Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר שנים קרובות?

דוד שלי, גר בארה"ב מאמצע שנות התשעים.

לא מזמן הגיע אל סבתא שלי (הכתובת המעודכנת שלו) מכתב מעו"ד על זוג דו"חות חניה בטבריה מ1992, שהתחילו ב60/70 ש"ח והגיעו ל~3000 ש"ח (+ 1500 ש"ח לעו"ד).

בין אם יש כוונה או אין כוונה - מומלץ לשלם.

לצורך העניין, עוד 15-20 שנה הוא מחליט לחזור לארץ או אפילו חוזר לביקור בארץ - לא מן הנמנע שיוטלו עליו עיקולים, צווי איסור-יציאה וצווי מעצר.

לא חבל? בשביל דו"ח חנייה (בד"כ 100 שקל) ?

דו"ח חנייה יכול גם להגיע ל 500 ש"ח אם "בטעות" חנית בחניית נכה.

מבחינתי בחניית נכה צריך להעלות ל 1000 ש"ח.

אתה נותן אולי רעיונות , אבל המחיר של הריצה ובלבול המוח לא שווה את זה - ואם בסוף זה לא יצליח :idea:יצליח אחי יצליח

שלם את הקנס - מתנה לחג לאחיך , גמור את הסיפור וקבל שקט .( ותודה בשם מדינת ישראל על הגדלת התקציב )

אני הייתי משלם וסוגר את הסיפור .

אייל .

ואני לא. וטרם נכנסתי האם הדו"ח נכון נשלח בזמן ועוד אלף קניידלך אחרים.

ושים לב אני לא אומר אל תשלם וזהו . אלא תגיב במכתב מפורט בלב בלה. ראה הודעתי הקודמת. במקום ללכת לדואר ולשלם הולך לדואר ושולח מכתב רשום .זה כל השוני.

אייל כמה פעמים קיבלו בארצנו היפה אנשים דרישות תשלום בלתי נכונות צודקות וכו' והכל בשיטת מצליח. של הרשויות.ראה את הדרישה לתשלום המופנית יש פתאום לכתובת של הסבתא. שקל עבור כל דרישה לא מוצדקת ושנינו היינו מיליונרים כבדים.

סיפור ישר מהתנור.

קיבלתי דרישה לתשלום אגרת טלויזיה עבור 7 שנים שלא שולמה. משהו כמו 5,500 ש"ח

כותב לאתר האינטרנט של רשות השידור ומסביר שבת זוגתי שתחיה שילמה ומשלמת:-o

תשובה יופי, לך למשרדנו ותסדיר את העינין. לא הולך כי חבל לי על הזמן אבל שולח מכתב מפורט. תגובה אין.

לפתע מקבל תביעה מבית משפט. רציני :shock:

הולך , מבזבז שעות בהמתנה, אומרים לי תביא הוכחות כי אתה גר אכן בכתובת הזאת.

מביא את ההוכחות מבזבז שוב שעות. ברשומות שלהם מאשרים כי אנחנו גרים ביחד ואין צורך לשלם.

אבל התביעה כאילו קיבלה חיות משלה ואינה מתחשבת.

מכתב מפורט ביותר של שני עמודים לעו"ד + רשות השידור מחלקת הגוויה (הגביה ), לכפרות.

מגיש כתב הגנה , מתקיים דיון ראשוני.

אחרי 10 דקות של דיון אומרת השופטת לת(ט)ובע. לך תעשו שיעורי בית , ותחזור עם תשובה תוך 30 יום ,כי בדיון הבא תשלמו יקר.

אחרי שלא התקבלה תגובה, דרשתי לקבל פסק דין שדוחה את התביעה + הוצאות.

פסק הדין " התביעה נדחית רשות השידור תשלם הוצאות 750 ש"ח.":-)

מסקנתי ,במקום בו אפשר לא לשלם, לא לשלם, כי זה מקזז חלקית את הפעמים שאתה חייב לשלם כי אין לך דרך להוכיח כי אין לך אחות, או שיש לך אחות והיא לא מוכרת מזון.

מדינתי מאוד יקרה לי ואין לי אחרת , אבל רשויותיה ממש לא והייתי מחליף את רובן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מדינתי מאוד יקרה לי ואין לי אחרת , אבל רשויותיה ממש לא והייתי מחליף את רובן.

ישה - צודק צודק , הכול נכון , אבל - גם אחי יקר לי

צריך לברור את המלחמה שנכנסים אליה , ולא לשחוק את הכוח בקרב על תמורה נמוכה :idea:

במקרה שלך שווה , במקרה אחר - לוותר .

לפעמים הכוח המבוזבז - לא שווה ערך לניצחון ( וברור שמערכות המדינה ימשיכו לעשות כרצונן )

רק אם התמורה היתה בשינוי המערכת או הענשתה בחומרה ע"י בית המשפט או מבקר המדינה - זה שווה .

כאן התמורה 100 ש"ח - ומחיר הבילבול המכתבים , הבולים , והמוח שמתחמם לי כאשר אני כותב :wink: - לא שווה .

( רחב אמרה " צר לי " :lol: הם לא ילמדו ולא ישתפרו )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ישה - צודק צודק , הכול נכון , אבל - גם אחי יקר לי

צריך לברור את המלחמה שנכנסים אליה , ולא לשחוק את הכוח בקרב על תמורה נמוכה :idea:דין פרוטה כדין מאה

במקרה שלך שווה , במקרה אחר - לוותר .

לפעמים הכוח המבוזבז - לא שווה ערך לניצחון ( וברור שמערכות המדינה ימשיכו לעשות כרצונן )

רק אם התמורה היתה בשינוי המערכת או הענשתה בחומרה ע"י בית המשפט או מבקר המדינה - זה שווה .

כאן התמורה 100 ש"ח - ומחיר הבילבול המכתבים , הבולים , והמוח שמתחמם לי כאשר אני כותב :wink: - לא שווה .

( רחב אמרה " צר לי " :lol:הם לא ילמדו ולא ישתפרו )

אייל .

אייל אהלן ולילה טוב

עברתי על כל התגובות הבן אדם לא אמר מה הייתה דרישת התשלום. ייתכן 100 וייתכן גם 500 אין לדעת .

מרקרתי באדום את ההבדל בינינו. אני לא מוכן שהרשויות יעשו מה בא להם בראש ואני הקטן יאמר אמן. כל עוד ביכולתי לשנות אני אנסה לשנות ואם כולם יעשו אותו דבר הדברים ישתנו.

רק המעז מנצח וכיוון שמדינתי יקרה לי אני מנסה להפוך אותה למקום שיותר נעים לחיות בו.

במקרה כאן איני יודע האם הקנס מוצדק או לא, ואני אומר לא לשלם כדי לקזז את זה מהמקרים ששילמנו ולא הגיע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
פשוט תשובה לא נכונה

לא מטילים עיקול על אדם אלא על נכסיו. אין נכסים אין עיקול.

צו עיכוב יציאה על מי שמרכז חייו בחו"ל - אם יוטל כזה - מבוטל תוך פרק זמן קצרצר. הסיכוי שיקבלו צו כזה מלכתחילה קלוש

צו מעצר על חוב - הליך שאין מקבלים אותו אלא לאחר חקירת יכולת של החייב

לסיכום כל מה שנכתב בהודעה של DISCOVER פשוט מטעה.

ברור שלא מטילים עיקול על אדם, מן הסתם קצת קשה לעקל בנאדם ולמכור אותו אח"כ בשביל הכסף.

שים לב שהתייחסתי גם למקרה בו ירצה לחזור לגור בארץ ו"חס וחלילה" יקנה פה דירה/רכב.

בקשר לצוי עיכוב יציאה ומעצר - בהחלט ניתן להוציא אותם, גם על אדם שלא גר בארץ שנים (שוב, מנסיון..).

וזה לא משנה שאתה יכול לבטל אותם, בשורה התחתונה כשתיכנס לארץ ילווה אותך שוטר למעצר וכשתרצה לצאת מהארץ לא יתנו לך.

בין אם תיקח עו"ד כדי לבטל את הצוים הללו ובין אם פשוט תעוכב לכמה שעות בשביל זה (במקרה של יציאה מהארץ אף תחמיץ את הטיסה) -

זה פשוט לא שווה את האפשרות לסגור עניין מהעכשיו באמצעות תשלום של 100 ש"ח על הדו"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לאחי אין רכוש בארץ והוא לא יחזור לכאן ב4-5 השנים הקרובות.

מועד העבירה הוא הרבה לפני (8 חודשים) מכירת הרכב.

הכנס עצמו הוא 100 שקל אבל עם העיקוב בתשלום ו"פעולות גביה" סה"כ הצטבר 196 ש"ח.

מה הסיכוי שמכתב משכנע לעיריה יעזור לפחות להפחית מהתשלום או למנוע אותו בכלל.

יש מצב שיתחשבו בי שאני חייל?

תודה.

E46 330CI

פורסם

סיכוי תמיד קיים - אבל שלח מהר את המכתב לרשות החניה , חבל לקבל עוד תוספות עיכוב תשלום .

ספר את הסיפור שאחיך לא בארץ ואתה חייל ומוכן עם הרבה קשיים לשלם עבורו .

וראה תשובה שתקבל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אחי גר כבר 3 חודשים בחו"ל

מועד העבירה הוא הרבה לפני (8 חודשים) מכירת הרכב.

לפי מה שאתה אומר זה אפשרי שעברה שנה בין ביצוע העבירה לקבלת הודעת התשלום. לא אמורה להיות על זה התיישנות?

שמר דיבר על תיזכורת כל 3 שנים, אבל אם ההודעה הראשונית על העבירה התקבלה רק עכשיו, אולי שווה לבדוק את העניין.

אם אין התיישנות, אני אולי הייתי שולח מכתב בקשה לביטול הקנס, כמו שכבר הציעו, אבל לא יותר מזה, לא יודע אם כדאי ללכת איתם ראש בראש בשביל 100 ש"ח אלא אם יש לך הרבה זמן פנוי להקדיש למאבק האידאולוגי הזה.

• תוכן חדש...