Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש אהבתי שהפעם התעסקו בז'נר של האמריקן מאסל, כל המכוניות בסרט מגניבות לגמרי, בעיקר הGNX שמופיעה בחלק הראשון (הרכב השחור של ון דיזל)

מעבר לזה כל הסרט עצמו בנוי בצורה מגניבה לחלוטין, והחלק שבהחלט הכי אהבתי היה ההתחלה עם המשאית.. כל השאר היה מעט פחות מעניין אבל הרכבים היו יפיפיים אחד אחד.

אבי.

פורסם
בעיקר הGNX שמופיעה בחלק הראשון (הרכב השחור של ון דיזל)

ראיתי אותו באילון.

בטח היה בדרך לצילומים של הסרט החדש Rishon Drift

פורסם

דווקא לא ממש התלהבתי, יותר מדי 'רכבו' על ההצלחה של הסרט הראשון....

1 ו-2 הספיקו, לפחות לי, משם רק התאכזבתי :roll:

פורסם

ללא ספק קולנוע ! ב YES PLANET זה מופיע באולם 6 הענק, פשוט חוויה.

ממליץ על שורה 11-12

מה שכן קצת כאב לי כל הקטע במנהרה שנראה נורא מזוייף (נו באמת.. לנסוע ככה צמוד בלי לדעת לאן אתה נוסע.. גם נהג מעולה לא יעבור שם), ועוד משהו קטן, הפרונט שעולה למעלה אחרי שדום החליף רכב כי הוא פוצץ את שלו. מה.. כולם שם עם 800 כ"ס בגלגל !?

פורסם
בטח היה בדרך לצילומים של הסרט החדש Rishon Drift

מה?

התכוונתי שראיתי את הסרט בקניון אילון ברמת גן (YES P). אכן אולם 6 הוא ענק וכיף לראות שם את הסרט, שורה14 כבר קצת גבוה וכדאי ללכת על שורה מעט נמוכה יותר.

פורסם

גם עם מיליון כ"ס וסליקים ברוחב של טרקטור אתה לא תצליח לעשות כזה ווילי על חצץ אבל נזרום כי זה סרט.

לא מהדברים הללו התלהבנו אלא מהמכוניות עצמן.

אבי.

פורסם

הלכתי לסינמה סיטי אתמול אחה"צ כי לא רציתי לראות עם כל הילדים.

מבחינת הסרט? ציפיתי ליותר גרוע.

אהבתי שהוא בעצם המשך עלילה ולא נגרר למתכונת של מס' 3.

דווקא אני לקחתי הרבה קטעים מהסרט כפרודיה על מהיר ועצבני אחד.

המשאיות בהתחלה היו מהממות!

פורסם

אני מאוד אהבתי את הסרט ואני כנראה יוריד אותו למחשב כדי לראות שוב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
כן הבנתי, אבל זה נשמע מצחיק שזה בא אחרי ההודעה שהיתה לפניך אז הייתי חייב להוציא את זה מהקשר :lol:

אהה, אוקי.:lol:

• תוכן חדש...