Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי לא חטא בזה?! בן אדם בעל חוש כבוד מינימאלי כלפי הזולת, כזה שימנע ממנו לגנוב לו ולפוגע לו ברכוש.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה מה שצריך לעשות,זה החלקה לאוטו מסמלים.

זה לפחות מה שאני מתכוון לעשות בדלת תא מטען

אבל בצדדים זה כבר יוריד את המקוריות של האוטו,אז ננסה איכשהו לתפוס את זה טוב שלא יורידו.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם
צודק. אין פה שום כבוד לרכוש.

התכוונת שאין פה שום כבוד לבני אדם.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אצלי הורידו פעמיים את הסמלים של הFR כמובן שהשאירו סימנים, כרגע בעיקר טשטשתי אותם וכמעט לא רואים וסמלים בנתיים לא החזרתי...בן

אצלך הורידו? אתה הרגשת את הכאב שלחזור לרכב ולגלות כי הוא חולל?

אתה קיבלת שני זוגות של סמלים ספר עם הרכב.

שלא תדע צער.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבעיה עם סמלים כמו TSI (או GTI) , שהם כל אות בנפרד, כלומר שריטת מברג לכל אות בנפרד :cry:

תזמין חדש מ EBAY בכמה גרושים וסגור עניין.

את השריטות הייתי ממלא עם מכחול דק בצבע הרכב ולא עושה פחחות וצבע על האיזור.

אין אחד שלא חטא בזה

ילד חצוף. הלוואי שבפעם הבאה שתגנוב סמל ישברו לך את הידיים והרגליים.

:evil:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני קיבלתי את שלי לקראת הפסח, איזה פושתק ניסה להוריד לי את הסמל האחורי (רובר R25) הבעיה שהוא לא הצליח אז הוא החליט להוציא את כל הסמל עם הפס ניקל שרוחבו 45 ס"מ בקירוב, הוא לא הצליח אבל נשאר סימנים מכוערים של מברג וכל הסמל לא הצליח לחזור למקומו המקורי, הוא נשאר כפוף מעט ולא צמוד לפח.

אצלי זה קרה ליד הבית, אני גר בישוב בדרום (מיתר) ואני לא יודע מי היה הפושע אבל אני מתקין עכשיו מצלמות שיצלמו 24 את הרכב, אני לא מרחם על הפושע שיפול אצלי בין הידיים.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

זו מכת מדינה, לפני חודשיים עבר גאון משועמם בחניה בבנין שלי ושני בניינים סמוכים והחליט שהוא צריך לשרוט רכבים עם מברג בצורה רנדומלית. השכן שלי שלקח את האוטו לטיפול פחחות מושקע, שם לאחר מכן מצלמה בחניה על הרכב שלו ואני חושב שכל היום הוא צופה בבית בטלוויזיה ומחכה לתפוס מישהו שמתקרב לרכב.

פורסם
בדרך כלל זה לא יפול בלי עזרה.

גם הסמלים על הקאפות של המגנזיום נגנבים, יש להשיג באינטרנט ממש בזול רק את הסמלים.

איפה?

האמת היא שבהתחלה חשדתי שמישהו לקח.

אחרי כמה חודשים עוד אחד נעלם.

ואח"כ אני רואה על הרבה VAGיות שהסמל במרכז הטאסה נעלם, אז אמרתי אולי נופלים...

בעיקרון אשמח לקבל קישור למקום שמוכר את הסמל רק בזול, אפילו שבכלל לא בטוח שאני ארכוש שוב רק בשביל שיגנבו לי שוב.

בסאאב לדוגמא, הסמל החזיק שנתיים וחצי אצלי (התפלאתי האמת, סמל נדיר יחסית) עד שככל הנראה השכן שלי חמד אותו.

אבל אין הוכחות ולכן אין מה לעשות.

מה שכן למרות שניתן לרכוש חדש או משומש סביב ה-100 ש"ח ON LINE ממש אין לי כוונה לעשות זאת, כיוון שזה רק עניין של זמן עד שמישהו אחר ייקח אותו ולי אין כוונה לרכוש "צעצועים" חדשים עבור אותם גנבי סמלים

פורסם
אצלך הורידו? אתה הרגשת את הכאב שלחזור לרכב ולגלות כי הוא חולל?

אתה קיבלת שני זוגות של סמלים ספר עם הרכב.

שלא תדע צער.

עידן

כן את הצודק, אצלך הורידו את הסמלים, אני רק הייתי צריך להילחם עם השאריות והסימנים המכוערים,באמת שלא אדע צער

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

חג שמח.

קפצתי היום בבוקר למוסך המרכזי של פולקסווגן, הראיתי לבחור בשם דרור, אחראי המוסך של צ'מפיון, את הנזק והוא שלח אותי לפחחות שלהם.

נסיעה קצרצרה של 300 מטרים מהמוסך, והגעתי לפחחות.

בחור בשם חיים טיפל בי ואמר שדרור דיבר איתו, אמר לו שיצבע לי במכחול את השריטות ושיתן לי סמל TSI מתנה.

כל הסיפור עלה לי 0 ש"ח, ויצאתי באמת בהרגשה טובה (אם הייתי מזמין את הסמל דרך איביי, זה היה יוצא לי 120 ש"ח עם משלוח + צביעה במכחול בטח עוד לפחות 50 ש"ח).

אז לכל המקטרגים בפורום, ולא חסר, צ'מפיון הפעם יצאו 100 אחוז ועשו באמת מעל ומעבר במקרה שלי.

באמת הופתעתי לטובה, יישר כוח :mm_yeah:

נ.ב - מחר אצלם תמונות של לפני/אחרי ע"מ שתוכלו לראות.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יפה מאוד ככה צריך להתנהג עם לקוחות.

אפילו אם היו לוקחים סכום סמלי זה עדין ראוי לציון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...