Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה כתבה שמצאתי הבוקר במעריב,מה יהיה איתם? מתי נבין שאנחנו לא צריכים לפרנס אותם והם בכלל מתנגדים לנו? אני אישית תמכתי בליברמן בבחירות אבל קיוויתי שתקום קואליציה ביבי ליברמן וציפי,ללא החרדים.האם יש פתרון לבעיה הזאת?

האם יש דרך לגרום לחרדים גם לעבוד וגם לא להיות נטל על המדינה?

הלינק לכתבה:http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/859/307.html

נ.ב היה לי פחות אכפת מה ההרכב של הקואליציה כול עוד אין שם חרדים.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי קשר למה שכתבת אלא לכתבה - זה מדהים אותי , לעשות ילדים בלי לחשוב רבע שניה על העתיד.

פשוט פושעים מהמדרגה הראאשונה.

ככה בידיוק נוצרות מדינות עולם שלישי.

רוצים בניה מיוחדת - שישלחו אותם לישב את הנגב (למרות שנרמז שהם רוצים במרכז - "חורים טובים" - ציטוט).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצד שני אם נשלח אותם לנגב בסוף נגב יהפוך להיות אוטונומיה חרדית.אבל צריך להגביל את הילודה שלהם,אחרת אנחנו פשוט נקרוס.

מנגד אומרים שבזכותם עדיין יש רוב יהודי בארץ לכן זה מסובך...

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
מצד שני אם נשלח אותם לנגב בסוף נגב יהפוך להיות אוטונומיה חרדית.אבל צריך להגביל את הילודה שלהם,אחרת אנחנו פשוט נקרוס.

מנגד אומרים שבזכותם עדיין יש רוב יהודי בארץ לכן זה מסובך...

להגביל את הילודה "שלהם"?

אתה יודע אילו מדינות עסקו בהגבלת ילודה ובאילו שיטות?

בסופו של דבר אתה גזען קטן שמודד את לגיטימיות הקיום של האחר במידה המשרתת את תפיסת עולמך והאינטרסים של מה שאתה מגדיר כקבוצה שלך, לא?!

חרדים שותים לי את המשאבים, אבל אני צריך את הילדים שלהם כנגד הערבים...

עולם יפה אתה חי בו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה צריך את הילדים שלהם נגד הערבים? החרדים האלה חיים בעוד יותר בועה מהשמלאנים הכי גרועים במדינה שלנו,אני בכלל אתפלא אם הם יודעים שהייתה מלחמה, או שהם חשבו שהצפירות זה כי יום השועה התחיל להיות 3 פעמים ביום, לא שהם אומדים בזה אבל לא משנה.

שיישבו בהם את הנגב.

פורסם

מסכים עם falou.

Volk - ממש לא כל החרדים כאלה , רק הקיצונים ביותר רוצים שלא תיהיה פה מדינה ציונית והם מעטים.

אני אישית מעדיף שהם ימשיכו להביא ילדים , אחרת הרוב הערבי יגבר על הרוב היהודי ובוסף כולנו באמת נזרק לים.

פורסם
מסכים עם falou.

Volk - ממש לא כל החרדים כאלה , רק הקיצונים ביותר רוצים שלא תיהיה פה מדינה ציונית והם מעטים.

אני אישית מעדיף שהם ימשיכו להביא ילדים , אחרת הרוב הערבי יגבר על הרוב היהודי ובוסף כולנו באמת נזרק לים.

במה הרוב הזה מועיל? הוא הולך לצבא? לא. הוא עובד? לא. הוא עושה משהו מועיל למדינה? לא! :roll:
פורסם

לא צריכים להגביל ילודה ולא צריך לשלוח אותם רחוק.

רק להפסיק את המימון ואת ההקלות וזה כבר יעשה את שלו.

ואם כבר ללכת על קיצוניות

אני חושב שמי שלא יכול לממן את הילדים שלו צריך להפסיק ללדת, ומי שיולד ילדים בלי יכולת לממן אותם - המדינה צריכה לקחת את הילדים הצעירים ולהעביר למישהו שיכול לטפל בהם בלי להיות על סף רעב...

פורסם
לא צריכים להגביל ילודה ולא צריך לשלוח אותם רחוק.

רק להפסיק את המימון ואת ההקלות וזה כבר יעשה את שלו.

ואם כבר ללכת על קיצוניות

אני חושב שמי שלא יכול לממן את הילדים שלו צריך להפסיק ללדת, ומי שיולד ילדים בלי יכולת לממן אותם - המדינה צריכה לקחת את הילדים הצעירים ולהעביר למישהו שיכול לטפל בהם בלי להיות על סף רעב...

:mm_yeah: מסכים עם כל מילה.

פורסם

גם אני מסכים!

מי שאין לו אחריות על הילדים שלו צריך לקבל קנסות כי הוא יוצר נטל על המדינה.

מי שמרוויח 100000 ש"ח בחודש, שיהיו לו כמה ילדים שהוא רוצה כל עוד הם מתפרנסים בכבוד. אבל מי שמקבל קצבאות מהמדינה לא יכול להרשות לעצמו לתחזק ילדים על חשבון אחרים.

פורסם

קודם צריך לטפל בבעיה העיקרית שהיא הערבים, אחרי שנטפל בערבים, רק אז צריך לטפל בבעיית החרדים. החרדים אולי נטל כפי שאתם קוראים להם, אבל הם לפחות לא רוצים במותנו ולהורגנו, להבדיל מהערבים. אחרי שנטפל בבעיית הערבים, נשלח את החרדים לנגב שיטפלו בבעיה השניה שלנו - הבדואים. :lol:

ROOONEEYY

פורסם

יפה אמרת פליקס. קודם נשמיד את הערבים, אח"כ את החרדים, בהמשך נעיף לכל הרוחות את הבדואים, אחריהם את הנכים, המפגרים, כל הפושעים שבבתי הכלא, ההומואים, הלסביות, האתיופים, השחורים, העובדים הזרים, את אלו שלא משלמים מיסים, את אלו שלא שירתו בצבא, את אלו שאין להם תעודת בגרות, אלו שצברו יותר מ-50 עברות תנועה, אלו שחותכים אותך בפקק, את אלו שקצת פוזלים, אלו שיש להם בעיית דיבור, אלו שנוהגים בג'יפים מגודלים, אלו שנוהגים בפיאט, אלו שקוראים להם יוסי ואלו שלא קוראים להם יוסי. זיג הייל!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...