Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

קיבלתי בדואר כנס על חניה שאחי קיבל, אבל הקטע שאחי גר כבר 3 חודשים בחו"ל והוא לא מתכוון לחזור לארץ.

השאלה מה אני יכול לעשות בנידון?

לשלם או לא? מה הם יכולים לעשות במקרה ולא אשלם, הרי הוא בחו"ל.

תודה!

E46 330CI

פורסם

אתה יכול לשלם

או לא

אם לא אז הוא צפוי לכפל קנס וריביות פיגורים ואם זה לא משלום אז גם עיקולים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אהלן.

קיבלתי בדואר כנס קנס על חניה שאחי קיבל, אבל הקטע שאחי גר כבר 3 חודשים בחו"ל והוא לא מתכוון לחזור לארץ.

השאלה מה אני יכול לעשות בנידון?

לשלם או לא? מה הם יכולים לעשות במקרה ולא אשלם, הרי הוא בחו"ל.

תודה!

על שם מי רשום הרכב עליך או על אחיך. אם עליך, לך לשלם ,אם על אחיך לך לשלם כי אם לא תשלם העיריה רשאית גם לעקל את הרכב אפילו עיקול ברישום במשרד הרישוי ולחכות לך/לו עד שתרצה למכור את הרכב ואז אין העברת בעלות עד שלא תשלם את הקנס המוגדל:shock:

חג שמח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהנחה שאין לו רכוש בארץ (אז ניתן לעקל, כפי שהסביר ישה), אז הקנס לו "נעלם", אלא ממשיך לצבור ריבית כל הזמן.

זה עלול להגיע למצב בו אחיך יגיע לביקור בארץ יום אחד וימצא את עצמו עומד מול צו עיכוב יציאה מהארץ ואולי אפילו מעצר.

אם הוא מתעתד לחזור לארץ מתישהו - זה אפילו יותר גרוע, כי אז יתחילו גם עיקולים.

נדיר מאוד - אבל אפשרי. שווה את הסיכון?

פורסם
בהנחה שאין לו רכוש בארץ (אז ניתן לעקל, כפי שהסביר ישה), אז הקנס לו "נעלם", אלא ממשיך לצבור ריבית כל הזמן.

זה עלול להגיע למצב בו אחיך יגיע לביקור בארץ יום אחד וימצא את עצמו עומד מול צו עיכוב יציאה מהארץ ואולי אפילו מעצר.

אם הוא מתעתד לחזור לארץ מתישהו - זה אפילו יותר גרוע, כי אז יתחילו גם עיקולים.

נדיר מאוד - אבל אפשרי. שווה את הסיכון?

עכשיו אתה בדילמה - אני הייתי משלם - ואולי לא בשביל הקטע , יהיה לך אח גיבור במעצר :wink:

איפה הייתה בחג ? - הכנסתי ביקור לאחי בכלא ,, כלי כלי מכובד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קודם תברר עם אחיך על איזה דו"ח מדובר כי יכול להיות שהוא כבר שילם אותו

והטופס של הדו"ח שהוא שילם נמצא אצלו,

וכן, קורים מקרים כאלו ששולחים את אותו דו"ח בגלל זה אתה חייב לשמור את הטופס גם לאחר התשלום.

ואם אחיך לא שילם את הדו"ח עדיף לך ללכת ולשלם במקומו.

חג שמח =]

פורסם

הרכב היה על שם אחי והוא כמובן מכר אותו לפני שטס.

טוב, כנראה שאצתרך לשלם :?.

בדוק אם מועד העבירה לפני מכירת הרכב או לאחריו. לאחריו לא לשלם, לפניו, ואין שום רכוש על שם אחיך והוא לא מתכוון לחזור לארץ בשנים הקרובות , אני לא משלם.

חג שמח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מה הקשר שנים קרובות?

דוד שלי, גר בארה"ב מאמצע שנות התשעים.

לא מזמן הגיע אל סבתא שלי (הכתובת המעודכנת שלו) מכתב מעו"ד על זוג דו"חות חניה בטבריה מ1992, שהתחילו ב60/70 ש"ח והגיעו ל~3000 ש"ח (+ 1500 ש"ח לעו"ד).

בין אם יש כוונה או אין כוונה - מומלץ לשלם.

לצורך העניין, עוד 15-20 שנה הוא מחליט לחזור לארץ או אפילו חוזר לביקור בארץ - לא מן הנמנע שיוטלו עליו עיקולים, צווי איסור-יציאה וצווי מעצר.

לא חבל? בשביל דו"ח חנייה (בד"כ 100 שקל) ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה הקשר שנים קרובות?

לא מזמן הגיע אל סבתא שלי (הכתובת המעודכנת שלו) מכתב מעו"ד על זוג דו"חות חניה בטבריה מ1992, שהתחילו ב60/70 ש"ח והגיעו ל~3000 ש"ח (+ 1500 ש"ח לעו"ד). ראה תשובתי למטה. אני לא משלם את החוב כולל שכ"ט העו"ד הצנוע. המכתב של העו"ד מסתמך על שיטת מצליח.

בין אם יש כוונה או אין כוונה - מומלץ לשלם.

לצורך העניין, עוד 15-20 שנה הוא מחליט לחזור לארץ או אפילו חוזר לביקור בארץ - לא מן הנמנע שיוטלו עליו עיקולים, צווי איסור-יציאה וצווי מעצר.

לא חבל? בשביל דו"ח חנייה (בד"כ 100 שקל) ?

פשוט תשובה לא נכונה

לא מטילים עיקול על אדם אלא על נכסיו. אין נכסים אין עיקול.

צו עיכוב יציאה על מי שמרכז חייו בחו"ל - אם יוטל כזה - מבוטל תוך פרק זמן קצרצר. הסיכוי שיקבלו צו כזה מלכתחילה קלוש

צו מעצר על חוב - הליך שאין מקבלים אותו אלא לאחר חקירת יכולת של החייב

לסיכום כל מה שנכתב בהודעה של DISCOVER פשוט מטעה.

אתה רוצה להיות יותר מכוסה

שלח לעיריה מכתב בו תודיע להם כי אחיך "ירד" מהארץ , כי כתובתך היא לא כתובתו יותר, והחזר להם את הדו"ח כמובן במכתב רשום ושכח מהפרשה. העיריה אחרי שתחזיר להם מספר פעמים את התזכורות לתשלום הדו"ח תאמין לי תעשה אותו דבר ברישומיה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
פשוט תשובה לא נכונה

צו מעצר על חוב - הליך שאין מקבלים אותו אלא לאחר חקירת יכולת של החייב

אתה טועה, ומטעה. וחבל.

צו מעצר אפשר לקבל גם בלי חקירת יכולת. מניסיון

שלם לאחיך את החוב - כך תמנע ממנו שבזמן הביקור שלו בארץ, הוא יאלץ להתעסק עם בירוקרטיה וכל מיני גועל נפש אחר.

אני בטוח שהוא יחזיר לך.

פורסם

לא יותר קל פשוט ללכת ולערער על הדו"ח ולבטל אותו?

אני הייתי הולך לערער על הדו"ח פשוט עם כמה סיבות מוצקדות כמו:

אחי טס וחו"ל וכנראה שכח מהדו"ח כי היה עסוק בהכנות,

ולי דיי קשה לשלם במקומו כי אני תלמיד או לא משנה מה. לכן, חשוב לי לבטל את הדוח כדי שלא יהיו בעיות כשאחי יגיע לביקור וכו' וכו' וכו'.

זה אמור לפתור את הבעיה .

פורסם
אתה טועה, ומטעה. וחבל.

צו מעצר אפשר לקבל גם בלי חקירת יכולת. מניסיון

שלם לאחיך את החוב - כך תמנע ממנו שבזמן הביקור שלו בארץ, הוא יאלץ להתעסק עם בירוקרטיה וכל מיני גועל נפש אחר.

אני בטוח שהוא יחזיר לך.

אפשר גם לקבל בוקס בפרצוף מניסיון, אלפרון אפילו נרצח בעיבורה של עיר. האם זה חוקי ? לא

אשמח שתלמד את חברי הפורום הנכבד כיצד על חוב ניתן לקבל צו מעצר בלי חקירת יכולת

תיק הוצאה לפועל בר תוקף אי אפשר לפתוח כאשר אדם נמצא בחו"ל ( בלי קבלת אזהרה על ידי החייב אין לפעול בתיק) קל וחומר צו מאסר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישראל סבא בסבבא של :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: - ישה אתה סבא קצת קשה :lol: תשחרר קצת .

אתה נותן אולי רעיונות , אבל המחיר של הריצה ובלבול המוח לא שווה את זה - ואם בסוף זה לא יצליח :idea:

שלם את הקנס - מתנה לחג לאחיך , גמור את הסיפור וקבל שקט .( ותודה בשם מדינת ישראל על הגדלת התקציב )

אני הייתי משלם וסוגר את הסיפור .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא מזמן הגיע אל סבתא שלי (הכתובת המעודכנת שלו) מכתב מעו"ד על זוג דו"חות חניה בטבריה מ1992, שהתחילו ב60/70 ש"ח והגיעו ל~3000 ש"ח (+ 1500 ש"ח לעו"ד).

אין התיישנות? :shock:

• תוכן חדש...