Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לא עוסקים במצבים מכשילים אלא בעולם האמיתי.

אין מה לבדוק קומפרסיה למנוע שאוכל שמן או מים. קודם מאתרים ופותרים את הבעיה הזו ואם צריך אז משפצים.

למנוע שלא אוכל שמן ומים הבדיקה הזו היא טובה ואם התוצאות לא טובות אז מכניסים קצת שמן ואם זה עוזר אז הרינגים, הצילנדר או הבוכנה דפוקים.

פורסם
בסכום הנ"ל הייתי מתמקד ביישור קו ובצמיגים איכותיים.

עידן

מצטרף להמלצה הנ"ל.

אין שום דבר שאפשר לעשות ל C5 אוטומטית ב 3000 ש"ח שיגרום לו לנסוע יותר מהר בצורה מורגשת.

כל שיפור קל במנוע פשוט ייבלע בתוך הגיר ממילא.

אם יש לך איך להתקין גיר ידני ב 3000 ש"ח, זה הדבר שיביא לשיפור הכי משמעותי בביצועים.

מי שרוצה משפחתית גדולה שנוסעת מהר לא קונה C5 2.0 ליטר אוטומטית.

אם הוא חי במדינה נאורה הוא קונה C5 עם מנוע 3.0 ליטר (יש בודדים בארץ) והוא קונה אותה עם גיר ידני (למיטב ידיעתי יש רק 1.8 ידניות בארץ), ויש גם גרסת דיזל ידנית חזקה עם ביצועים לגמרי לא רעים.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני מסכים עם המלצה של קודמי בקשר לצמיגים,לפי היכרות שיש לי עם האוטו שלי אני יכול להגיד שאין הרבה מה לשפר וגם לא הייתי ממליץ לעשות שינוי כלשהו כי הרכבים האלה לא אוהבים כאשר מחליפים להם מכלולים במנוע , מספיק קשה להם להיתמודד עם המוסכניקים בארץ ועם החלפים הדפוקים.

C5 בעצם הוא רכב משפחתי (בחו"ל,בארץ הוא דורך בקטגוריה של המנהלים) ולא הייתי לוקח סיכון ועובר את ה 170קמ"ש

שזאת המהירות שהרכב שלי יכול "לשייט" בה עם קצת מאמץ.

לסיכום אני מציע לך לא לגעת בכלל בכלום חוץ מהצמיגים.

בהצלחה.

ואם אתה ממש רוצה רכב כדי לשפר אותו תעשה טרייד לסיוויק או אקורד

"אין מוסכניק טוב , יש לקוח עם מזל":-D

• תוכן חדש...