Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה קניתי pioneer 5050ub אחרי שחפרתי בפורום ומצאתי שהוא הכי מתאים לי.

ברכב מותקנים שני רמקולים אורגינליים בדלתות הקידמיות.

אחרי ההתקנה וניסיונות כיוונון מצידי הסאונד ברכב עדיין נשמע זוועה.

אשמח לקבל עצות לקומפוננט, מגבר וסאב שיתאימו לרכב או כל סטאפ אחר שיתן תוצאה טובה (אחרי חפירה בפורום עדיין לא הבנתי אילו רמקולים יכנסו בדלתות)

אני לא מעוניין לבצע בניה ברכב.

בנוסף אשמח להמלצה על מתקין טוב מאזור המרכז שניתן לסמוך עליו (למשל, שלא יחתוך את כיסוי הרמקולים בדלתות

ואני אגלה את זה כשהאוטו יהיה מוצף בפעם הבאה שירד גשם).

התקציב שעומד לרשותי הוא בסביבות 3000 שקל כולל התקנה (כמובן שאם אפשר בפחות זה יהיה נחמד).

יש לציין, שניסיתי לקנות את הקומפוננט המיוחד של פיוניר מגרמניה אך לא קיבלתי שום התייחסות מצד המוכרים.

תודה רבה מראש לעוזרים.

Alpine 9855| Morel Dotech Ovation + MT23| Alpine MRV F540| Hifonics HFI12D4

פורסם

קומפוננט טמפו - 550 שקל

סאב עם תיבה באיזור ה700 שקל

התקנה כ800 שקל (אצל מתקין מכובד ומקצועי)

נשאר 950 שקל למגבר.

או למתוח את התקציב ב400 שקל ולקחת סאנדאון 4.50 - או ללכת על יד שניה.

זאת דעתי

פורסם
קומפוננט טמפו - 550 שקל

סאב עם תיבה באיזור ה700 שקל

התקנה כ800 שקל (אצל מתקין מכובד ומקצועי)

נשאר 950 שקל למגבר.

או למתוח את התקציב ב400 שקל ולקחת סאנדאון 4.50 - או ללכת על יד שניה.

זאת דעתי

המלצה נהדרת.

אני יכול להמליץ לך בחום על המתקין הקבוע שלי, יוסי alpine מסדנת ECA.

תציץ, תראה במי מדובר.

www.ecaudio.co.il

פורסם

מבדיקה קצרה באתרי היצרנים, הטמפו בעומק 59 מ"מ והפיוניר שתוכננו במיוחד לרכב בעומק 46 מ"מ.

לא נראה לי שהטמפו יכנסו.

סאב+תיבה ב 700 שקל אך על איזו חברה אתה ממליץ?

תודה רבה על ההמלצה על ECA. אני אתקשר.

idandavid - אני נזהר, לכן אני מתיעץ עם המומחים בפורום :-).

פורסם

שלום

מנסיון אישי ובעל מגאן מהעבודה-אם קודם שנאתי את הצרפתים,עכשיו אני מקלל אותם מידי יום ביומו:evil:

ציינת שאינך מעוניין בבניה מקדימה ,מה שמצמצם את האפשרויות לסט איכותי למינימום.כמוך -גם אני אינני מעוניין בבניה בדלתות אבל הכאבי ראש שיש לי בחיפוש אחר פתרונות שעדיין לא מצאתי הם בלתי נתפסים:x

למיטב ידיעתי,תצטרך להתפשר באיכות הסט בגלל המגבלות של רנו אלא אם תחליט בכל זאת להשקיע תקציבית בבניה.מנסיון אישי-חפש מתקין מקצועי שאכן מכיר את רכב הרנו ספציפית,כי צודק עידן ידידי המלומד-הרכבה לא נכונה-מים יחדרו לך והרבה!

רק כקשה קטנה לי אליך-במידה ומצאת פתרון נאות,שתף אותנו ואותי:idea:

בהצלחה

ליאור

פורסם

דיברתי עם יוסי. הוא טוען שיש שתי אפשרויות. הראשונה, לבצע בניה שעלותה גבוהה בהרבה מהתקציב שלי.

השניה, לחתוך את הכיפה המושמצת, להכניס קומפוננט נורמלי ולבצע איטום.

לדבריו הוא כבר ניסה את השיטה הזו בכמה רכבים ולא היו תלונות.

האם אני יכול לקבל את ההמלצות של יוסי לקומפוננט, מגבר וסאב בעיניים עצומות, או

שכדאי לי להיוועץ בעוד כמה מומחים?

אגב, גם יוסי המליץ על הטמפו כקומפוננט.

פורסם

אתה יכול לקבל את ההמלצות של יוסי בלב שלם - שתסיים עם מערכת שתתן לך מקסימום תמורה לשקל !!

לך על זה בכיף יקירי.

פורסם

כתבתי על זה בעבר כמה פעמים בהרחבה, וגם צירפתי צילומים של בנייה שעשו לי, סט אחד של קומפוננט שנכנס ללא בניה הוא של MB QUART דגם שקרוי slim מאחת הסדרות הגבוהות של MB QUART . אם תעשה חיפוש תמצא תשובות מפורטות יותר.

פורסם
כתבתי על זה בעבר כמה פעמים בהרחבה, וגם צירפתי צילומים של בנייה שעשו לי, סט אחד של קומפוננט שנכנס ללא בניה הוא של MB QUART דגם שקרוי slim מאחת הסדרות הגבוהות של MB QUART . אם תעשה חיפוש תמצא תשובות מפורטות יותר.

תוכל לרשום לינק לזה?

פורסם

הבנתי את הנקודה אבל הבעיה ברנו שהפלטה שעליו יושבים הרמקולים לא נותנת לרמקול לשבת בצורה אופטימאלית וצריך גם לכוון את הרמקול בזוית שמיעה טובה וברנו -זה בלתי אפשרי בלי איזו עבודה יוצאת דופן!

• תוכן חדש...