Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אלפא 147 - רגישה לקור??


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם..

ברשותי אלפא 147 ולאחרונה אני נתקל בבעיה קצת מוזרה, אני גר בצפת שבצפון, הרבה פעמים בחורף המעלות מגיעות ל2-3 ויש ימים של אפס אפילו... בכל מקרה, ברגע שהאוטו קר ובחוץ קר, כל פעם קופץ לו איזה חיישן אחר שנעלם עם התחממותו של הרכב, פעם זה ה-ASR פעם זה מערכת ה-SALESPEED, כדאי לדאוג וללכת לבדוק או שזה מחלה ידועה של האלפא?

סקס, סמים ואלפה רומאו :evil:

פורסם

לפי ניסיון של אלפאיסטים בעולם, בעיקר במדינות קרות יותר - בעיות עם החיישנים, או ליתר דיוק אזהרות בלוח שעונים, בעיקר נובעות מטעינה חלשה של המצבר. תבדוק את המצבר! - זו המלצה חמה!

 

איזה מצבר יש לך? בן כמה הוא? איזה נפח מנוע וגיר? אני מבין שסלספיד עם 2 ליטר מנוע. עם יש לך מצבר פחות מ-60A ולא ממש טעון / ישן / חסרים מים - זו הסיבה העיקרית לכל האזהרות שאתה מקבל.

 

זכור, סלספיד הוא צרכן חשמל לא קטן, לכן בנסיעות קצרות מצבר מקבל טעינה מופחתת מהנדרש.

 

בכל מקרה, תצטרף מועדון אלפא - יש בו מלא אנשים שיעזרו לך בפורום של המועדון.

×
×
  • תוכן חדש...