Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא צריכים להגביל ילודה ולא צריך לשלוח אותם רחוק.

רק להפסיק את המימון ואת ההקלות וזה כבר יעשה את שלו.

מה יותר לגיטימי ופשוט ממה ש-senda ציין?

תסגרו את הברז, הם יבינו לבד שאנשים בעולם הזה(ולא רק בישראל) עובדים ע"מ לקיים את עצמם ולפרנס את משפחתם!

כל מי שיקום ויצעק שהחילונים עיוורים ושרובם של החרדים עובדים וכן מתפרנסים מזעת אפם ולא מכספי המדינה אני אענה לו שהוא חי בלפלנד.

הם מוצצים את המדינה שמאפשרת להם את היכולת הזאת, אם זה בקצבאות ללומדי התורה ואם זה הסטטוס קוו של לא לשרת בצבא (שלא להגיד אפילו שירות לאומי מזורגג של כמה חודשים רק ע"מ להקל במעט על אלו שכן תורמים ולא רק קוראים בתורה).

אנשים שלא משרתים בצבא , לא עובדים ולא תורמים בכלום למדינה יכולים להעיז ולדרוש קצבאות/דירות כשנותנים להם את האפשרות הזאת!

בשנה הבאה זה כבר יכלול אולי רכב ואן לכל משפחה(כי אין כסף להחליף את הפרייבט סטיישן הישנה ויש 12 ילדים).

הם בכלל הסיבה לבחירות הטיפשיות האלו שהיו עכשיו, שעלו למדינה כמה מליונים טובים (שיקזזו להם את זה מהקצבאות).

אה, ובשבילי דירת גן 4 חדרים באזור קיסריה עם חצר קטנה..זהו, לא מבקש יותר.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי אתם לא יודעים אבל החרדים כן עובדים, הם לא רק יושבים בכולל כל היום, אבל הבעיה היא אחרת , שהם לא משלמים מס הכנסה, ואז יוצא מצב שבן אדם ממוצע מתל אביב שמרוויח קצת יותר מהמינימום צריך לשלם מיסים ויש לו הוצאות שאין לאחרים והחרדים עושים כסף שחור ולא משלמים מיסים,

ובנוגע לנקודה שעלתה כאן על העובדים הזרים, יש לי שאלה לכל כל מי שמצדד נגדם ,

האנשים האלו עובדים כמו סוסים, זה לא להאמין ,הוא מקבל 40 שקל שעה ויוצא לו כמעט 400 שקל ליום , אבל הוא קורע את הת*ת , ותחשבו על זה שבאחרי הצהריים ערב הוא עובד בעוד מקום ומקבל עוד 400 שקל, אתם יודעים כמה כסף זה? זה המון, אבל מצד שני נניח ונעיף את האנשים האלו מפה מישהו צריך לעשות את העבודה? מי יעשה ריצוף? קרמיקה? טיח? צבע? לא לכולם יש "ידיים " ולא לכולם יש את הידע או הזמן ולעשות ריצוף זה מאוד קשה (מניסיון)

אז אחרי שהבהרנו את הבעיה ,

הפיתרונות:

1. בנוגע לחרדים להתחיל לשלם מיסים ולהצהיר על כל הכנסה שלהם, אין דבר כזה יותר קיצבאות ילדים קודם שיוכיח שהוא קורע את התחת לפחות 9 שעות ביום לפני שיבא לבקש השלמת הכנסה כלשהי.

2. עובדים זרים, צריך לגרום למובטלים במדינה להבין שענף הבניה זה לא ענף ח*א כמו שזה נראה וכל עבודה בבניין מכבדת את בעליה , והאמת זה הכנסה מעולה, צריך להעיף מפה את העובדים הזרים לאט ובמתינות ובו בזמן להכניס אנשים מובטלים למעגל העבודה בענף הבנייה.

רק שתבינו האנשים האלו מקצוענים הם לומדים איך לעשות ריצוף קרמיקה בית ספר, זה ממש לא פשוט לתכנן מדרגות או לעשות ריצוף שיהיה ישר וחישוב גבהים, מספיק רק לראות אותו כשהוא מתכנן את מהלך העבודה שלו בכדי להבין.

אז צריך שהמחליפים שלהם יהיו באיכות כזו ושמסוגלם לעבוד יום ולילה בלי להתבכיין

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
להגביל את הילודה "שלהם"?

אתה יודע אילו מדינות עסקו בהגבלת ילודה ובאילו שיטות?

בסופו של דבר אתה גזען קטן שמודד את לגיטימיות הקיום של האחר במידה המשרתת את תפיסת עולמך והאינטרסים של מה שאתה מגדיר כקבוצה שלך, לא?!

חרדים שותים לי את המשאבים, אבל אני צריך את הילדים שלהם כנגד הערבים...

עולם יפה אתה חי בו.

סין. הגבלת הילודה הינה כלכלית בלבד. כל אחד יכול להוליד כמה ילדים שהוא רוצה. על הילד הראשון מקבלים תמיכה מהמדינה. מהילד השני שוללים את התמיכה לגמרי, גם עבור הילד הראשון. לכן ריבוי ילדים הוא סימן לאושר בסין (גם הכרס :roll:)

זה בדיוק הפתרון הנדרש גם בארץ:

עובד כמו חמור ולא מצליח לפרנס ילד בודד? המדינה תעזור לך.

רוצה 7 ילדים? מצויין. רק תפרנס אותם בעצמך ולא מהכיס שלי :evil:

פורסם

כ"כ הרבה פאשיזם ובורות בת'רד אחד, זה לא ייאמן.

חרדים לא עובדים?

חרדים לא משלמים מיסים?

לחרדים יש 20 ילדים?

להגביל את הילודה שלהם?

לטרנספר אותם לנגב?

מקבלים אוכל מהכסף שלך? ואתה לא מקבל 'תרבות'/ווטאבר מהכסף שלהם [כן, הם משלמים מיסים. הרבה מיסים.(לא מעט דרכי)]?

לא בכדי תמונת האילוסטרציה בכתבה היא:

322.jpg

עם הכיתוב "נשים חרדיות בבית מגוריהן".

זה רק אני או שהקונוטציה של הסורגים מטרידה?

שנאת האחר של חרדים/ערבים/זרים עלתה לשינוי המפוארת במחיר כבד מאד.

ומה בנוגע לחילונים שלא עובדים?

שלא משלמים מיסים?

שיש להם משפחות עם יותר מה"2.4 הסטטיסטיים"?

שלא עובדים?

שלא עשו צבא?

שאתה "מאכיל אותם מהכסף שלך?

גם אותם צריך לשחוט/לגרש/לסרס?!

מה זה הדה-לגיטימציה האפילה הזו לאוכלסיות שלימות שתורמות בדרכן שלהן? מה זה הרצח אופי המוקצן הזה?

ולא, אני לא חרדי, גם לא דתי, אך אני מתפרנס לא מעט מהאוכלסיות הללו, הן החרדית והן הערבית.

יש לי מספר חברים, וידידים טובים, ערבים וחרדים. חבר'ה שאני יכול להתקשר אליהם ב03:00 בבוקר בעת מצוקה, חבר'ה שאני משתתף באופן קבוע בשמחות ובאירועים משפחתיים שלהם.

בטוחני כי כל אלו שזרקו לכאן הערות גזעניות, פאשיסטיות ומטופשות, לא מכירים כלל וכלל את אף אחד מהנ"ל בהיכרות מעמיקה, אלא ניזון מאינפורמציה דוגמת הכתבה הנ"ל, על תמונות האילוסטרציה המאותגרות שלה.

ולפני שיצוץ החוכמולוג התורן ויערער/יהרהר על חילוניותי ה'טהורה', את סיום מפגש הפורום אודיו כאן אתמול בשבת, עשינו שישה חברים יקרים ב"מוזס" ובלסנו להנאתנו [לא כולם] קלאמרי ושרימפסים. לא דתי-מי-יודע-מה..

babayaga,

תעשה לי טובה, אל תביא לי דוגמאות מסין ה'אנושית'. זכויות אדם, דמוקרטיה ועוד כמה וכמה ערכים מקודשים, לא ממש בראש סדר העדיפות שלהם.

פורסם

מצטער אבל אני מצטרף לאלו עם דעות שליליות על החרדים.

בתור מישהו שבערך 60% מהמשפחה שלו הם חרדים, אני אומר לכם שבאמת הם עושים הכל בשביל לא לשלם מיסים, לא לדווח על פשעים נוראיים שיש ביניהם ולא לכבד את המדינה כפי שהיא.

אין לחוק של המדינה שום משמעות מבחינתם והתרומה היחידה שהם רוצים לתת היא בתוך הקהילות שלהם, לא לנו.

פורסם

כמה לא מפתיע אותי הצטרפותך.

תחושת דז'ה-וו חריפה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1896595&postcount=1

השנאה מדברת מגרונך.

אני מכיר היטב, לצערי הרב, לא-דתיים רבים מאד, רבים מדי, שעושים הכל בכדי "לא לשלם מיסים, לא לדווח על פשעים נוראיים שיש ביניהם ולא לכבד את המדינה כפי שהיא".

כמו כן "אין לחוק של המדינה שום משמעות מבחינתם",

וגם אצלם התרומה היחידה שהם רוצים לתת היא בעיקר תרומה לכיסם המתקפע לעייפה, או תרומה אגואיסטית לאורח החיים הפרטי שלהם.

תנוח דעתך יוסי, הדתיים לא המציאו את הגלגל, הם אפילו לא שכללו את השיטה.

פורסם
כ"כ הרבה פאשיזם ובורות בת'רד אחד, זה לא ייאמן.

חרדים לא עובדים?

חרדים לא משלמים מיסים?

לחרדים יש 20 ילדים?

להגביל את הילודה שלהם?

לטרנספר אותם לנגב?

מקבלים אוכל מהכסף שלך? ואתה לא מקבל 'תרבות'/ווטאבר מהכסף שלהם [כן, הם משלמים מיסים. הרבה מיסים.(לא מעט דרכי)]?

לא בכדי תמונת האילוסטרציה בכתבה היא:

322.jpg

עם הכיתוב "נשים חרדיות בבית מגוריהן".

זה רק אני או שהקונוטציה של הסורגים מטרידה?

שנאת האחר של חרדים/ערבים/זרים עלתה לשינוי המפוארת במחיר כבד מאד.

ומה בנוגע לחילונים שלא עובדים?

שלא משלמים מיסים?

שיש להם משפחות עם יותר מה"2.4 הסטטיסטיים"?

שלא עובדים?

שלא עשו צבא?

שאתה "מאכיל אותם מהכסף שלך?

גם אותם צריך לשחוט/לגרש/לסרס?!

מה זה הדה-לגיטימציה האפילה הזו לאוכלסיות שלימות שתורמות בדרכן שלהן? מה זה הרצח אופי המוקצן הזה?

ולא, אני לא חרדי, גם לא דתי, אך אני מתפרנס לא מעט מהאוכלסיות הללו, הן החרדית והן הערבית.

יש לי מספר חברים, וידידים טובים, ערבים וחרדים. חבר'ה שאני יכול להתקשר אליהם ב03:00 בבוקר בעת מצוקה, חבר'ה שאני משתתף באופן קבוע בשמחות ובאירועים משפחתיים שלהם.

בטוחני כי כל אלו שזרקו לכאן הערות גזעניות, פאשיסטיות ומטופשות, לא מכירים כלל וכלל את אף אחד מהנ"ל בהיכרות מעמיקה, אלא ניזון מאינפורמציה דוגמת הכתבה הנ"ל, על תמונות האילוסטרציה המאותגרות שלה.

ולפני שיצוץ החוכמולוג התורן ויערער/יהרהר על חילוניותי ה'טהורה', את סיום מפגש הפורום אודיו כאן אתמול בשבת, עשינו שישה חברים יקרים ב"מוזס" ובלסנו להנאתנו [לא כולם] קלאמרי ושרימפסים. לא דתי-מי-יודע-מה..

babayaga,

תעשה לי טובה, אל תביא לי דוגמאות מסין ה'אנושית'. זכויות אדם, דמוקרטיה ועוד כמה וכמה ערכים מקודשים, לא ממש בראש סדר העדיפות שלהם.

Shorlakk

לא אמרתי שסין אנושית ודמוקרטית. למען הסר ספק, היא לא. הבאתי אותה כדוגמא לפתרון כלכלי טהור (ואף הוגן בעיני) להודעתו של Falou שמתמרמרת על "הגבלת ילודה".

לא ציינתי גם את המילים "חרדים" ו"ערבים" בתגובתי. העיקרון תופס גם לחילונים, אשכנזים, ספרדים, סודאנים וכל מי שתרצה.

קביעתך שיש "חרדים/ערבים טובים" הינה מגוחכת. ברור שיש. האדם אינו מוגדר על ידי השתייכותו האתנית/דתו/מוצאו.

פורסם

הבעייה היא שהם מתאחדים כש"אנחנו" עושים משהו לא נכון, ונצחים אותנו.

אם פאם אחד נתאחד נגד הפרזיטים האלה ננצח אתם.

פורסם

הבאת הדוגמה מהחברים הללו היתה על מנת להוכיח כי מכיר אני היטב את האוכלסיות הללו, היכרות מעמיקה וחברית.

ובתור היכרותי זו אני מודע היטב לכמה בורות ועוינות יש כאן בת'רד זה אודותיהם.

אכן ה"האדם אינו מוגדר על ידי השתייכותו האתנית/דתו/מוצאו.", היטבת להגדיר זאת יפה, אחרים כאן חושבים אחרת.

אחרים כאן פוסלים ושופטים אוכלסיות שלימות האדם על ידי, ובגין, השתייכותם האתנית/דתית/מוצאית.

פורסם

אז ככה:

קודם כל, לeasyrider0 האינטילגנט שהעלה את הנושא:

איך הצלחת להבין מהכתבה שהחרדים משתלטים עליך?

אולי זה קשור לזה שאתה ילד לקראת גיוס, שלא יודע כלום לגבי כמה מהחרדים עובדים, מהו סכום הקצבאות, כמה עולה לקנות דירה , ועל מצוקת הדיור הכללית במדינת ישראל?

יכול להיות שאתה נופל עם כל הכעסים והדעות הקדומות שלך על החרדים - רק במקום הלא נכון?

פאולו ורוני, תודה לאל. הוכחתם שאתם שמאלנים טובים... (אם תזכרו משרשורים קודמים)

פרנקוס , אמיל, וולק - לא ציפיתי מכם להרבה יותר. זה לא השרשור הראשון שלכם שמראה על בורות , גזענות, ואתנוצנטריות.

SENDA, BMW, אתם מציעים להפחית קצבאות כדי להוריד ילודה - אבל זה לא עובד!

אתם יודעים בכמה ירדו הקצבאות מאז שנת 2000? אתם יודעים שחוקרים באקדמיה לא מצליחים להסביר כבר תקופה ארוכה מאוד למה האוכ' החרדית היא היחידה בעולם שהפחתה דרמטית של הקצבאות לא הביאה לירידה בילודה?

היום משפחה חרדית כבר לא נתמכת כ"כ הרבה ע"י המדינה כבעבר, ועדיין יש בעיות אקוטיות שעל המדינה לפתור.

להזכירכם, אחת מזכויות היסוד של האדם היא מקום למגורים, והמצב במדינה היום הוא שקשה, קשה מאוד לזוגות צעירים לרכוש בית. אפילו בפריפריה.

אני משתדל לאחרונה לא להגיב בשרשורים כאלו, ואכן אני רואה שshorlakk עושה זאת במקומי היטב. מי שממש חשוב לו לקרוא את דעותיי, הן מופיעות בפירוט ב678349 השרשורים הקודמים בהם הנושא עלה.

לילה טוב,

צביקי

פורסם

סוף סוף שתי תגובות שפויות ברצף.

השנאה תעביר אתכם על דעתכם. החרדים הם בני אדם כמוני וכמוכם וכדאי שתלמדו לקבל אותם למרות השוני באורחות החיים שלהם. אחרי שתלמדו לראות את הצד החיובי של אורך החיים שלהם תראו שבעצם לא הכל שחור (תרתי משמע).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתם לא מבינים שאם או בלי חרדים אתם עדיין תשלמו מיסים? והרבה!

בינינו, בשקט, לא מפריע לי לשלם מיסים שלא הולכים לממן את "כנופיית חובשי השועלים המתים".הם, עם המימון שלהם, הצליחו לעשות יותר מדיי נזק למדינה ולחילונים שבה.

הבעייה היא שהם מתאחדים כש"אנחנו" עושים משהו לא נכון, ומנצחים אותנו.

אם פעם אחד נתאחד נגד הפרזיטים האלה ננצח אתם.

כאילו שזה יעבוד.

מחד, יש לך את ש"ס עם ילד הפוסטר מהספר קופיקו-אלי ישי.

מאידך, יש לך את כל המפלגות המוזרות האלה, של "יהדות העלה הירוק", "השיקוץ הלאומי", "המחד"ל", ושאר מריעין בישין שתקועים עמוק עמוק בתוך הממשלה ובתוך הישבנים הנכונים מסתבר.

בלי קשר לדעות לכאן או לכאן נגד או בעד מיעוט זה או אחר:

חייבים להפריד את הדת מהמדינה.

זה עבד בתקופת משה רבנו, עם ארון הברית שנישא מלפני בני ישראל במלחמות, אך זה לא עובד יותר בימינו.

הממשלה מחמיאה לכל הפלצה של עובדייה כאילו הייתה סימפונייה אור-ריחנית. אני מתפלא שלא יצא חוק בעקבות פסק ההלכה שלו נגד האופנועים, או שבעצם החילונים שנוסעים עליהם לא מעניינים את "כנופיית חובשי השועלים המתים" אז אולי זו הסיבה שאין חוק שכזה עדיין.

האם החרדים ניסו להשפיע על הממשלה למגן בתים באשדוד ואשקלון בתקופת המבצע, או שהם ניסו לשנורר לעצמם מקום בממשלה + קיצבאות נאות?

כשחושבים על זה, האם הם ניסו לעשות משהו, לא משנה מה, למען המדינה באמצעות ניצול כוחם בממשלה? או שכל מאמציהם היו למען הגדלת הקיצבאות וטירפוד חוק טל?

מה עם קיצבאות עבור חיילי מילואים קרביים? הם מסכנים את חייהם, מילולית, עבור המדינה, ומקבלים על זה קדחת. להם מגיע יותר קצבה חודשית קטנה לדעתי מאשר לסתם אחד עם שועל מת על הראש שיושב ומתנדנד כמו לולב שיכור בעת סופת טורנאדו בכוס תה תוך כדי קריאה של ספר שנכתב אי שם במהלך ההיסטורייה ע"י מישהו שכנראה עישן יותר מדיי עלי סנה.

אבל אלו רק תלונות באוויר, כי- כמובן, לא ניתן לעשות שום דבר, ואם מישהו בטעות יצליח להעלות הצעת חוק בונה ורצינית אחת לדיון, היא תיפסל יותר מהר מארנב קירח עם 2 טורבינות שנוהג עליו טייס קרב היפר-אקטיבי על קפאין על הקרח בירידה עם רוח גבית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
פאולו ורוני, תודה לאל. הוכחתם שאתם שמאלנים טובים... (אם תזכרו משרשורים קודמים)

מצטער אבל אני לא מבין את הקשר לשמאלנות. אני לא חושב שמי שמנסה לקדם אנושיות, מוסר, ערכים וכיבוד הזולת חייב להיות שמאלני, בדיוק כמו שמי שלא שונא ערבים או חושב שגם להם מגיע לחיות בשלום חייב להיות שמאלני. נראה לי (ואולי אני טועה) שהולך ומשתרש בעם ששמאלנים חייבים "לאהוב ערבים" (כמילת גנאי) וימניים חייבים "לשנוא ערבים". ת'כלס, אין לי שום בעיה איתם מעצם היותם ערבים בדיוק כמו שאין לי שום בעיה עם חרדים מעצם היותם חרדים, או עם הומואים, אתיופים ועובדים זרים וכדומה. זה אולי נדוש אבל כולם בני אדם בסופו של דבר, וזה מה שחשוב באמת. (וזה לא מפריע לי לרצות שכל המחבלים ימותו ולכעוס על חרדים משלל סיבות, למשל).

רוני

נ.ב. כן, אני שמאלני. מה לעשות, לא כולם מושלמים :-P:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...