Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה אוטו אמין בלי תקלות ושטויות

חשבתי להביא הונדה סיוויק מהדגמים הישנים אבל הבנתי שקשה למצוא כזאת במצב טוב, חשבתי גם על סובארו אימפרזה וגולף

מה אתם אומרים? מה כדאי להביא

פורסם

מצטער, יש לי פה רק אוטו לא אמין עם תקלות ושטויות, אבל אחושילינג מכונית ספורט - לא סיוויק אמנם, אבל קרוב. רק תבוא לקחת (נראה לך שאני אביא אותה עד אליך?)

במילים אחרות - תקציב, שפה, שכל. תודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה רוצה פוזה בטח, תחפש גולף 2001-02 ג'נריישן , שמורות ירצו סביב ה52-55 , אפשר להוריד, כמובן אחרי בדיקה.

יש לך סנרוף ג'נטים וכמובן גולף, בנות מתות עליו.

פורסם

סיאט איביזה,גולף,לאון,פולו,יונדאי קופה,אימפרזה גם נכנסת לך בתקציב.

אני מדבר על כל הרכבים משנתונים 99-02 שכנראה שזה המחיר שהם נמכרים בו ובמחיר הזה לא נראה לי תשיג רכב גודש אלא אם תתפשר על שנתון יותר נמוך.

בהצלחה

פורסם

פונטו HGT תכנס משנתון גבוה יותר.

יכול גם 206 XS/GTI ואנו קליאו ספורט 01.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה לא מחפש מכונית ספורט, אתה מחפש מכונית פוזה, לכן פשוט בחר את זו שנראית לדעתך הכי טוב, ושלום על ישראל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אף אחד לא קונה אוטו ספורט שמה שמוביל אותו זה אמינות מופלגת וחסכוניות.

הייתי ממליץ לך לרכוש איביזה 20VT שנתון 2001[אוליי תמצא גם 2002 בתקציב]

רכב עם המון פוזה,מהיר וחזק,ואגב די אמין [מנוע 1800 20 שסתומים מוגדש של הקונצרן].

קח בחשבון שאם אתה מתחת לגיל 24 הביטוחים כלל לא זולים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...