Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים לאחרונה קניתי C5 2003 אחרי הקניה שמתי לב שהרדיו דיסק המובנה בעייתי הוא כמעט ולא קורא צרובים כלומר יש מספר דיסקים שהוא קורא אבל זה קשור למהירות צריבה כי ניסיתי לצרוב בכל מהירות וזה לא עוזר אין לי הסבר איך הוא קורא דיסק כזה ואחר לא

השאלה שלי אם יש דרך לטפל בזה בלי להחליף במוסך מרכזי או האם יש אפשרות להתקין צ'נג'ר מאחור ולחבר אותו לרדיו הקיים בסיטרואן האם יש חיבור כזה??

פורסם

כמה שאני זוכר, יש אפשרות לצי'ינגר, ב סי5, הגרסת 3 ליטר מגיעה איתו כסטנדרט. לגבי הקריאה של הדיסקים, תנסה אולי לנקות את העיניית עם דיסק ניקוי.

בשיפוצים

פורסם
כמה שאני זוכר, יש אפשרות לצי'ינגר, ב סי5, הגרסת 3 ליטר מגיעה איתו כסטנדרט. לגבי הקריאה של הדיסקים, תנסה אולי לנקות את העיניית עם דיסק ניקוי.

ניסיתי לנקות זה לא עוזר מקוריים הוא קורא בלי בעיה וצרובים בצורה סלקטיבית זה משגע....

פורסם

ככה היה אצלי גם במאזדה שהוא קורא דיסקים צרובים בצורה סלקטיבית . עד שנמאס לי והחלפתי את כל הרדיו המובנה לאחד חדש של פיוניר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

1+

גם לי הייתה הבעיה הזו ושם התחילה בעיה אחרת...

השידרוגיה...

שממנה הרבה יותר קשה לצאת:lol::wink:

יש לי סיטרואן קסרה 2003 וגם לי הייתה הבעיה הזו והחלפתי לHU של פיוניר ומאז אני לא מפסיק להשתדרג...

אולי הגעתי למשהו שיספק אותי לעת עתה.(מאוד מקווה)

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

ברגע שזה קורה שהוא לא מצליח לקרוא את הדיסקים זה מעיד על בעיה בעינית הלייזר והפיתרון היחיד זה להחליף את העין . אני לא יודע עד כמה זה אפשרי ברדיו מובנה .

פורסם

אבל בכל זאת קיימת אפשרות לחבר בצורה פיזית צ'נג'ר למערכת המקורית הזו של c5? ואם תהיה אפשרות לשלוט על הצ'נג'ר מהגה???

• תוכן חדש...