Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת דלת של הנהג - פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לגבי דלת נהג של פיג'ו .. האם רק דלתות של FOREVER יתאימו לרכב שלי ..או שסתם דלת של GR שנת 1988 גם תתאים ..

מה לגבי המנעול של הדלת ? איך אני יכול להעביר על מנת לפתוח את הדלת במפתח שלי ?

למישהו יש מושג באיך לפרק את הדלת ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

כן ..

וגם לגבי המנעול של הדלת איך אני יכול להשאר עם אותו מפתח .. הרי אם אני מביא דלת אחרת ודאי לא תתאים למפתח שברשותי ..

האם כל דלת של 205 תתאים לרכב שלי "" כוונה 5 דלתות "" ? כולל דגמים ישנים

HONDA CIVIC LS

פורסם

לדעתי כל דלת תתאים.

תהליך הפירוק פשוט מאוד:

יש לדלת שני צירים ומעצור.

מוציאים את הפין מהמעצור כלפי מעלה ו אחרי זה מפרקים את הברגים של הצירים, ארבע במספר והדלת בחוץ.

בהצלחה.

פורסם

היום הלכתי לפירוקיה .. ורכשתי שתי דלתות "למזלי באותו צבע" עם לוח שעונים של פיג'ו שעשתה 173K.. התקנתי את השעון בהצלחה ..בגלל שבלוח השעונים שהיה לי היה רעש במונה המתאפס ..והמונה קילומטרז' לא היה עובד "היה תקוע על 175K"

בדקתי את לוח השעונים והכל עבד פיקס .. מד דלק ,מד מהירות,מונה מתאפס ומונה קילומטרז' גם השעון האנלוגי עובד אבל הידית של הכיוון לא עובדת..

עלה לי כל העסק ""דלת נהג עם מראה וריפודה +דלת אחורת כוללת הכל "שתיהן כוללות את הזכוכית + לוח השעונים "" כל זה עלה לי 400 ש"ח ..

בדרך חזרה הביתה נכנסתי לפחח ושאלתי אותו כמה הוא לוקח על ההרכבה של שתי הדלתות כולל העברת מנגון החלון החשמלי בדלת של הנהג לדלת שקניתי שאין בה חשמל " הוא רצה 200ש"ח .. מחר אני הולך אליו בבוקר ואני אחזור לעדכן ..

HONDA CIVIC LS

פורסם

לאחר שכתבתי את ההודעה הקודמת נזכרתי לבדוק את התאורה בתוך לוח השעונים .. "למזלי הרע אין תאורה :cry:" בקודם היתה תאורה.. האם העברת המנורות תביא להארת הלוח החדשת ?

מה דעתכם על המחיר?

HONDA CIVIC LS

פורסם

נסיתי להחליף מנורות..לא עזר !!! כל אורות הבקרה דולקים לקחתי מנורות מהלוח הישן והחלפתי ואין שום סימנים לאור ברקע לוח השעונים..

האם יש למישהו מושג איך לאלתר תאורה ללוח השעונים ? באיזה מנורות להשתמש ומאיפה לחבר להן חשמל ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

לדעתי במקום אילתור גש למכון מחוונים כלשהוא והוא יסדר לך את הבעיה.

ממילא היית צריך לגשת לשם עם השעון הקודם - אני לא מאמין שזה יעלה יותר מדי, בטח איזה נתק או משהו.

לגבי החלקים + עבודה, יצאת בזול מאוד.

פורסם

עדכון ..

עכשיו עשיתי חיפוש בפורום לגבי תאורה בלוח שעונים של 205 .. ומשרשור של צביקה פיק ידעתי היכן נמצאים הלדים של התאורה של לוח השעונים.. כי זה שונה מהלוח שהיה מורכב אצלי.. בישן היו בצד האחורי בחדש שרכשתי הם נמצאים למעלה ..

בדיוק לפני שתי דקות לקחתי שני לדים מהשעון הישן והחלפתי .. ולשמחתי כל לוח השעונים מואר אצלי ..

מחר אני יעלה תמונות ללוח השעונים החדש והישן + לפני ואחרי החלפת הדלתות :-).

HONDA CIVIC LS

פורסם

המחיר של הדלתות לא כולל עבודה .. הכל כולל עבודה זה 600 ש"ח..

תגידו לי 100 ש"ח מחיר טוב ללוח שעונים משומש ל205 רגילה .. או שזה יותר מדי ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

זה המיתון או מה?:shock:

זכור לי שלפני 10 שנים דלת אחת של מכונית ממוצעת היתה עולה בפירוקיות מינימום 600 ש"ח.

רק הפירוק של 2 דלתות ולוח שעונים עולה כמעט 400 ש"ח.

• תוכן חדש...