Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם - הרכב בחתימה.

בקרוב אני אמור להחליף רפידות לרכב בכל הגלגלים ומה שיש עכשיו הוא הרגיל מהחברה של הגולפים.

אני רוצה לחזק את הבלימה שלי ושיהיה מרחק עצירה קצר יותר אם אפשרי.

אני מוגבל בגלגלים שלי ל 15" ואם אני צריך להחליף ל 16" אז אין לי מספיק כסף לגם וגם.

אין שום תקלה בבלימה העכשוית שלי והכל תקין ב 100%.

תודה לעוזרים

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שקד

אני לא יודע מה קוטר הדיסקים שלך, אבל אם הם פחות מ 286 מ"מ (כמו של ה GTI) תוכל לשדרג לסט כזה, כולל קליפרים כמובן, אם תעלה ל16" לפחות, תוכל לעלות גם לסט הנהדר והכי גדול של הקונצרן (312 מ"מ כפול, כמו שיש אצלי בלאון)

היתרון הגדול שלך הוא שכמעט הכל מתחבר להכל, מרווח ברגים 5X100 בכל קבוצת ה MK4 של הקונצרן (גולף, לאון, A3)

אם אתה "קצר" במזומן, תחליף רפידות לסט איכותי OEM (של LUCAS או ATE) סיפור של עד 300 ש"ח לסט קדמי, קצת פחות לאחורי, בדוק אם הדיסקים אינם דורשים החלפה או חריטה, אם נוזל הבלמים ישן (שנתיים) שווה להחליף על הדרך, ואתה מסודר עם אחלה מערכת בלימה, ועוד מקורית.

שים לב, אל תתפתה לכל ה GREEN STUFF או ה RED וכל ה"משופרים" שפרט לחיסול דיסקים וריקון הארנק, לא יתנו לך יותר מידי

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

שים לב, אל תתפתה לכל ה GREEN STUFF או ה RED וכל ה"משופרים" שפרט לחיסול דיסקים וריקון הארנק, לא יתנו לך יותר מידי

ליאור

ליאור, ספר את זה לחבר'ה במועדון פיאט - שהתחילו לרכוש EBC GS בכמויות...

ותיקון קל - 288 מ"מ. לא 286 מ"מ :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שיהיה לחבר'ה מפיאט בהצלחה ...

ד"א, למי שצריך, יש לי 2 דיסקים 312 מ"מ כפולים, מרווח 5X100 למסירה (גמורים 70%)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מה נותן להחליף שמן ברקס. כאשר הכול תקין?

מה המידה של הרפידה והקליפר בבורה TDI?

ואחרון. כמה יותר יקר הרפידה והדרם של ה312 מ"מ מהרפידה הרגילה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בגולף הרגילה מגיעים דיסקים 256 מ"מ, אם אתה מעוניין בסט קאליפרים של GTI חבר שהוא גם חבר פורום ששדרג ל312 מ"מ מעוניין למכור את המקוריים שלו, אני יכול לקשר ביניכם.

אם אתה לא מעוניין להשקיע הרבה כסף,אבל כן מעוניין בבלימה איכותית עד כמה שניתן עם דיסקים בקוטר 256 מ"מ, אני ממליץ על התצורה של דיסקים BRECO ורפידות LUCAS.

לדעתי השילוב הכי טוב לגולף סטנדרטית ותקציב מוגבל.

Soundman,שאלה קצת טיפשית. מה זה נותן להחליף שמן מנוע בכל טיפול אם הכל תקין ואין בעיות?

המינימום של המינימום זה לבצע ריענון נוזל בלמים כל שנתיים בערך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני שואל את זה כי. היו ממליצים לי במוסך / בפורום להחליף נוזל בלמים. כאשר שאלתי בזמנו מה ממולץ להחליף כאשר עושים ישור קו לרכב.

ולגבי החלפת קלאפרים לרכב.

אם היה לי ג'אנט מקורי ברזל R15. אפשר להניח שיש לי רפידות רגילות 256 מ"מ

אגב. הג'אנטים היום הם של לאון טורבו R16. (ריבוי צלעות) איזה קלאפר יכול להכנס אצלי? 288 יכול ? 312?

ואיזה שינויים צריך לעשות לעבור לקלפרים 288 / 312 מ"מ חוץ מלהביא 4 יחידות כאלו.

ואיזה שינוי יהיה מ256 ל 288 (בהנחה שיש לי 256. ולא 288 מ"מ)

חוץ מכמובן בלימה חזקה יותר ועצירה קצרה יותר (בהנחה שיש לי צמיגים טובים!)

אני מתיחס למשקל לא מוקפץ על הגלגל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

החלפת קליפרים, דיסקים וכדומה לא תשפר את מרחק הבלימה, רק את העמידות לדעיכה ותחושת הדוושה. זה יעיל רק אם אתה נוהג חזק על הבלמים הרבה (טיולי נהיגה וכדומה). צמיגים טובים יותר עשויים לשפר את מרחק הבלימה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צמיגים ללא ספק משפרים, אבל זה רק חלק מהעניין.

שדרוג מ288 ל312 משפר בוודאות את מרחק הבלימה (וגם משפר את נושא הדעיכה). נבדק על שני רכבים זהים עם סט צמיגים זהה.

אני שואל את זה כי. היו ממליצים לי במוסך / בפורום להחליף נוזל בלמים. כאשר שאלתי בזמנו מה ממולץ להחליף כאשר עושים ישור קו לרכב.

ולגבי החלפת קלאפרים לרכב.

אם היה לי ג'אנט מקורי ברזל R15. אפשר להניח שיש לי רפידות רגילות 256 מ"מ

אגב. הג'אנטים היום הם של לאון טורבו R16. (ריבוי צלעות) איזה קלאפר יכול להכנס אצלי? 288 יכול ? 312?

ואיזה שינויים צריך לעשות לעבור לקלפרים 288 / 312 מ"מ חוץ מלהביא 4 יחידות כאלו.

ואיזה שינוי יהיה מ256 ל 288 (בהנחה שיש לי 256. ולא 288 מ"מ)

חוץ מכמובן בלימה חזקה יותר ועצירה קצרה יותר (בהנחה שיש לי צמיגים טובים!)

אני מתיחס למשקל לא מוקפץ על הגלגל.

עשית סלט שלם.

בשורה התחתונה - בג'נט של לאון מקורי יכול להכנס 312 מ"מ ככל הידוע לי.

הקאליפרים שדובר עליהם כאן הם הקדמיים בלבד.

אתה תרגיש שינוי מ256 ל288, אי אפשר לכמת את זה, אתה פשוט תרגיש נשיכה יותר חזקה ודעיכה יותר רחוקה.

באופן אישי, כאחד שכבר חווה את כל התצורות המדוברות, ברוב המקרים בגולפים הרגילות לא צריך יותר מה256 מ"מ, צלחות ורפידות איכותיות וכמובן צמיגים טובים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

OK. תודה

ומה לגבי בורה TDI.

בתוספת קבועה של 200-300 קילו למשקל הרגיל.

פורסם
צמיגים ללא ספק משפרים, אבל זה רק חלק מהעניין.

שדרוג מ288 ל312 משפר בוודאות את מרחק הבלימה (וגם משפר את נושא הדעיכה). נבדק על שני רכבים זהים עם סט צמיגים זהה.

אני מתקן את עצמי - הגדלת בלמים עשויה לשפר את מרחק הבלימה במעט, בהנחה והבלמים המוגדלים מאפשרים הקטנה של הזמן עד להתחלת הבלימה (נמדד במאיות שנייה). מרגע שהבלמים נלחצים זה כבר חסר משמעות - אם הבלימה מספיק חזקה בשביל להגיע עד למצב של נעילת גלגלים והפעלת ABS אז זה כבר לא משנה כמה גדול הקליפר או הדיסק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סבבה.

אם כבר נכנסנו לזה, באמת אחד השינויים הוא שינוי תזמון כניסת הABS. ברכב המשופר מגיעים לעתים רחוקות יותר,ובמקרים קיצוניים יותר למצב של נעילת גלגל/כניסת ABS בטרם עצירה מוחלטת. זוהי לפחות טענת בעל הרכב מושתל ה312 מ"מ.

בכל מקרה,ובמחשבה שניה, לדעתי ב V5 קיימים דיסקים באותו קוטר של הGTI.

תן לי קוד מנוע ואני אנסה לבדוק את זה ב AUTODATA/ETKA.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ליאור

ליאור, לא מדוייק בכלל.

אמנם על EBC לא שמעתי יותר מידי טובות, אבל על הב.מ.וו שלי יש כרגע HAWK HP PLUS והבלימה היא עולם אחר לגמרי [קודם היו ATE] כך שלא הייתי ממהר כל כך לפסול את הרפידות המשופרות.

מבחינתי זה היה ההבדל בין להחליף רפידות ללהתחיל בהתאמת קאליפר חדש לנאבה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...