Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ייעוץ לגבי רנו דיזל


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במסגרת חיפושי אחרי רכב דיזל, ללא הרבה דרישות חוץ מאמינות ושלא יבלה הרבה במוסך,

נתקלתי ברכבי רנו- מגאן וקליו2B. רציתי לקבל קצת מידע לגבי הרכבים הנ"ל-

רמת האמינות, מכלולים בעייתיים שכדאי להמנע מהם (הבנתי שגיר אוטומטי בעייתי ברכבים אלו?), יתרונות וחסרונות אחרים

ובאופן כללי כדאיות רכישה. אוסיף ואומר- אין לי הרבה ידע ברכב אבל אם הדבר אפשרי- אני יכול למלא אותו בקריאה.

 

2 שאלות נוספות באותו נושא:

1. המחירים שדורשים המוכרים (ומוכר של רכב ספציפי שראיתי) נמוכים משמעותית מהמחירון (23,000 לרנו קליאו 2003 יד 2 דיזל שעשתה 165,000 לדוגמא), איך להתייחס לזה? האם כך אמורים להיות הדברים (אין שוק) או שמא יש דברים שהבחור מסתיר?

 

2. האם ביחס להיכרות שלכם עם הרכבים, עדיף באופן כללי לקנות רנו כמו שהצגתי , או לקנות פולו קלאסיק (רכב שאני מחפש בנרות ) 1999 עם 230,000 ק"מ?

 

תודה רבה על העזרה

פורסם

אני אישית עמדתי בפני דילמה דומה ובסוף ירדתי מהרכבים של רנו.

 

אני מקפיד על חלפים מקוריים וברנו הם פשוט יקרים מדי. כל מיני דברים קטנים יכולים לעלות המון כסף ובסוף בלית ברירה הרכב מתמלא בחלפים תחליפיים מתוצרת נחותה.

 

אני הלכתי על סיטרואן קסארה דיזל, רכב זול מאוד לאחזקה ואמין גם. ממליץ לך לבדוק מה קורה בגזרת הקסארות.

 

אם אתה רוצה ספרטני, זול לאחזקה וחסכוני בדלק ואין לך יומרות - סקסו דיזל תעשה את העבודה מצוין.

 

רוצה ללכת על דור חדש? C3 דיזל היא הרכב החסכוני ביותר בישראל כיום, אבל זמינות חלקים נמוכה מעלה את מחיר האחזקה, קח את זה בחשבון.

פורסם

בתור בעלים של מגאן דיזל מודל 98, אני חייב לומר לך שהרכב הזה

מאכזב אותי כל פעם מחדש, יש דבר אחד שהוא טוב

אם אתה בעל ממון ורוצה רכב נוח אז זה הרכב, עוד דבר

צריכת הדלק שלו נמוכה 1 ל 17.

 

בעיות נפוצות באוטו הזה החלפת כל המכלולים, זה כולל בעיות חשמל מנוע וכד'

×
×
  • תוכן חדש...