Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום קוראים לי ראלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמעניין באמת הוא באיזה רכב הוא נתפס?!

:oops:

אם זה היה כדורגלן בארץ למשל,השוטר היה מקבל חתימה וכרטיס למשחק והיה משחרר את אותו עם חיוך.

יפה שלשוטרים הגרמנים אין יחס שונה אפילו לאישיות כזו.

פורסם

הוא נתפס בX5...

ואני מצטט את אותו גורם לא ידוע....

"לתת לשוטר עם לייזר ללזור X5 זה כמו לתת לצלף לפגוע בבניין..."

:twisted:

:-)

פורסם
מה שמעניין באמת הוא באיזה רכב הוא נתפס?!

כנראה רכב של BMW

אבל זה לא ימנע ממנו לנוסע בF1 באוטובאנים 8)

נ.ב בשישי הזה אני עשיתי 120 בתוך העיר (בקצרין) ,על פייר ביורד :lol:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
רגע...

בכבישי גרמניה אין מהירות מוגבלת...

מישהו מוכן להסביר לי?

זה נכון רק באוטובאנים (הכבישים המהירים) - לא בכל הכבישים.

פורסם

לדעתכם יש מקום לתת לו לנהוג בF1 בידיעה שהוא נתפס לא שומר על חוקי תנועה בכבישים ציבוריים?

זה לא נותן דוגמא, הגופים במדינתנו למשל יכולים לתת את מקרה זה כמשקל נגד עבור אלו הטוענים שספורט מוטורי עתיד לחנך ולהועיל ולאמר כי הנה- נהגים לא יודעים להבדיל בין כביש ציבורי ומסלול תחרות ועל כן הדבר יקרה גם בארץ.

ולא שאני מתמם או מתחסד, מודה אני כי גם אני נוסע לא תמיד עפ"י המהירות הנקובה בשילוט, אך אני לא סמל מוערץ בעיני רבים...

וקצת תמוה שהוא יוכל לנהוג במסלול כשאין לו רשיון לנהוג בכביש ציבורי שכן הוא לא יודע *להבדיל* בינהם.

L'amour Toujours

• תוכן חדש...