Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

יש לי סוזוקי בלנו , ואחי הוריש לי לי מערכת נחמדה , קומפוננט מורל פולס סאב סרווין בתיבה שנראית די מקצועית

(אין לי מושג במערכות חשוב לציין) ומגבר משהו שכתוב עליו V12 די גדול.. הפאנל הוא של פיוניר והוא לא כזה חדש..

במילים אחרות הוא לא כזה שקורא MP3 אבל הוא מוציא סאונד לא רע..

עד היום נסעתי עם 2 רמקולים ביתיים 6.5 אינץ' מאחורה גמורים לגמרי ו2 קדמיים עם כמעט פול על הפיידר כדי שלא ישמעו את הפיצוצים של הבאסים.. בקיצור אני מאוד מקווה להשתדרג עם המערכת הזאת , אין לי כוח להתקין אותה לבד אני מעדיף לשלם למישהו שיעשה עבודה טובה , למרות שהתקנתי 2-3 מערכות בעברי.

כמה לדעתכם תעלה התקנה? מה הוא המקום המומלץ בראשון לציון?

תודה , שיהיה חג שמח.

פורסם

מה הוא המקום המומלץ ?יש יוסי אלפין אור-יהודה יש לאוד אנד קליר חולון

זה מה שאני מכיר:-)!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

לא מזמן כשרציתי לרכוש מערכת הייתי באיזור ראשון לציון יש שם באיזור תעשיה הישן ראיתי 3 מקומות של מערכות.

במקום אחד בשם גריז מערכות ראיתי כל הזמן רכבים ברמה מאוד גבוהה(אני נהג בצבא אני עובר שם כל הזמן), וגם נכנסתי בשביל לברר על ציוד והתקנה, מחירים די סבירים אני לא יודע כמה עולה התקנה מכיוון שכשדיברתי איתו הוא אמר לי מחיר מוצר כולל התקנה ככה שאני לא יודע אבל המקום די איכותי לפי דעתי ראיתי שם את העבודות שלהם ומה שהם עושים עם רכבים.

לפי דעתי מקום איכותי.

ויש עוד מקום אחד לא זוכר את השם שלו הוא גם באיזור תעשיה הישן של ראשון ליד מוסך פולקסווגן אודי גם שם ממש ממש באיזור אני פשוט לא זוכר את השם של הרחוב אבל זה בדרך לכביש שממנו אתה פונה שמאלה לצומת חולון, כיוון ת"א.

מקווה שעזרתי קצת.

פורסם

אני ממליץ לך בחולון על אודיו ספישיל מקום טוב יחס טוב

מחרים טובים התקנה אחד היפות יש להם גלריות תמונות באתר תרשום בגוגל ותיכנס

פורסם

תודה רבה לכולכם..

יש לכם מושג אבל מה טווח המחירים ?

כדי שאני אדע שלא מוכרים לי לוקשים בתור אחד שאין לו מושג?

בלי קשר מחיר ההתקנה יקבע אם אני מסוגל לעמוד בזה או עדיף שאני אדחה את זה לזמנים פחות קשים. זאת הסיבה שזה קריטי

:-)

• תוכן חדש...