Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני חודשיים רכשתי פולו 97 1600 ידני

בעל הרכב טען שעשה שיפוץ גיר אח לא הראה קבלות

מצב הגיר נראה ומרגיש מצוין וגם נבדק אצל מכונאי

הבעיה שהיא שלמטה החלק הכי תחתון של הגיר בחיבור באמצע

באיזור שאוטמים עם סילקון מיוחד יש נזילה עדינה שלרוב נגרמת מנסיעה מהירה ואימוץ הרכב

שאלתי לגבי אטימה מחדש של הגיר ואמרו לי שצריך לפתוח הכל מחדש ולסדר ולמרות שזה רק כדי לאטום מחדש הסיפור עולה 1500 שקל..היו כאלה שאמרו לי תלוי מה מצב הנזילה ויכול להיות שאפשר לבצע אטימה חיצונית מעל החיבור ונסיון דחיסה של חומר לחיבור במידה ומה גודל האיזור שלא נטאם כמו שצריך

רציתי לשמוע ממכם אלו שמבינים בעניין קצת חוות דעת

מוסכים מומלצים וזולים במחיר(אני מאזור הצפון)

כשקניתי את האוטו שמתי לב שחסר שם שמן גיר והוספתי במוסך ולא שמנו לב לנזילה והגיר שב להיות עדין ונוח

במצב כיום הגיר קצת עקשני אח עדיין נותן פעולה דיי נוחה אח אני לא רוהצ להגיעל מצב שהוא יפגע או יהיה קשה יותר מבמידה כרגע

תודה רבה לכל תשובה ממכם

• ספונסר פורום
פורסם

לחלוטין לא שכיח שישנה נזילה בין חלקי הגוף של התיבה

ולכן אני מציע לנסות ולנקות את האיזור טוב ולעקוב מס פעמים ,

בדרך כלל הנזילה בפולו נגרמת ממחזיר השמן הקטן שבתחתית

התיבה ,בנקודת היציאה של בורר ההילוכים ,או מפקק האלומיניום

שקובעים לאחר פתיחת התיבה .

בכל מקרה מעולם לא ראיתי תיבה כזאת שנזלה מבין החצאים ולכן

אני מציע לך לחזור ולבדוק זאת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון אתה חייב לעזור לי כי משיטוט קטן באתר הבנתי שאתה ה-בחור של הרכבים האלה

איך אני יכול לראות שהנזילה היא מהמחזיר ואם תוכל לעלות תמונה היכן הוא נמצא.

ואם זה לא ממחזיר השמן תן לי עצה במידה וזה מבין החיבורים.אני יבדוק את מה שאמרת לי ויבדוק יותר לעומק

יש לך המלצה אולי על מוסך טוב באיזור הצפון (עפולה נצרת בית שאן והסביבה) שיוכל לעזור לי עם הרכב ושתהיה לו הכרה טובה כמו שלך בדגמים האלה.?.

עוד משהו. יש לי את בעיית הגימגומים של המנוע בשלב שהוא קר לאחר הנעה עקבתי אחרי שירשורים כאן וניקיתי את בית המצערת חלון קטן עם תריס שיושב מתחת לפילטר אוויר

היה שחור פירקתי ניקיתי עם תרסיס קרבורטורים

אך עדיין האוטו מקרטע קצת כשהוא קר וכשאני עומד במקום .החלפתי 4 פלגים עכשיו חסר לי רק כדי להחליף את חוטי ההצטה וכדי להבין ששזה לא מגיע משם כל הבעיה הזאת

אם יש לך דבר בעניין זה אני ישמח לשמוע המלצות

אני יודע להתעסק עם רכבים וגם מקצועי בצבא הוא טכנאי רכב אז תוכל לתת לי כאן תמונות ופירוט של עבודות שאני יוכל לעשות בעצמי

בכל מקרה תודה על התשובה הראשונה

שבת שלום

• ספונסר פורום
פורסם

מחזיר השמן שעליו אני מדבר והוא האשם הכמעט קבוע לנזילה

מהתיבה של הפולו ממוקם בנקודת הכניסה של מוט בורר ההילוכים

אל תוך התיבה ,אם אתה לא יודע מהו הבורר אז תבקש ממישהו שיזיז

את מוט ההילוכים ותשכב מתחת לרכב ותראה את המוט המבריק שנכנס אל

תוך התיבה .

זהו הבורר ,ומאחר ומיקומו בחלק התחתון ביותר של התיבה אז כמובן שזהו

מתכון לנזילות ויש צורך להחליף את מחזיר השמן ששם .

(להשתמש רק במקורי ומחירו כ 70 שח)

לעיניין הרעידות ,תבדוק האם ציר המפלג שלך חופשי בתוך המפלג ,כאשר נוצר

שם חופש זה גורם לרעידה חזקה במנוע בעיקר כשהוא קר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה!

כן היום שכבתי מתחת לרכב לפני שקראתי את תגובתך וראיתי את בורר ההילוכים ואני חושב שכן יש משם נזילה

ה"הזעה" הגיע עד לתושבת גיר(שאגב ההזעה יבשה את החלק התחתון של הגומיה בתושבת .רציתי לדעת אם זה יכול לגרום לצרות)מין גומיה עגולה גדולה בצורת פומפיה כזאת

אבל עדיין יש משהו שמעורר אצלי קצת ספקות.ממש בחלק הכי תחתון של חיבור הגיר יש נקודות שמהן יוצא טיפה סילקון (שבעצם נותן את האטימה הסופית) ויש חלקים שאין סילקון ואלה נראים לי חלקים שמיועדים לנזילה (לא רצינית!.מאוד איטית אך נזילה כלשהיא )

לגבי המפלג. הציר? זה החלק הזהשמסתובב כשהמנוע דולק? כמו מאוור בעל 2 צלעות שיושב בתוך המפלג ונותן לכולם או לוקח הצתה נכון?

אני יבדוק אותו אבל אני חייב להוסיף ש..

לפני חודש כיוונתי את המפלג בטענה של מוסכניק שאולי זאת הבעיה פתחתי את 2 הברגים שתופסים אותו ממש את כל בית המפלג וניתן לסובבן או שמאלה או ימינה (כיוון הצתה) עשיית סיבוב עם האוטו אחרי כל פעם והגעתי לנקודה שבה האוטו הגיע לסל"ד הכי נכון והכי תקין לפעולת סיבובי מנוע בעמידה כשהוא חם ובנסיעה(מהירות.תגובה.)

אחרי שהחלפתי לפני יומיים פלאגים חדשים(שנראה שלא הוחלפו ברכב מאז שנת 97.שנתו)

היום הבאתי כבלי הצתה חדשים ואני מתכוון להרכיב אותם מחר בבוקר

אם תוכל להמליץ לי על בחור פרטי או מוסכניקמ ורשה מהאיזור שלי שיודע ממש להתעסק עם הרכב הזה שיוכל לייעץ לי קצת על חי מול הרכב או לעבוד על האוטו

תודה בשנית לכל תשובותיך . ערב טוב

• תוכן חדש...