Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בדקנו היום רכב מודל 1999 עם כ-41,000 במכון מבדק שבהרצליה. הרכב יד 2 והיה שנים רבות אצל אדם מבוגר שנסע בו מעט (יתכן וחיסרון). למרות הבדיקה הלא מחמיאה (מצ"ב) הצענו עבור הרכב 22,000 ש"ח (מעל מחירון יצחק לוי) כאשר לבדיקה נגשנו עם סיכום על מחיר של 24,000 לאור עברו ומצבו של הרכב.

מוסך העריך את עלות התיקונים בכ-3000 ש"ח לפחות, המוכרים סירבו להצעתנו והפער למרות שלא גדול קיים.

אודה לעזרה בהבנת הבדיקה, האם ניצלנו מרכישת רכב בעייתי או שהחמצנו הזדמנות לרכב עם ק"מ נמוך. תקציבנו לרכב כ-25,000 ש"ח.

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

שלום,

בדקנו היום רכב מודל 1999 עם כ-41,000 במכון מבדק שבהרצליה. הרכב יד 2 והיה שנים רבות אצל אדם מבוגר שנסע בו מעט (יתכן וחיסרון). למרות הבדיקה הלא מחמיאה (מצ"ב) הצענו עבור הרכב 22,000 ש"ח (מעל מחירון יצחק לוי) כאשר לבדיקה נגשנו עם סיכום על מחיר של 24,000 לאור עברו ומצבו של הרכב.

מוסך העריך את עלות התיקונים בכ-3000 ש"ח לפחות, המוכרים סירבו להצעתנו והפער למרות שלא גדול קיים.

אודה לעזרה בהבנת הבדיקה, האם ניצלנו מרכישת רכב בעייתי או שהחמצנו הזדמנות לרכב עם ק"מ נמוך. תקציבנו לרכב כ-25,000 ש"ח.

ערן

Bedika1.jpg

פורסם

לומרות שהרוב כסת"ח יש הרבה תקלות קטנות שכדאי לתקן ,בכל מקרה לא הייתי משלם הרבה מעל המחירון לרכב הזה. לפי דעתי ב 25 אלף זה לא מציאה גדולה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה,

רצינו עדיין לקנות את הרכב למרות הבדיקה, המחירון המשוקלל עם הק"מ 21,500 ש"ח

האם רכב במצב זה בשוק של היום מצדיק מחיר של כ-1000 עד 1500 ש"ח מעל מחיר מחירון יצחק לוי

ערן

פורסם

במכוניות בנות 10 חשיבותו של המחירון מועטה יחסית, אלא אם מדובר במכונית יקרה יחסית.

סה"כ בדיקה טובה שתואמת את הנתונים הרישמיים, רק שכדאי להביא בחשבון שבלאי נגרם גם בשל הזמן והשנים ולא בהכרח כתוצאה מנסועה.

קשה להאמין שבתקציבך תמצא מכונית במצב טוב יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא ברור לי למה אתם מתלהבים מהרכב. תקראו שנית את סעיף חלקי המרכב. הוחלפה קורת רוחב, יש לחיצות בגג, האוטו הזה, למרות שלא נסע הרבה חטף לא מעט. אני לא הייתי משלם מחירון לכזה רכב, ובוודאי לא מעל למחירון. שהסבא שנוסע ברכב ימכור את הבונבוניירה שלו למישהו אחר. האוטו לא שווה יותר מ 20,000 שקלים, יותר לכיוון ה 18.0K, בעיקר בגלל חלקי המרכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במחיר הזה ובהתחשב בזה שמדובר בסיריון - הייתי מוותר. פונטו במחיר הזה, או כל סופר מיני טובה אחרת - תיתן יותר.

פורסם

לפי הבדיקה, מדובר במכונית אוטומטית.

בתקציב הזה קשה עד בלתי אפשרי למצוא מכונית אוטומטית במצב ראוי, וההתמקדות בגיר האוטומטי מורידה מהפרק את הפונטו או הפיאסטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה על כל ההארות והערות בנושא

החלטנו להתקדם ברכישת הרכב ולהתפשר על המחיר

ערן

• תוכן חדש...