Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה 3-4 חודשים לפני גיוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בן 18 מהצפון (קצרין),פרופיל 97, ויש לי כמה שאלות או יותר נכון בקשות לטיפים.

הסיפור:

אני מסיים את הבית ספר ויש לי עוד 3-4 חודשיים עד הגיוס. בפני עומדות כמה אפשרויות ואולי יש עוד.

1)ללכת לעבוד

2)ללמוד

3)להכנס לכושר מצויין

4)מסיבות....

זה בערך האפשרויות. כמובן שעוד רעיונות התקבלו בברכה!

החשיבה שלי:

1)ללכת לעבוד: כל עבודה שאני יכול לעבוד בה היא מקבלן (3-4 חודשיים זה קצת זמן לעבודה רצינית).

כמו כן יש לי אפשרות לעבוד בחלוקת עיתונים אבל כמו שאבנתי הרבה אני לא מרוויח מהסיפור (אפילו מפסיד).

2)ללמוד: אני בעיקר רוצה ללמוד מכונאות רכב,אופנוע (חשוב לציין שבעתיד אני רוצה לפתוח עסק,ויש לי כבר כמה רעיונות, כמו

כן אני לומד מנהל עסקים).

3)להכנס לקושר מצויין: גובה 1.80 משקל 70-75 ק"ג יודע להלחם בסגנון HAP KI DO (חשוב לציין שאני לא מקצוען).

4)מסיבות: את האמת זה לא בישבילי אבל חברים אומרים שלפני הצבא עדיף לנוח.

תודה לכל העוזרים!

פורסם

אני גם מצב כמו שלך לפני גיוס רק פרופיל שונה 64 עקב תאונת אופנוע.

וואלק אחי לך תעבוד תעשה כמה גרושים בזמן הזה אין דבר יותר טוב מזה...

לא הבנתי איך זה מתקשר לרכב כללי, אבל וואטאבר...

פורסם

אני גם הייתי במצב כמו שלך...סיימתי לימודים ביולי והתגיסתי בדצמבר

עבדתי כל התקופה הזאת, הגעתי למצב שהרוחתי 18,000 שקל.

5,000 שקל התבזבזו לי כל התקופה הזאת והכסף שנשאר נסגר בבנק, השתחררתי לפני 3 חודשים

היום אני יכול לספר לך שהכסף הזה ישמש אותי לטיול של אחרי צבא בתאילנד...בלי לקחת שקל מהמענק שחרור, או העבודה שאני עובד עכשיו

דרך אגב שאתה לא מעשן ואין לך רכב להחזיק על הראש (כי הוא של אמא) זה חוסך לך המון דברים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

Wow תודה על התגובות המהירות =)

למה דווקא בפורום הזה?

תשובה: אני מאמין שאנשים שאוהבים את מה שאני אוהב וחייו קצת יותר ממני ויש להם ניסיון יוכלו לעזור לי.

תודה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...