Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

600 פעם ראשונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדופק כבר כמעט חזר לקצב רגיל, טרייניג ורגלים על השולחן, העייפות מתחילה להיות מורגשת עקב ירידת רמת האדרנלין בדם.

600.

נסיעה חוקית ראשונה.

אחרי שאתמול שחיתי באיילון כל הדרך מהטסט ואחרי שהשמש דפקה חצי משרה היום התרתי אותו מכבליו והורדתי ממנו את הכיסוי.

צ'וק, נגיעה, מנגינה.

מקפל את השרשראות בזמן שהוא מתחמם, מתלבש ועולה לאוכף. נסיעה איטית עד לירידה לאיילון כשאוויר ליל חורף פותח את העיניים ואת הנשמה. התגעגתי. כל כך התגעגתי.

ירוק, הטייה, האצה. VX800 כסוף לצידי, חולקים את ארבעת נתיבי האיילון הריקים במהירות שיוט רגועה, אני מסתכל עליו ומרגיש כמו בסרט. שני אופנועים לעבר הלא נודע (או מחלף גלילות, מה שיבוא קודם). מסובב עוד קצת את יד ימין והמכוניות מתחילות לנסוע רוורס, ומהר...

ועכשיו למשהו שונה לגמרי. מאיץ בישורות הסטריליות, מאיט מפחד במחלפים ובקרבת הפחיות. "התמונה מטושטשת והזמן לא ברור". אחרי בר אילן פותח משקף לנשום את הלילה, עוצר בתצפית על חירייה כדי להסדיר נשימה.

נשען על המעקה ומוריד את הכפפות, כל נשימה מפיקה ענן אדים קטן והלחות מתחילה להתעבות על הקסדה בטיפות קטנות. הירח מאיר את העננים ואני צועק מול הר של זבל, אני דביל. אני מאושר.

חוזר לתל אביב במינהלתית, משקף וראש פתוח.

מדומם אותו בחנייה שלו ולאט לאט מתחיל לקשור אותו. מפריד בין קודש לחול, בין אי לשפיות.

לילה

לילה טוב.

והדרך עודנה נפקחת לאורך...

פורסם

זוהי תחילת הדרך

לאובדן השפיות.

הדופק כבר כמעט חזר לקצב רגיל, טרייניג ורגלים על השולחן, העייפות מתחילה להיות מורגשת עקב ירידת רמת האדרנלין בדם.

600.

נסיעה חוקית ראשונה.

אחרי שאתמול שחיתי באיילון כל הדרך מהטסט ואחרי שהשמש דפקה חצי משרה היום התרתי אותו מכבליו והורדתי ממנו את הכיסוי.

צ'וק, נגיעה, מנגינה.

מקפל את השרשראות בזמן שהוא מתחמם, מתלבש ועולה לאוכף. נסיעה איטית עד לירידה לאיילון כשאוויר ליל חורף פותח את העיניים ואת הנשמה. התגעגתי. כל כך התגעגתי.

ירוק, הטייה, האצה. VX800 כסוף לצידי, חולקים את ארבעת נתיבי האיילון הריקים במהירות שיוט רגועה, אני מסתכל עליו ומרגיש כמו בסרט. שני אופנועים לעבר הלא נודע (או מחלף גלילות, מה שיבוא קודם). מסובב עוד קצת את יד ימין והמכוניות מתחילות לנסוע רוורס, ומהר...

ועכשיו למשהו שונה לגמרי. מאיץ בישורות הסטריליות, מאיט מפחד במחלפים ובקרבת הפחיות. "התמונה מטושטשת והזמן לא ברור". אחרי בר אילן פותח משקף לנשום את הלילה, עוצר בתצפית על חירייה כדי להסדיר נשימה.

נשען על המעקה ומוריד את הכפפות, כל נשימה מפיקה ענן אדים קטן והלחות מתחילה להתעבות על הקסדה בטיפות קטנות. הירח מאיר את העננים ואני צועק מול הר של זבל, אני דביל. אני מאושר.

חוזר לתל אביב במינהלתית, משקף וראש פתוח.

מדומם אותו בחנייה שלו ולאט לאט מתחיל לקשור אותו. מפריד בין קודש לחול, בין אי לשפיות.

לילה

לילה טוב.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

עצרת על הסיבוב של בר אילן ?

יענו באמצע ?

עכשיו תגיד לי שהיה לך להשתין ואחרי זה גם הרגשת איזו חיפושית גדולה נעה לך בתוך המכנסיים, ואז......

משום מה זה נשמע מוכר. :roll:

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
עצרת על הסיבוב של בר אילן ?

יענו באמצע ?

עכשיו תגיד לי שהיה לך להשתין ואחרי זה גם הרגשת איזו חיפושית גדולה נעה לך בתוך המכנסיים, ואז......

משום מה זה נשמע מוכר. :roll:

...A bit more information than I needed

:oops:

והדרך עודנה נפקחת לאורך...

פורסם

ואם אני לא רוצה להתקדם?

אתה בעצמך אמרת שהמושב של המולטי לא נוח.... :x

אני כבר בשלבים של להתחיל לחשוב על קורבין לפיל.

אפילו כתבתי לו מייל! לקורבין לא לפיל :p

בסופו של דבר, יש לנו ארץ קטנה - אי אפשר לטעות בגדול.

דני פרמוצ'נקו - דבריו הוצאו מהקשרם (י.ב.)

פורסם

כן! ליטר זה ממש כיף.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

• תוכן חדש...