציניים בעניין! לפותח השרשור הפתרון היחיד זה לגשת לפחחות וצבע ולהחזיר את הקטע שנשרט ברכב

למצבו הקודם ובאופן מקצועי, אין דרך אחרת למצב.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם
אין מה לעשות על טעויות משלמים.. ובמקרה הזה שום לק ושום אציטון לא יחזירו את צבע הרכב לקדמותו

מקוה שאתם לא באמת רציניים בעניין! לפותח השרשור הפתרון היחיד זה לגשת לפחחות וצבע ולהחזיר את הקטע שנשרט ברכב

למצבו הקודם ובאופן מקצועי, אין דרך אחרת למצב.

אלעד

לדעתי אתה טועה ואני יוכיח לך את זה שיהיה לי זמן...

כמובן להחזיר למצבו האורגיל זה לא אפשרי.. (אבל לשפר והמון ולגרום לך אפילו לא לראות את השריטות רק מקרוב מאוד אפשרי..)

נ.ב

ויש לי שאלה אם תצבע בצבע אורגינל הצבע יהיה יפה מאוד אבל מה אם שאר האוטו שיכול להיות שהוא טיפה דהוי ?

וכמובן שזה יראה כמו כתם יפה או פשוט להשקיע ווקס מקצועי שעולה הרבה כסף...

פורסם

אז לידע כללי - אפשר גם בלק .

היתה לי יועצת צמודה :lol: ומגש הלק ( טסטרים ) של הסופר פארם טשטש כמה שריטות ( לא בראש )

ויש לק , אדום פרארי , ובושם פורש וכו' - תמיד לנסות לפני השימוש במקום מוסתר :wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אז לידע כללי - אפשר גם בלק .

היתה לי יועצת צמודה ...

ויש לק , אדום פרארי , ובושם פורש וכו' - תמיד לנסות לפני השימוש במקום מוסתר :wink:

אייל .

לא יודע, לא נראה לי להתעסק עם מישהי ששמה לק שם למטה :roll:

פורסם

גם בשימוש סביר , יש שיפשופים ושריטות :idea: ( במיוחד מי שיורד לשטח , לא צריך לפחד מכל סריטה )

אם הבדיקה הראתה שהכול תקין - רק נצבע קצת לק לטישטוש (באומנות) הבודי תקין המרכב מתוחזק ויפה , יד פרטית - אני לא הייתי ישר פוסל .

או אולי עדיף , לכאורה בלי שריטה מלוקק , עם פגמים בראש ( לא שומרת קומפרסיה עם רעש גלגלות ותיקטוקים ) - אבל העיקר מלאה בווקס - ועוד מסוחר .. ( זה נקרא אהבה עיוורת , אפשר להתאהב גם בבזנט משוייף ומשומן , ולהאמין שזה רובה )

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=258247

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...