Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים,

אני מעוניין להלביש כיסויים מלאים (לא גופיות) על המושבים. באונו עשיתי זאת בהצלחה, אבל בפאביה יש בעיות.

א. מתחת לכיסאות הקדמיים יש פלסטיקים ואי אפשר להלביש מתחת את הכיסויים כדי למתוח אותם.

ב. יש בכיסאות כריות אוויר (סה"כ 6 בכל הרכב). על הכיסאות רשום באופן ברור AIR BAG.

ג. משענת המושב האחורי מפוצלת- מתקפלת בשני חלקים ולא כמו באונו.

מהיכן אני משיג כיסויים המתאימים עבור הרכב הזה, בהתחשב בעובדה שצריך כיסויים מיוחדים מאחור (2 חלקים למשענת מאחור) ומלפנים כיסויים שמתאימים עבור הכריות אוויר?

בפורום בחיפוש ממליצים לחפש אצל היבואן- אבל במוסך לא שמעו על דבר כזה. אז מהיכן משיגים?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

גיא, חל איסור מוחלט על הלבשת כיסויים מלאים על המושבים הקידמיים - בצידי המושב נמצאות כריות אוויר הצד והן לא יעשו את עבודתן במקרה של תאונה.

ישנן גופיות מיוחדות לרכבים עם כריות אוויר הצד (במושבים) - עם פתח גדול (מהרגיל) עבור כריות האוויר.

מה הבעיה בריפוד המקורי?

הוא יפה יותר מכל כיסוי ואין שום בעיה לשאוב אחת לשבוע ולהשאירו במצב דנדש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בחיפוש מדברים על כיסויים שיש בצדדים סקוץ', ואז אם כרית האוויר נפתחת הכיסויים נפתחים גם, רק אין לי מושג מהיכן משיגים. אולי יש כיסויים מקוריים של סקודה? הגופיות זה מכוער ונראה ערסי מידי.

אין בעיה עם הריפוד המקורי, אבל אני פוחד שייהרס בלי כיסויים.

פורסם

הכיסויים המותאמים לכריות אוויר במושב מכוערים בטירוף.

הייתי ממליץ לך להשאר עם המקוריים,לא חושב שתמצא משהו יפה יותר.

דוגמא:

SCAB_300.jpg

פורסם

גיא, תשאר עם המקור - הכי יפה, הכי נעים והכי בטוח.

אני לא מכניס מזון ושתייה לרכב ודואג לשאוב אחת לשבוע - נשמרים כמו שצריך.

תפסיק לדאוג :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גיא

גם אני ממליץ לך להשאר עם הכיסויים המקורים.

כרגע הם הרי במצב מצוין, אז בשביל מה לך להסתיר אותם?

אתה הרי פדנט ששומר על האוטו, ואני בטוח שאתה לא אוכל באוטו וכדומה. אל תשים שום כיסוי ובעוד 5,6 או 7 שנים אם האוטו עדיין ישאר אצלך והריפוד קצת יראה זקן, רק אז תחשוב על לשים עליו כיסוי.

מה שכן, אני שמתי כיסוי על משענת הראש.

• תוכן חדש...